Isterim ama zor işler onlar sanki :) parayı vermeyen vs oluriyileri ayır letgo da sat, az da olsa para gelir belki :) ciddiyim
nerde nerde ben de arıyorum 100 liraya hırka var100 tl ye mont bulabildigin icin bence gobek atmalisin
Bugün biraz daha iyi gibiyim takmicam fazla artık harcamaları ölümlü dünya zaten diye düşünmeye başladım bakalım : ))Ya resmen gozlerim doluyor diyorsun harcadigin paranin hesabini yapinca. Bosver kizim, bekarsin su an. Tadini cikar, evlenince belki ister istemez kendini kisitlayacaksin. Bir de bence sen birseyden etkilendin de boyle oldun. Cunku onceden bunun derdini yapmazdim diyorsun. Gercekten bunaltma kendini boyle, bir damla gozyasina degecek bir mesele degil. Evlilik stresi felan seni buna surukluyor olabilir.
Dünya kadar montum var en fazla birinee 150 tl verdim isterseniz fotoğraflarını atarim gayette güzeller : )) 500 tl ye 5 tane mont alirim :))valla ben ilk okudugumda aklıma gelen şeyi aynısını yazmışsınız
yanlış anlaşılırım dıye yazmadım
500 600 lıra sezonda montlar !
Bide psikoloğa para verir daha beter olur.önceden değil de şimdi olduysa bunu tetikleyen bir şey olmuştur mesela düğün stresi gibi . Sonuçta orası babanızın evi değil . Bence bir psikolog en kısa yoldan bu işi çözer hem psikolog olduğu için içinizde şüphe kalmaz :)
Yok balık burcuyum yukselenim yay :)) oğlaklar öyle olurmuş biliyorum :))Yazıldı mi bilmiyorum oğlak burcu musunuz. Genelde oyle derler. Benim de canimi al parami alma icime oturuyor para harcayinca. Bir de issizim su an. İki kurusum gitse hesap kitap yapiyorum :)
Bugün biraz daha iyi gibiyim takmicam fazla artık harcamaları ölümlü dünya zaten diye düşünmeye başladım bakalım : ))
ben biraz markacıyım o zamanDünya kadar montum var en fazla birinee 150 tl verdim isterseniz fotoğraflarını atarim gayette güzeller : )) 500 tl ye 5 tane mont alirim :))
Aylık gelirimiz çok değil annem asgari ücret alıyor ama anneannemle yaşıyoruz . anneannemin de aylık 1500 tl maaşı var . iki evimiz var kiramız vs yok . annemin maaşı sadece bizim giyim kuşam ihtiyaçlarına gidiyor : )bu biraz aylık gelırle alakalı bir durum yani elinize geçen gelirle ilgili
Evet marka alınca kazak bile 100 tl oluyor ipekyolda falan görmüştüm : )ben biraz markacıyım o zaman
sigaraya verdiğiniz paraya oturup ağlayabilirsiniz evet..
-hiç sigara içmeyen biri-
Aynen en cok üzülmem gereken konu bu : )) keşke bıraksam çok mutlu olurum
Bende öyleyim hele de tam içime sinmeden aldıysam hayat bana dar oluyorPara harcamış depresyondan çıkıyorumMisal geçen sırf alışveriş yapmak için çıktım 50 tl bi eteğe verdim şuan pişmanım çünkü etek bol oluyor belden iyice bakmadan almışım bende harcamaya yer arıyorum anlican
Çabucak alınca öyle oluyor yaBende öyleyim hele de tam içime sinmeden aldıysam hayat bana dar oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?