kızlar merhaba ; 5 aylık bir ilişki yaşadım bu süre içinde erkek arkadaşım benden borç para istedi (600 tl ) çok büyük bir fiyat değil ama nakit avanstan vermiştim benimde durumum çok iyi değil çalışıyorum ödeyeceğim dedi kendisi de çalışıyor 2 ay oldu ödemedi 1 hafta önce de ayrıldık konuşmuyoruz benimde o paraya ihtiyacım var ama utanıyorum istemeye görüştüğümüz zamanlar benim için çok bir şey de yapmazdı para harcamazdı hiç bir şey almadı çiçek bile kendisinin ayrılırken parayı ödeyeceğim demesi lazımdı söylemedi bile şimdi istesem tuhaf olur mu sizce ? ayrıldığımız zaman çabalıyor arıyor mesaj atıyor ayrılmak istemiyor sevdiğini söylüyor ama bu konu kafamı çok karıştırıyor
tabiki de iste o isterken utanmamış sen niye utanıyorsun. ayrıca düzgün bi insan olsaydı azıcık gururu olsaydı ayrılmadan öderdi onu.kızlar merhaba ; 5 aylık bir ilişki yaşadım bu süre içinde erkek arkadaşım benden borç para istedi (600 tl ) çok büyük bir fiyat değil ama nakit avanstan vermiştim benimde durumum çok iyi değil çalışıyorum ödeyeceğim dedi kendisi de çalışıyor 2 ay oldu ödemedi 1 hafta önce de ayrıldık konuşmuyoruz benimde o paraya ihtiyacım var ama utanıyorum istemeye görüştüğümüz zamanlar benim için çok bir şey de yapmazdı para harcamazdı hiç bir şey almadı çiçek bile kendisinin ayrılırken parayı ödeyeceğim demesi lazımdı söylemedi bile şimdi istesem tuhaf olur mu sizce ? ayrıldığımız zaman çabalıyor arıyor mesaj atıyor ayrılmak istemiyor sevdiğini söylüyor ama bu konu kafamı çok karıştırıyor
Ayıp olacak bı durum yok iste tabiki. Erkek olan ,adam olan sana demesi lazımdı en kısa zamanda sana borcumu kaptıcam. Demediğine göre de sen istemezsen asla vermez bu parayı sanaa. Aklında bulunsun karakterli hiç bir erkek, kız arkadaşından borç almaz.. Ailesinden alır , arkadaşından alır ama sevgilisinden istemez.
Paranızı isteyin utanacak bir şey yok. Ben şahsen paramı alıp vermeyen herifi rezil kepaze ederim.çok doğru. Ama kendi param da olsa isteyemiyorum utanıyorum resmen seviyor gibi görünüyordu ayrılmak istemeyince arayıp mesaj atınca çabalıyor sandım 5 ay boyunca bir çiçek bile almamıştır bana ama lafta seviyor.
Ayıp falan olmaz iste paranı ama "ayrıldık diye paran bende kalmaz korkma" falan diye manipüle edilmeye hazırlıklı ol. Bu model genelde öyle yapar. Parayı büyük ihtimalle ödemez, kısa bir sömürüyle kurtulmuşsun, gelmiş geçmiş olsun. Sakın tekrar barışmakızlar merhaba ; 5 aylık bir ilişki yaşadım bu süre içinde erkek arkadaşım benden borç para istedi (600 tl ) çok büyük bir fiyat değil ama nakit avanstan vermiştim benimde durumum çok iyi değil çalışıyorum ödeyeceğim dedi kendisi de çalışıyor 2 ay oldu ödemedi 1 hafta önce de ayrıldık konuşmuyoruz benimde o paraya ihtiyacım var ama utanıyorum istemeye görüştüğümüz zamanlar benim için çok bir şey de yapmazdı para harcamazdı hiç bir şey almadı çiçek bile kendisinin ayrılırken parayı ödeyeceğim demesi lazımdı söylemedi bile şimdi istesem tuhaf olur mu sizce ? ayrıldığımız zaman çabalıyor arıyor mesaj atıyor ayrılmak istemiyor sevdiğini söylüyor ama bu konu kafamı çok karıştırıyor
çok teşekkür ederim sadakam olsun artıkAyıp falan olmaz iste paranı ama "ayrıldık diye paran bende kalmaz korkma" falan diye manipüle edilmeye hazırlıklı ol. Bu model genelde öyle yapar. Parayı büyük ihtimalle ödemez, kısa bir sömürüyle kurtulmuşsun, gelmiş geçmiş olsun. Sakın tekrar barışma
Sadaka anlayışınız çok tuhafmış. Parayı onda bırakacaksınız yani?çok teşekkür ederim sadakam olsun artık
hayır verecek bir karakterde olsa zaten ayrıldığımız zaman öderim derdi söylesem de zaten bir şey değişmiceğini düşünüyorum artıkSadaka anlayışınız çok tuhafmış. Parayı onda bırakacaksınız yani?
Sadaka ihtiyaci olan , yetime yoksula verilir. Kazik kadar kendi isinde gucunde eli ayagi tutanin ekmegine yag surmek olur . Qçok teşekkür ederim sadakam olsun artık
Hayır sakın istememezlik yapma, ne olursa olsun iste. Enayi sanmasın seniçok teşekkür ederim sadakam olsun artık
Ibanına mı göndermiştiniz? Ekran görüntüsü veya borçla alakalı mesajlaşmanız varsa güzel olur Ss ekleyip mesaj atın borcunu ödesin diye. 600 tl’nin hepsi olmasa da yarısını bir kısmını ödesin ilk etapta diye uğraşırdım ama böyleleri ödemez borcunu falan. Zaten sizin yumuşak yüzlü olduğunuzun farkında okızlar merhaba ; 5 aylık bir ilişki yaşadım bu süre içinde erkek arkadaşım benden borç para istedi (600 tl ) çok büyük bir fiyat değil ama nakit avanstan vermiştim benimde durumum çok iyi değil çalışıyorum ödeyeceğim dedi kendisi de çalışıyor 2 ay oldu ödemedi 1 hafta önce de ayrıldık konuşmuyoruz benimde o paraya ihtiyacım var ama utanıyorum istemeye görüştüğümüz zamanlar benim için çok bir şey de yapmazdı para harcamazdı hiç bir şey almadı çiçek bile kendisinin ayrılırken parayı ödeyeceğim demesi lazımdı söylemedi bile şimdi istesem tuhaf olur mu sizce ? ayrıldığımız zaman çabalıyor arıyor mesaj atıyor ayrılmak istemiyor sevdiğini söylüyor ama bu konu kafamı çok karıştırıyor
Ah bu hassasiyet sizde olduğu sürece sizi çok üzerler. Hayat çirkeflerin hayatı. Hoş gerçi paranı istemek asla utanılacak bişey de değil yüzsüz olan o kişi.kızlar merhaba ; 5 aylık bir ilişki yaşadım bu süre içinde erkek arkadaşım benden borç para istedi (600 tl ) çok büyük bir fiyat değil ama nakit avanstan vermiştim benimde durumum çok iyi değil çalışıyorum ödeyeceğim dedi kendisi de çalışıyor 2 ay oldu ödemedi 1 hafta önce de ayrıldık konuşmuyoruz benimde o paraya ihtiyacım var ama utanıyorum istemeye görüştüğümüz zamanlar benim için çok bir şey de yapmazdı para harcamazdı hiç bir şey almadı çiçek bile kendisinin ayrılırken parayı ödeyeceğim demesi lazımdı söylemedi bile şimdi istesem tuhaf olur mu sizce ? ayrıldığımız zaman çabalıyor arıyor mesaj atıyor ayrılmak istemiyor sevdiğini söylüyor ama bu konu kafamı çok karıştırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?