Para karşılığı türban takan kadınlar

iste birbirimize anlayisli olsak bu tartismalara hic gerek yok
bende kapali degilim ama dinim geregi ALLAHIN emri laf söylenince zoruma gidiyor

ne hakkın var bende de helal etmiyorsun?
son 10 senede türbanlıların jip alası mı geldi? her yerde jip kullanan türbanlı var?

Kadinlarin araba kullanasi geldi kadinlarin. Anladin mi? Bu sadece turbanlilara özgü bir sey değil.
Ya sen ki öldürülen gunahsiz yavrulara oh olsun diyebiliyorsun. Ne konusacagim be ben senle. Edep ya hu!!!!

Kadinlarin araba kullanasi geldi kadinlarin. Anladin mi? Bu sadece turbanlilara özgü bir sey değil.
Ya sen ki öldürülen gunahsiz yavrulara oh olsun diyebiliyorsun. Ne konusacagim be ben senle. Edep ya hu!!!!

ben riyakarlığınızı anlatıyorum dünyada bi günahsız yavrular araplarmı?
türkler de öldürülüyor biraz da oralara baksanız?

iste birbirimize anlayisli olsak bu tartismalara hic gerek yok
bende kapali degilim ama dinim geregi ALLAHIN emri laf söylenince zoruma gidiyor

Birşeyi sevmeyebiliriz ama ona hakaret etme özgürlüğümüz yok.En azından inananlara saygılı olmalıyız.

Ay bu nasıl laf
ben o insanlar için günlerce ağladım ...içim acıdı hiçbir şey diyemiyorum...ne demek bu böyle..
bak ona bende şaşırdım, arkadaş Müslüman düşmanı o insanlar orada öldürüldükçe seviniyormuş meğer
yazıklar olsun,rabbim görüyorsun bunları,böyle düşünenler hakettiklerini birgün çeker umarım
benim soyunuz kurusun demem mecazen bu zihniyetler bitsin manasındaydı
ama kadın Müslümanların ölmesini istiyormuş
ne diyeceğimi bilemiyorum,yazıcam olmayacak sinirli biriyim zaten
susayım en iyisi : )

bu tepkinizi keşke demin başı açıklara değersiz diyenide ekleyerek yapsaydınız benim gibi ,inanın daha samimi bakardım yazınıza

çin'de uygur türkleri de aynı muameleye maruz kaldı onlar için ağladınızmı?
ne farkeder ki insan olan hepsine ağlar..
sadece müslümana Türk e değil...yani bilmiyorum gerçekten size ne dense anlamazsınız ben bunu anladım ve çok üzüldüm o söylediğiniz söze gerçekten çok üzüldüm...İnşallah anlarsınız bir gün en azından ne dediğinizi ...

bu tepkinizi keşke demin başı açıklara değersiz diyenide ekleyerek yapsaydınız benim gibi ,inanın daha samimi bakardım yazınıza

burda kapalilara saldiri oldu ve bu bikac gündür var diger konulardada bunlara karsilik icin geldim bu konuya tarismaya

ve o hakareti bende yemis oluyorum tek sizler degil

ben bişey demedim -muhtemelen- oy verdiğiniz partinin başbakanının sözlerini tekrarladım ortadoğudaki amerikan ve israil askerlerine iyi niyet dileklerini göndermişti. o zaman ne yapıyordunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…