Nerden nereye getirdiniz kendinizi. Yok ozel hobilerin varmis vs. Burada seni kimse tanimiyor ama baska bir profil cizdin cevaplar karsisinda.harcama yapmadan, hamam böceğinin kafası kopunca günlerce yaşadığı gibi yaşama yeteneğine sahibim gibi biraz)
Nisanlinin gelirini hesaba katmadigini soylemissin ama sanirim su hesabi aslinda evlilikte kocam eve bakar hesabiyla yapiyorsun. Sende oyle bi vibe var maalesef. Bak buradaki cevaplari dikkate alman senin icin iyi olur. Kimseye bi sey kanitlamak zorunda degilsin. Biraz okudugunu anlayan, mantigi vs olan insanlar ne kadar lafi cevirsen de anladi anlayacagini.bu durumda diyorum ki kötü ihtimalle 60 bin lira alsam bunun hadi diyelim kafayı kırdım sefillerden hallice yaşantımdan bıkıp bir çılgınlıkla 30 bin lirasını kendime ayırdım; 30 bin lirasını da her ay altına yatırsam
Annene degil, kendine ev almak istedigin de suradan belliydi ama o kisma da laf gelince onu da degistirdin. Yok annemi yasatacagim vs dondun. Senin aklinda kendine bir ev alip tek sahibi olarak evlenmek var bence. Olabilir de bu kotu bi sey de degil. Ama herkesin soyledigi gibi cimrilik bu ve tek iyi yani bi mala sahip olmaktir. Bunun disinda hep eksi getirir yaninda.öngöremediğim kısım da burası zaten. annemi babama emanet edememe korkusu yaşıyorum biraz. siz ne dersiniz sizce mümkün mü böyle bir durumda krediye bulaşmadan ev almak ve evlilik yapmak?
Ben senin ev alabilecegini dusunuyorum ama bu kafayla. Iyi bi ev olmaz ama alirsin bi ev.