Bende böyleyim ya. 50 lira bir hamur matına kıyıp vermedim,oğlanın ayakkabısı küçülmüş ona mecburen gidip spor ayakkabı aldım ama fiyatlar uçmuş,kendime aldığım fiyata minicik ayakkabı aldım geldim.
Kızıma da almadım henüz ,onada gidip eli yüzü düzgün birşey alacağım mecburen,okula gitmeye başladı ,ayakkabılarından memnun ama benim gözüme batmaya başladı biraz yıpranmış bence,okul acılmasaydı sandaletleri vardi spor onlarla birde ayağındaki spor ayakkabı ile çok rahat geçerdi bu yaz ama şimdi ihtiyaç oldu alınacak.
Ay bilemiyorum alıncada 1 senede ayaklar büyüyor zaten layıkıyla eskimiyor ,kalitesiz birşey alıncada icime sinmiyor ayak sağlığı,rahatlık vs derken.
Kızıma diyorum sana unisex renklerde alıcam artık ayakkabı,saklarım kardeşinde giyer
actfry gercekten bana da gereksiz geliyorTefal gereksiz mi?ben devamlı kullanıyorum çokta sağlıklı
pes valla yaaa
ben de inanamıyorum alt tarafı dolar 10 lira olmuş vallahi ne kadar abartıyorlar değil mi? Çok ayıp ediyorlar.
pes valla yaaa
ben de inanamıyorum alt tarafı dolar 10 lira olmuş vallahi ne kadar abartıyorlar değil mi? Çok ayıp ediyorlar.
Tabii zaten eskiden sudan ucuzdu dolarpes valla yaaa
Tefal gereksiz mi?ben devamlı kullanıyorum çokta sağlıklı
Büyük evet ama ben seviyorum az yağ ile kullanıldığı içinactfry gercekten bana da gereksiz geliyor
Çok büyük yer kaplıyor temzilemesi zor
Aynen ayakkabı işi sakat. Ayağında çorap bot şeklinde olan sporlardan var,birde gecen yaz biterken camper sandalet almistim 1 numara büyük seneye giysin dedim ayarlanabildiği icin cırtlarından gecen senede giydi. Simdi bot havası değil ,kumaşta olsa giyilmez yazın,sandalette okulda giyilmez. Mecbur alınacak.zaten o ayakkabı işi sakat
geçen sene oğluma ayakkabı aldım bir gün giydi ve okullar kapandı
evde zaten biraz eskimiş ayakkabı vardı yazın onunla takıldı
eylülde yeni alınanı da bu sıralar delmiş
okul açılacak diye yenisini alayım dedim parmakları çıkıyor yani aşağıda oynuyor ama okula da gidilmez
beğendiği 319 idi, bir başka rendi 299 idi
ama bu pahalıymış dedi, olsun dedin yani 20 TL fark içinde kalmasın o istediği renk olsun deyip aldım
ikisi de siyah birinin kenarları renkli çizgili, kendime alsaydım o 20 TL ucuzunu alırdım
oğlumun halası eskiden ayağı büyüsün benim ayaklarım küçük onun ayakkabılarını ben giyeceğim diyordu, o zaman eskimeden ayak büyüyordu, şimdi de ben git halanınkilerden al diyorum, ayaklar aynı numara oldu :)))
mesela geçen bir konu vardı düdüklü çaydanlık
ben de merak edip baktım
evet pahalı değil ama gerekli mi deyip geçtim ama aynı paraya dışarıda yemek yiyebilirim
ben ev ve eşya sevmiyorum galiba
bir tencerem var tek kulpu kırıldı
halen kullanımda kendisi tek kollu diye hitap ediyoruz hatta
Ben de zengin olurum da atalarımızın sözünü dinliyorum zenginlik başa bela diye4 yıldır falan bakıyordum ben de sonunda bir pike alarak şeytanın bacağını kırdım dün
Darısı nevresim takımının başına, bir de onu alırsam benden zengini yok
Benim mutfakta tek takıntım Türk kahvesi fincanı ama takım sevmiyorum,tekli alırım genelde beğendiklerimi,en sevdiğim içecek olabilir
Unut o ataları unutttBen de zengin olurum da atalarımızın sözünü dinliyorum zenginlik başa bela diye
Çocuğa ayakkabı kıyafet facia. Giyemeden doğru dürüst küçülüyorlar. Bir de uyanıklar şu marka bu marka biliyorlar namıssızlar. 2 no büyük alıp ucuna pamuk mu doldursam?zaten o ayakkabı işi sakat
geçen sene oğluma ayakkabı aldım bir gün giydi ve okullar kapandı
evde zaten biraz eskimiş ayakkabı vardı yazın onunla takıldı
eylülde yeni alınanı da bu sıralar delmiş
okul açılacak diye yenisini alayım dedim parmakları çıkıyor yani aşağıda oynuyor ama okula da gidilmez
beğendiği 319 idi, bir başka rendi 299 idi
ama bu pahalıymış dedi, olsun dedin yani 20 TL fark içinde kalmasın o istediği renk olsun deyip aldım
ikisi de siyah birinin kenarları renkli çizgili, kendime alsaydım o 20 TL ucuzunu alırdım
oğlumun halası eskiden ayağı büyüsün benim ayaklarım küçük onun ayakkabılarını ben giyeceğim diyordu, o zaman eskimeden ayak büyüyordu, şimdi de ben git halanınkilerden al diyorum, ayaklar aynı numara oldu :)))
mesela geçen bir konu vardı düdüklü çaydanlık
ben de merak edip baktım
evet pahalı değil ama gerekli mi deyip geçtim ama aynı paraya dışarıda yemek yiyebilirim
ben ev ve eşya sevmiyorum galiba
bir tencerem var tek kulpu kırıldı
halen kullanımda kendisi tek kollu diye hitap ediyoruz hatta
Yani olmasa da olurTefal gereksiz mi?ben devamlı kullanıyorum çokta sağlıklı
actifrya gereksiz dedirtmem mutfakta en favorimmm... :)Geçen yıl tencere tabaklarımı yeniledim 14 yıllıklar ve yıprandılar tabaklar kırıldı azaldı ama 1 yılda bile acayip zamlanmış
kahvaltı takımı olmasa da olur çok gerekli bir eşya değil. pasta tabakları da bu işi görüyor.
bu yıl fissler düdüklü aldım. ya ne çekmişim yıllardır. müthiş bir icat. Her kuruşuna değer
gereksiz eşya olarak katı meyve sıkacağı ve tefal actifry var evimde. 2. el olarak satmaya çalışıyorum.
aman iyi beeaaactifrya gereksiz dedirtmem mutfakta en favorimmm... :)
ben de 2 yıldır çift kişilik yorgan bakıp vazgeçiyorum . en son misafirler gelince yorganı verip tek kişilik yorganı eşimle kullanmıştık popomuz dondu tabiii..hala da almadım ::)4 yıldır falan bakıyordum ben de sonunda bir pike alarak şeytanın bacağını kırdım dün
Darısı nevresim takımının başına, bir de onu alırsam benden zengini yok
Karacanın yeni yorganları çok hoş görünmüyormuuuben de 2 yıldır çift kişilik yorgan bakıp vazgeçiyorum . en son misafirler gelince yorganı verip tek kişilik yorganı eşimle kullanmıştık popomuz dondu tabiii..hala da almadım ::)
çocuğumun ilk yazı için havluydu,pareoydu,kaydırmaz ayakkabı bikini güneş kremi falan derken şidi en az 500 tl lik masrafım var kışa doğru tekrar yorgan derdine düşerim inşallah her kış olduğu gibi..Karacanın yeni yorganları çok hoş görünmüyormuuu
ihtiyacım olsa alırdım ama 4ü yün 3ü elyaf bisürü yorgan var
ben de 2 yıldır çift kişilik yorgan bakıp vazgeçiyorum . en son misafirler gelince yorganı verip tek kişilik yorganı eşimle kullanmıştık popomuz dondu tabiii..hala da almadım ::)
pareo önemli tabiçocuğumun ilk yazı için havluydu,pareoydu,kaydırmaz ayakkabı bikini güneş kremi falan derken şidi en az 500 tl lik masrafım var kışa doğru tekrar yorgan derdine düşerim inşallah her kış olduğu gibi..
önerin için çok teşekkürler ..karaca biraz pahalı değil mi yalnız dur bi daha düşüneyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?