bilemedim, kres imkanlarini arastirdiniz mi her iki sehrin de? guneydoguya gidince anneleriniz bakacaksa marmara :) ya da aileniz sizi seven, cok iyi niyetli ama sevgisinde bogan, beklentileri olan bir aileyse marmara:)
ayrica yazlik ev almislar yazin ailen gelecek mi? bu parttime icguveyis yasamak esini gerecek mi?
bilemedim

ayrica para biriktiririz hikayesine de inanmadim. para biriktirmek bir yasam bicimidir. iki memursunuz, para biriktirebilecek insanlar olsaniz istanbulda da o yakin sehirde de biriktirirdiniz zaten. insan olani harcar. guneydoguya gittiginizde yine paraniz size yetmeyecek. cocuk bakmak cok masrafli, organik saglikli yemekler cok pahali, elinize gecen para arttığı icin eliniz bollasacak daha cok sey alacak yine biriktiremeyeceksiniz. sirf bu motivasyonla gidiyorsaniz bence gitmeyin. bugune kadar normalde para biriktiremeyip ailesinin yanina / evine tasinip para biriktirme hevesi icinde olan cok insan gordum, para biriktirebilen hic insan gormedim . evdeki hesap carsiya uymuyor boyle durumlarda
*bir memurmus evde iki de degil. yani tek memur maasiyla istanbulda nasil para biriktiremiyorsaniz guneydoguda hazir ev varken de biriktiremezsiniz. supheniz olmasin