Para harcayınca benim gibi depresyona giren var mı ?

Yazıldı mi bilmiyorum oğlak burcu musunuz. Genelde oyle derler. Benim de canimi al parami alma icime oturuyor para harcayinca. Bir de issizim su an. İki kurusum gitse hesap kitap yapiyorum :)
 
Bugün biraz daha iyi gibiyim takmicam fazla artık harcamaları ölümlü dünya zaten diye düşünmeye başladım bakalım : ))
 
valla ben ilk okudugumda aklıma gelen şeyi aynısını yazmışsınız
yanlış anlaşılırım dıye yazmadım
500 600 lıra sezonda montlar !
Dünya kadar montum var en fazla birinee 150 tl verdim isterseniz fotoğraflarını atarim gayette güzeller : )) 500 tl ye 5 tane mont alirim :))
 
Bide psikoloğa para verir daha beter olur.
Düğün telaşından olsa gerek,yada evlenince bu kadar para harcayamam korkusundan da olabilir
 
Yazıldı mi bilmiyorum oğlak burcu musunuz. Genelde oyle derler. Benim de canimi al parami alma icime oturuyor para harcayinca. Bir de issizim su an. İki kurusum gitse hesap kitap yapiyorum :)
Yok balık burcuyum yukselenim yay :)) oğlaklar öyle olurmuş biliyorum :))
 
Bugün biraz daha iyi gibiyim takmicam fazla artık harcamaları ölümlü dünya zaten diye düşünmeye başladım bakalım : ))

Aynen tatlim, ne demisler kefenin cebi yok

Saka bir yana tadini cikar bekarligin. Daha sonra evliligin getirecegi sorumluluklar olacaktir. O yuzden kasma kendini. Adam mi oldurdun sanki ... Guzel seyler dusun, evlenince yasayacagin guzel gunleri dusun. Ne bilim boyle birsey icin uzulmeye gerek yok. Tatli telaslarin icindesindir buyuk ihtimal evlilikten dolayi, bunlara odaklan ve tadini cikar
 
Para harcamış depresyondan çıkıyorum Misal geçen sırf alışveriş yapmak için çıktım 50 tl bi eteğe verdim şuan pişmanım çünkü etek bol oluyor belden iyice bakmadan almışım bende harcamaya yer arıyorum anlican
 
bu biraz aylık gelırle alakalı bir durum yani elinize geçen gelirle ilgili
Aylık gelirimiz çok değil annem asgari ücret alıyor ama anneannemle yaşıyoruz . anneannemin de aylık 1500 tl maaşı var . iki evimiz var kiramız vs yok . annemin maaşı sadece bizim giyim kuşam ihtiyaçlarına gidiyor : )
 
sigaraya verdiğiniz paraya oturup ağlayabilirsiniz evet..

-hiç sigara içmeyen biri -


 
100 tl ye mont almam çok konuşulduğu için bende 100 ve 150 tl arasında olan bazi montlarımin fotoğrafını koyayım dedim :))
 
Bazılarını yeni çıkardım ondan kırışık olabilirler : )
 
Bende öyleyim hele de tam içime sinmeden aldıysam hayat bana dar oluyor
 
Eğer cidden ihtiyacım yoksa begensem de,indirimli olsa da almam. Ama ben genel olarak alışveriş yapmayı da sevmiyorum kendim için. Yapı meselesi sanırım birazda.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…