Para karşılığı türban takan kadınlar

hey maşallah konuya baktımda hem açıklara hemde kapalılara hakaret edilmiş. bravo bizlere
,kardeşçe yaşamak, birbirimizi olduğu gibi kabul etmek yerine hakaret edelim birbirimize. ötekileştirme olayı doruklarda.

yukarıda bir arkadaş tanga giyenlerden rahatsızım dedi ona tepki olarak koydum konuyu tam okuyunuz :)

su baskı kelımesınden vazgecsenız emınım kı sızde buna ınanmıyorsunuz ama sırf savunma amaçlı kullanıyosununz baskı goren sız dıılsınız yaklasık yuzyıldır başörtüsü baskı göruyo bu ulkede maalesef bunun bılıncınde oldunuzdan emınım ama hala baskı da baskı bu yalanın arkasına sıgınmayın artık

bu kin herkesde yok sizin gibileride cikmiyor degil,neyseki azinliktasiniz
o örtü dedigin ALLAHIN emri siyasette kullaniliyor diye öfke duyuyorsan bu senin sorunun,he dersinki ben müslüman degilim saygi duyarim ama karsi tarafa saygisizlik yaptinda bizlerdende saygi bekleme

konusunu gönderdim sana forumu arasam daha nice konu çıkar böyle. neresi yalan anlamadım?

ben hiç baskı gören türbanlı da görmedim daha çok altlarında jiple geziyorlar bir de başbakanları bacım diye hitap ediyor :)

allahın emri falan olmadığını söyledim oruç kullanılsın namaz kullanılsın madem emir kullanmak serbest örtünün emrolunduğu falan yok.!!

Bizim problemimiz nedir biliyormusunuz işte bu kadar kolay provoke olmak.
Birileri tarafından kukla olmak..Birisi çıkıyor dünya yuvarlakmıs diyor diğeri çıkıyor düzmüş...
Yahu ne zaman saygı duymayı öğreneceksiniz..Her insan birbirinden farklıdır.Düşünceler yaşam biçimleri herşey.
Sizin doğrunuzla onun doğrusu bir olmak zorunda değil ki.
Kime neyi ispat etmeye çalışıyorsunuz ? Neyin mücadelesindesiniz ?
Burada tartışan arkadasların samimiyetine inanmıyorum..Ne ben dini bütünüm baş örtüme karışma diyen arkadaşa ne de çağdaşım o baş örtüsü olmamalı diyen arkadaşa ikinizde şuanda ucuz bir edebiyatın parçasısınız..
Artık yaşınıza yakışanı yapın..Hoşgörülü olun..Fikrinizi uygun dille anlatın..Çemkirerek değil..
Kadın olduğum için utandım..Bizler bu kadar yelloz olmaya ne zaman başladık ? Ne oldu bize ? Nerde Hoşgörü dinimiz ?

ilk cümlene katılıyordum da gerisinde kala kaldım. Saçını sakınan totosuna sahip çıksın bi zahmet. Sonra pamucumun müslümanı deme hakkımız saklı kalır hem.

Cumhuriyet değerlerinin altını oymayı amaçlayanlara oy verildiği gün o yellozlaşma başladı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…