- 17 Temmuz 2008
- 3.378
- 1.597
- 123
- 42
- Konu Sahibi bensibelim2
-
Ay bu nasıl laf
ben o insanlar için günlerce ağladım ...içim acıdı hiçbir şey diyemiyorum...ne demek bu böyle..
senle ciddi ciddi tartisiyorumdum,su iftirandan sonra bos oldugunu anladim hadi hoscakal
Bende açık bir bayanım ve aleviyim.Fakat hiçbir zaman kalkıp baş örtülü bir insandan rahatsız olmadım olmam da..Çünkü bu bir inançtır.Ve saygı duymak gerek..Nasıl ben açıksam ve toplum içerisinde her yerde söz hakkım varsa sizlerinde olmalı..Kimse bu zamana kadar sen neden oruç tutmuyorsun demedi, bende oruç tutan arkadaşlarımın yanında terbiyesizlik yapmadım..Bunlar anlayış isteyen şeyler..Birbirimize anlayışlı olmak gerek..Kaba ve kırıcı olmamak gerek ama hepimiz inanç olunca malesef tahammülsüzleşebiliyoruz sizi çok iyi anlıyorum.
ne hakkın var bende de helal etmiyorsun?
son 10 senede türbanlıların jip alası mı geldi? her yerde jip kullanan türbanlı var?
iste birbirimize anlayisli olsak bu tartismalara hic gerek yok
bende kapali degilim ama dinim geregi ALLAHIN emri laf söylenince zoruma gidiyor
Kadinlarin araba kullanasi geldi kadinlarin. Anladin mi? Bu sadece turbanlilara özgü bir sey değil.
Ya sen ki öldürülen gunahsiz yavrulara oh olsun diyebiliyorsun. Ne konusacagim be ben senle. Edep ya hu!!!!
iste birbirimize anlayisli olsak bu tartismalara hic gerek yok
bende kapali degilim ama dinim geregi ALLAHIN emri laf söylenince zoruma gidiyor
bak ona bende şaşırdım, arkadaş Müslüman düşmanı o insanlar orada öldürüldükçe seviniyormuş meğerAy bu nasıl laf
ben o insanlar için günlerce ağladım ...içim acıdı hiçbir şey diyemiyorum...ne demek bu böyle..
ben riyakarlığınızı anlatıyorum dünyada bi günahsız yavrular araplarmı?
türkler de öldürülüyor biraz da oralara baksanız?
bu tepkinizi keşke demin başı açıklara değersiz diyenide ekleyerek yapsaydınız benim gibi ,inanın daha samimi bakardım yazınızason sözlerine katiliyorum ama bu konularda cok hassasim hassasiz
basörtüye cabut,kapalilara yobaz öcü denmesine tahamül gösteremiyorum
ben baskalarinin dinine yasantisina saygi gösteriyorsam bunun karsiligini bulamiyorsan ,insan agresiflesebiliyor
ne farkeder ki insan olan hepsine ağlar..çin'de uygur türkleri de aynı muameleye maruz kaldı onlar için ağladınızmı?
Hi hi tamam..
çevir kazı yanmasın.tekrar yazıyorum çaput demek kötü bir şey değildir örtü anlamında yazılır. :)
çevir kazı yanmasın.
oldu.kaz değil de kuzu çevirme yapacağım kurbanda. hepsini de kesip buzluğa istifleyeceğim. oldu mu?
bu tepkinizi keşke demin başı açıklara değersiz diyenide ekleyerek yapsaydınız benim gibi ,inanın daha samimi bakardım yazınıza
bak ona bende şaşırdım, arkadaş Müslüman düşmanı o insanlar orada öldürüldükçe seviniyormuş meğer
yazıklar olsun,rabbim görüyorsun bunları,böyle düşünenler hakettiklerini birgün çeker umarım
benim soyunuz kurusun demem mecazen bu zihniyetler bitsin manasındaydı
ama kadın Müslümanların ölmesini istiyormuş
ne diyeceğimi bilemiyorum,yazıcam olmayacak sinirli biriyim zaten
susayım en iyisi : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?