Para harcayınca benim gibi depresyona giren var mı ?

Sezon sonu dediğin gibi yarı yarıya düşüyor : )) geçen yıl 150 tl ye bot almıştım sezon sonu 50 tl ye satildilar içim acımıştı
ben bot aldım 110 du bide cizme alıcam yeter sezonun bitisini beklemek mantıklı ha

Outlet'ler var oralara bakabilirsin mesela,onlarda bile sezon sonu acayip fiat düşüyor..
Sonra üçüz gibi giyeriz demi
Pazarda bile ne markalar var biliyonmu millet kapış kapış alıyor
Oralara bakmıyorum pek aslında marka ayakkabılar bile sezonda aldıklarım fiyatına dusuyordur belki de :) burda bi mağaza var hep ordan alirim : )) başkasında aynı şeyi görünce moralim bozuluyor .

Oralara bakmıyorum pek aslında marka ayakkabılar bile sezonda aldıklarım fiyatına dusuyordur belki de :) burda bi mağaza var hep ordan alirim : )) başkasında aynı şeyi görünce moralim bozuluyor .

Aynı ürünler işte fiat farklılığı oluyor orada..

ben bot aldım 110 du bide cizme alıcam yeter sezonun bitisini beklemek mantıklı ha
Bende 140 a aldım bot , geçen teyzem sordu kaça diye söyledim aa çok pahalı dedi düşün sabredersem bekleyeceğim bakalım . Ben püsküllü topuklu çizme istiyorum ama bulmadım henüz : )

Bende 140 a aldım bot , geçen teyzem sordu kaça diye söyledim aa çok pahalı dedi düşün sabredersem bekleyeceğim bakalım . Ben püsküllü topuklu çizme istiyorum ama bulmadım henüz : )
onlar genelde suet oluyor yagmurda giyilmiyor oda bende hep siyah farklı bir renk dusunuyorum artık

Almayi cok seviyorum ama indirimden alinca öyle bi mutlu oluyorum ki sanki bedava malı kapmış gibi
Bu yaz only nin 200 kusurluk montonu 95 e aldim.
Sonra 220 tl lik bi bot sitede indirime girmisti 100 tl.bi de sitede kampanya vardi 100 lira ustu alisverise 20 tl indirim.80 tl ye hakiki deri bot aldim
Ortalama 180 tl ye kışı cikardim.
Yani 400 500 baymadan da oluyormuş .
Ben sezonda o fiyatlara olsam tum kış bogrume öküz oturur stresten giyemem

En azından harcayip depresyona giriyosun durumun varsa dert etme 100 liraya da mont iyi bulmuşsun

Ya bende de var bu durum. Normalde hiç yoktu, maaşım zaten az, beşte bir gibi bir kısmını her ay kenara atardım az da olsa biriksin diye. kalanı canım neye isterse harcardım. Canım çıkıyor çalışırken, istediğimi yapamayacaksam neden çalışıyorum ki benim de hakkım eğlenmek, güzel giyinmek derdim. Şimdi bebeğim oldu, dışarıda bir kahve içsem sonra niye içtim ki diyorum. Allaha şükür bolluk refah içinde değilsek de darlık çekmiyoruz ama sanırım çocuğuma ilerde yetememe korkusu sardı beni :/

Bende bişey almadan cok duşünüyorum acaba buna gercekten ihtiyacım varmı
ve cogende almakran vazgeciyorum
eyrafımda catur cutur para harcayanlarada hayret ediyorum nadıl boyle müsrıf olup mutlu oluyorlar diye
düşün kadının evi tencere dolu aglıyo yok da yok
ee neden dolduruyon kadın bunları eve
Fuzulş bişey qlıncada üzülürüm ne gerek vardı bunu aldım diye
işte üzülmemek için düşünüyorum
alırsamda zevkle kullanıyorum
boylece bu duyguyu daha az sıkıntıyla atlatıyorum☺

Önceden bende öyleydim asla parayı takmazdım ne bulursam isterdim , alırdım çokta mutlu olurdum . Ama şimdi nerdeyse 24 saat bunları düşünüyorum .
Bende harcıyorum işin açıkçası bazen acıyorum gereksiz şeylere para veriyorum sürekli yenileme isteği meselaa evde iki bebek arabası var gittim üçüncüyü aldım çok beğendim diye ne gerek var o an anlık hevesle işte şuan dikkat etmeye calisyom esimede yazikk

Evlenince nasilsa diledigin gibi harcayamayacaksin bence tadini cikar

valla ev gecindirme derdin yok cocugun yok..
bu neyin kafasi anlamadim gitti ya..
niye bu kadr aglayip kendini yoruyorsun ya..
bende daha yeni 100 tlilk alisveris yaptim ozel sac bakimi icin..
ben hic aglmadim ustelik ev gecindirmeme ragmen etrafimda hic bana destek birisi olmamasin ragmen takmayin kafaya ya..
100tl nedir ki??
ama sigarayi evlenmeden once biraksaniz cok iyi olur sagliniz icin..
cunku çocugunuz olursa ilerde onada cok buyuk zarar ben ce..
sigaraya verdigin paraya agla bence baska hicbirseye aglama degmez..

Hahaha ahanda kendmi gordum :))) ben bide yatırımla bozdum kafayı surekli altın fiyatlarını takip edip duruorum :) saçımı ble boyatamadım pintilikten:) saka bi yana ii değil boyle olmak bosver ye iç gez dert etme dunya malı dunyada kalır

Evlendikten sonra aynı imkanlara sahip olamıyacaksanız, birde nişanlınız çok hesaplı kitaplı biriyse, doğaldır bu durumunuz.

psikolog monttan pahalı kız daha beter depresyona girer:))
konu sahibi arkadaşım çok normal çünkü her şey çok pahalandı ben de her para harcayışımda vicdan azabı çekiyorum
hele böyle ev dizme vs hayalleri olanlar için ayrı bir gerek ya para ondan ...
gerekmedikçe alma bir şey kafana da takma mont ihtiyacın vardıysa aldın bitti onu orada bırak

Valla ben hiç depresyona falan girmem,aslan gibi çalışıyorum gezmek ,istediğimi almak en büyük hakkım. İhtiyacın olan ve almaya gücünün yettiği birşeyi alıp mutlu olmak varken,almayıp neden mutsuz olsunki insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…