ben bot aldım 110 du bide cizme alıcam yeterSezon sonu dediğin gibi yarı yarıya düşüyor : )) geçen yıl 150 tl ye bot almıştım sezon sonu 50 tl ye satildilar içim acımıştı
Bi de bende sabırsızlık huyu var hemen olacak o istediğim , hemen almalıyım hemen yapılmalı . bekleyemiyorum sinir oluyorum
Oralara bakmıyorum pek aslında marka ayakkabılar bile sezonda aldıklarım fiyatına dusuyordur belki de :) burda bi mağaza var hep ordan alirim : )) başkasında aynı şeyi görünce moralim bozuluyor .Outlet'ler var oralara bakabilirsin mesela,onlarda bile sezon sonu acayip fiat düşüyor..
Sonra üçüz gibi giyeriz demi
Pazarda bile ne markalar var biliyonmumillet kapış kapış alıyor
Oralara bakmıyorum pek aslında marka ayakkabılar bile sezonda aldıklarım fiyatına dusuyordur belki de :) burda bi mağaza var hep ordan alirim : )) başkasında aynı şeyi görünce moralim bozuluyor .
Bende 140 a aldım bot , geçen teyzem sordu kaça diye söyledim aa çok pahalı dedi düşünben bot aldım 110 du bide cizme alıcam yetersezonun bitisini beklemek mantıklı ha
Bakayım outletlere de belki beğendiğim şeyler olur :))Aynı ürünler işte fiat farklılığı oluyor orada..
Bakayım outletlere de belki beğendiğim şeyler olur :))
onlar genelde suet oluyor yagmurda giyilmiyor oda bende hep siyah farklı bir renk dusunuyorum artıkBende 140 a aldım bot , geçen teyzem sordu kaça diye söyledim aa çok pahalı dedi düşünsabredersem bekleyeceğim bakalım . Ben püsküllü topuklu çizme istiyorum ama bulmadım henüz : )
En azından harcayip depresyona giriyosun durumun varsa dert etme 100 liraya da mont iyi bulmuşsunEskiden hiç takmazken nedense böyleyim bu aralar . Makyaj malzemesi , giyim , ayakkabı , saç boyama vs derken sanki çok fazla para harcıyorum gibi geliyor . Geçende mont aldım 100 tl verdim akşam eve gelince ağlayacaktım boşuna para harcadım diye .
Maddi olarak zorlanmıyoruz çok şükür . Ailem de bana çok görmez hiç bir şeyi tek çocuk olduğum için her istediğim yapılır genelde .
Düğünüm var yaza ondan mı acaba kendimi kötü hissediyorum para harcayınca bilmiyorumsigara da kullanıyorum . Bu aralar kafamda sürekli hesap yapıyorum aylık sigara masrafımla neler yapılır diye . Düğünde değişiklik olsun diye saçlarımı farklı renge boyatıyorum 300 tl gidecek
Abarttığımı düşünenler olabilir ama hesap yaparken kafayı bozucam. Bildiğiniz gözlerim doluyor kendimi berbat hissediyorum
Bende harcıyorum işin açıkçası bazen acıyorum gereksiz şeylere para veriyorum sürekli yenileme isteği meselaa evde iki bebek arabası var gittim üçüncüyü aldım çok beğendim diye ne gerek var o an anlık hevesle işte şuan dikkat etmeye calisyom esimede yazikkÖnceden bende öyleydim asla parayı takmazdım ne bulursam isterdim , alırdım çokta mutlu olurdum . Ama şimdi nerdeyse 24 saat bunları düşünüyorum .
valla ev gecindirme derdin yok cocugun yok..Eskiden hiç takmazken nedense böyleyim bu aralar . Makyaj malzemesi , giyim , ayakkabı , saç boyama vs derken sanki çok fazla para harcıyorum gibi geliyor . Geçende mont aldım 100 tl verdim akşam eve gelince ağlayacaktım boşuna para harcadım diye .
Maddi olarak zorlanmıyoruz çok şükür . Ailem de bana çok görmez hiç bir şeyi tek çocuk olduğum için her istediğim yapılır genelde .
Düğünüm var yaza ondan mı acaba kendimi kötü hissediyorum para harcayınca bilmiyorumsigara da kullanıyorum . Bu aralar kafamda sürekli hesap yapıyorum aylık sigara masrafımla neler yapılır diye . Düğünde değişiklik olsun diye saçlarımı farklı renge boyatıyorum 300 tl gidecek
Abarttığımı düşünenler olabilir ama hesap yaparken kafayı bozucam. Bildiğiniz gözlerim doluyor kendimi berbat hissediyorum
Hahaha ahanda kendmi gordum :))) ben bide yatırımla bozdum kafayı surekli altın fiyatlarını takip edip duruorum :) saçımı ble boyatamadım pintilikten:) saka bi yana ii değil boyle olmak bosver ye iç gez dert etme dunya malı dunyada kalırEskiden hiç takmazken nedense böyleyim bu aralar . Makyaj malzemesi , giyim , ayakkabı , saç boyama vs derken sanki çok fazla para harcıyorum gibi geliyor . Geçende mont aldım 100 tl verdim akşam eve gelince ağlayacaktım boşuna para harcadım diye .
Evlendikten sonra aynı imkanlara sahip olamıyacaksanız, birde nişanlınız çok hesaplı kitaplı biriyse, doğaldır bu durumunuz.Eskiden hiç takmazken nedense böyleyim bu aralar . Makyaj malzemesi , giyim , ayakkabı , saç boyama vs derken sanki çok fazla para harcıyorum gibi geliyor . Geçende mont aldım 100 tl verdim akşam eve gelince ağlayacaktım boşuna para harcadım diye .
psikolog monttan pahalı kız daha beter depresyona girer:))önceden değil de şimdi olduysa bunu tetikleyen bir şey olmuştur mesela düğün stresi gibi . Sonuçta orası babanızın evi değil . Bence bir psikolog en kısa yoldan bu işi çözer hem psikolog olduğu için içinizde şüphe kalmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?