- 2 Aralık 2013
- 2.460
- 2.493
- 448
Ben ihtiyacım olmasa da alıyorum sonra da üzülüyorum . aslında cimri değilim bu ara ne olduysa oldu banaEğer cidden ihtiyacım yoksa begensem de,indirimli olsa da almam. Ama ben genel olarak alışveriş yapmayı da sevmiyorum kendim için. Yapı meselesi sanırım birazda.
Bizde öyle cok zengin değiliz ama harcıyorum hiç düşünmeden , sonradan düşünüyorum yani :)) bazen diyorum çok zengin olsam off neler alirim :))bende harca(ya)mayınca depresyona giriyorum..ühüüüüüfakirlik çk kötü
Bizde öyle cok zengin değiliz ama harcıyorum hiç düşünmeden , sonradan düşünüyorum yani :)) bazen diyorum çok zengin olsam off neler alirim :))
Belkide bilinç altım beni böyle dusunmeye itiyordur . mesela evlenince bu kadar harcama yapmamam lazım ya da çocuk olunca alamam şimdiden kendimi buna hazırlıyor olabilirim belki : )) şimdi rahat olayım biraz dediğin gibi diğer ihtimalleri evlenince düşünürüm : ))bende bi zmanlar öyleydim...evlendıkten sonra anya ile konya arasında bağlantıyı kopardım .
bence şaun fitursuzca alışverış yap.çocuk olunca öyle bi lüxün olmuıyo
Araştırayım merak ettim çok bulamazsam yazarım size :)Bu arada Selma Hekim'i arastirmani oneririm.1 yıl boyunca temel ihtiyac disinda birsey almamis ve bunu yaziya dökmüş .sayfa adi veremiyorum burdan yasak sanirim.bulamazsan ozelden yaz soylerim siteyi
Belkide bilinç altım beni böyle dusunmeye itiyordur . mesela evlenince bu kadar harcama yapmamam lazım ya da çocuk olunca alamam şimdiden kendimi buna hazırlıyor olabilirim belki : )) şimdi rahat olayım biraz dediğin gibi diğer ihtimalleri evlenince düşünürüm : ))
borcunuz varsa tamam ama ben olsam maasımın sadece 1000 tl kocama verır evın baska hesbaınada karısmazdımbak şekerim 2400 maaşım var ama sor bakalım 300 tl kendıne ayırıyor musun..tabıkı hayııır !!ama bekarken o para ile neler yapılıyordu nelerr...anlatabıldım mıııyyy
borcunuz varsa tamam ama ben olsam maasımın sadece 1000 tl kocama verır evın baska hesbaınada karısmazdım
cok imkansız gibi gelmis 100 tlye montEki Görüntüle 1906831 Eki Görüntüle 1906833 100 tl ye mont almam çok konuşulduğu için bende 100 ve 150 tl arasında olan bazi montlarımin fotoğrafını koyayım dedim :))
Eskiden hiç takmazken nedense böyleyim bu aralar . Makyaj malzemesi , giyim , ayakkabı , saç boyama vs derken sanki çok fazla para harcıyorum gibi geliyor . Geçende mont aldım 100 tl verdim akşam eve gelince ağlayacaktım boşuna para harcadım diye .
Maddi olarak zorlanmıyoruz çok şükür . Ailem de bana çok görmez hiç bir şeyi tek çocuk olduğum için her istediğim yapılır genelde .
Düğünüm var yaza ondan mı acaba kendimi kötü hissediyorum para harcayınca bilmiyorumsigara da kullanıyorum . Bu aralar kafamda sürekli hesap yapıyorum aylık sigara masrafımla neler yapılır diye . Düğünde değişiklik olsun diye saçlarımı farklı renge boyatıyorum 300 tl gidecek
Abarttığımı düşünenler olabilir ama hesap yaparken kafayı bozucam. Bildiğiniz gözlerim doluyor kendimi berbat hissediyorum
Sezon sonu dediğin gibi yarı yarıya düşüyor : )) geçen yıl 150 tl ye bot almıştım sezon sonu 50 tl ye satildilar içim acımıştıcok imkansız gibi gelmis 100 tlye montgayetde guzeller aldıkların hele sezon sonunda 50 ye bile alabiliyorsun artık sosyete bile pazardan giyiniyor yaa
Sezon sonu dediğin gibi yarı yarıya düşüyor : )) geçen yıl 150 tl ye bot almıştım sezon sonu 50 tl ye satildilar içim acımıştı
Bi evin tek çocuğu olanlarda bu görülüyor demek kiayyy gel sarılayım sanaaynı beeeeen
Bence bu konuda kötü bir huyda değil yani kafaya takmak kötü ama dikkat etmek , parayı harvurup harman savurmak doğru değil, hele hele harcadıkça mutlu olmak çok kötü davranışç
bende evin tek kızı olarak büyüdüm bir dediğim iki edilmez, babam ısrarla fazla harçlık vereyim derdi istemezdim , elimde fazla para olunca fazla harcıyorum diye.
Şimdi evliyim maddi durumumuz kötü değil ama kılık kıfayeti rahat alamam , yani içime sinmiyor çok para harcamak, ama harcıyorum yani cimri de sayılmam 100- 150 tl arası pantolon alırım ama ucuz kıyafetlerimi daha çok içime sinerek alırım. Ama giyemem
Yine aynı şekilde seninle benim uyuştuğumuz nokta, dün saçmarlıma omre yaptırdım 350 tl yi baydım, hem zaman kaybettim hem para kuaforde. Ama bakımda şart yani :/ Kuafördeyken içim rahat oturmuyorum
Ülkedeki belirsizlikler, kriz olacak korkusu bunu daha çok tetikliyor bende. Aman paranı sakla aman köşe de kuytuda kalsın , kolay kazanılmıyor para diye.
Bu yıl Sadece bi çizme alirim diğerleri icin sezon sonunu beklicem valla ben enayi miyimAcır tabi sezon başı bir dünya para istiyorlarneymiş acelen yoka bekleyecekmişsin
Bu arada hangi renkten ombreye döndün : ) benim siyahtan dönecek o yüzden 300 civarı bulacak hatta fazlası belki deayyy gel sarılayım sanaaynı beeeeen
Bence bu konuda kötü bir huyda değil yani kafaya takmak kötü ama dikkat etmek , parayı harvurup harman savurmak doğru değil, hele hele harcadıkça mutlu olmak çok kötü davranışç
bende evin tek kızı olarak büyüdüm bir dediğim iki edilmez, babam ısrarla fazla harçlık vereyim derdi istemezdim , elimde fazla para olunca fazla harcıyorum diye.
Şimdi evliyim maddi durumumuz kötü değil ama kılık kıfayeti rahat alamam , yani içime sinmiyor çok para harcamak, ama harcıyorum yani cimri de sayılmam 100- 150 tl arası pantolon alırım ama ucuz kıyafetlerimi daha çok içime sinerek alırım. Ama giyemem
Yine aynı şekilde seninle benim uyuştuğumuz nokta, dün saçmarlıma omre yaptırdım 350 tl yi baydım, hem zaman kaybettim hem para kuaforde. Ama bakımda şart yani :/ Kuafördeyken içim rahat oturmuyorum
Ülkedeki belirsizlikler, kriz olacak korkusu bunu daha çok tetikliyor bende. Aman paranı sakla aman köşe de kuytuda kalsın , kolay kazanılmıyor para diye.
Bu yıl Sadece bi çizme alirim diğerleri icin sezon sonunu beklicem valla ben enayi miyimucuzlayinca hele herkeste aynı botlar oluyo ben 3 katına aldigimla kalıyorum
Bi de bende sabırsızlık huyu var hemen olacak o istediğim , hemen almalıyım hemen yapılmalı . bekleyemiyorum sinir oluyorumAcır tabi sezon başı bir dünya para istiyorlarneymiş acelen yoka bekleyecekmişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?