Para harcayınca benim gibi depresyona giren var mı ?

bende harca(ya)mayınca depresyona giriyorum..ühüüüüü fakirlik çk kötü

Eğer cidden ihtiyacım yoksa begensem de,indirimli olsa da almam. Ama ben genel olarak alışveriş yapmayı da sevmiyorum kendim için. Yapı meselesi sanırım birazda.
Ben ihtiyacım olmasa da alıyorum sonra da üzülüyorum . aslında cimri değilim bu ara ne olduysa oldu bana

bende harca(ya)mayınca depresyona giriyorum..ühüüüüü fakirlik çk kötü
Bizde öyle cok zengin değiliz ama harcıyorum hiç düşünmeden , sonradan düşünüyorum yani :)) bazen diyorum çok zengin olsam off neler alirim :))

Bizde öyle cok zengin değiliz ama harcıyorum hiç düşünmeden , sonradan düşünüyorum yani :)) bazen diyorum çok zengin olsam off neler alirim :))

bende bi zmanlar öyleydim...evlendıkten sonra anya ile konya arasında bağlantıyı kopardım .
bence şaun fitursuzca alışverış yap.çocuk olunca öyle bi lüxün olmuıyo

Bu arada Selma Hekim'i arastirmani oneririm.1 yıl boyunca temel ihtiyac disinda birsey almamis ve bunu yaziya dökmüş .sayfa adi veremiyorum burdan yasak sanirim.bulamazsan ozelden yaz soylerim siteyi

bende bi zmanlar öyleydim...evlendıkten sonra anya ile konya arasında bağlantıyı kopardım .
bence şaun fitursuzca alışverış yap.çocuk olunca öyle bi lüxün olmuıyo
Belkide bilinç altım beni böyle dusunmeye itiyordur . mesela evlenince bu kadar harcama yapmamam lazım ya da çocuk olunca alamam şimdiden kendimi buna hazırlıyor olabilirim belki : )) şimdi rahat olayım biraz dediğin gibi diğer ihtimalleri evlenince düşünürüm : ))

Bu arada Selma Hekim'i arastirmani oneririm.1 yıl boyunca temel ihtiyac disinda birsey almamis ve bunu yaziya dökmüş .sayfa adi veremiyorum burdan yasak sanirim.bulamazsan ozelden yaz soylerim siteyi
Araştırayım merak ettim çok bulamazsam yazarım size :)

bak şekerim 2400 maaşım var ama sor bakalım 300 tl kendıne ayırıyor musun..tabıkı hayııır !!ama bekarken o para ile neler yapılıyordu nelerr...anlatabıldım mıııyyy

bak şekerim 2400 maaşım var ama sor bakalım 300 tl kendıne ayırıyor musun..tabıkı hayııır !!ama bekarken o para ile neler yapılıyordu nelerr...anlatabıldım mıııyyy
borcunuz varsa tamam ama ben olsam maasımın sadece 1000 tl kocama verır evın baska hesbaınada karısmazdım

bende manyaklar gibi alışveriş yapmak istiyorum

ayyy gel sarılayım sana aynı beeeeen

Bence bu konuda kötü bir huyda değil yani kafaya takmak kötü ama dikkat etmek , parayı harvurup harman savurmak doğru değil, hele hele harcadıkça mutlu olmak çok kötü davranışç

bende evin tek kızı olarak büyüdüm bir dediğim iki edilmez, babam ısrarla fazla harçlık vereyim derdi istemezdim , elimde fazla para olunca fazla harcıyorum diye.

Şimdi evliyim maddi durumumuz kötü değil ama kılık kıfayeti rahat alamam , yani içime sinmiyor çok para harcamak, ama harcıyorum yani cimri de sayılmam 100- 150 tl arası pantolon alırım ama ucuz kıyafetlerimi daha çok içime sinerek alırım. Ama giyemem

Yine aynı şekilde seninle benim uyuştuğumuz nokta, dün saçmarlıma omre yaptırdım 350 tl yi baydım, hem zaman kaybettim hem para kuaforde. Ama bakımda şart yani :/ Kuafördeyken içim rahat oturmuyorum

Ülkedeki belirsizlikler, kriz olacak korkusu bunu daha çok tetikliyor bende. Aman paranı sakla aman köşe de kuytuda kalsın , kolay kazanılmıyor para diye.

cok imkansız gibi gelmis 100 tlye mont gayetde guzeller aldıkların hele sezon sonunda 50 ye bile alabiliyorsun artık sosyete bile pazardan giyiniyor yaa
Sezon sonu dediğin gibi yarı yarıya düşüyor : )) geçen yıl 150 tl ye bot almıştım sezon sonu 50 tl ye satildilar içim acımıştı

Bi evin tek çocuğu olanlarda bu görülüyor demek ki geçen anneme bu durumumu söyledim aman uzme kendini ne olacak harcamak icin para dedii : ) eskiden pahalı da olsa isterdim bi gözlüğe 300 tl verirdim umrumda olmazdı mutlu olurdum tam tersi :)) insan değişiyor zamanla demek . hele de evlilik aşamasına gelince : )

Acır tabi sezon başı bir dünya para istiyorlar neymiş acelen yoka bekleyecekmişsin
Bu yıl Sadece bi çizme alirim diğerleri icin sezon sonunu beklicem valla ben enayi miyim ucuzlayinca hele herkeste aynı botlar oluyo ben 3 katına aldigimla kalıyorum

Bu arada hangi renkten ombreye döndün : ) benim siyahtan dönecek o yüzden 300 civarı bulacak hatta fazlası belki de çok yıprandı mi saçların

Bu yıl Sadece bi çizme alirim diğerleri icin sezon sonunu beklicem valla ben enayi miyim ucuzlayinca hele herkeste aynı botlar oluyo ben 3 katına aldigimla kalıyorum

Outlet'ler var oralara bakabilirsin mesela,onlarda bile sezon sonu acayip fiat düşüyor..
Sonra üçüz gibi giyeriz demi
Pazarda bile ne markalar var biliyonmu millet kapış kapış alıyor

Acır tabi sezon başı bir dünya para istiyorlar neymiş acelen yoka bekleyecekmişsin
Bi de bende sabırsızlık huyu var hemen olacak o istediğim , hemen almalıyım hemen yapılmalı . bekleyemiyorum sinir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…