- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.406
- 248
- Konu Sahibi bensibelim2
-
Benimkiler çok dökülüyor Norveç.Bu haliyle bi çeyrek etmez.
Vahiy inmiştir.bukadar emin nasil konusuyorsunuz
Vahiy inmiştir.
Ay bunları görünce göğsümü gere gere banlanasım geliyor yeminlen!! Bir laf vardı, neyse.sonbahardandır bence bende de oluyor :) değersiz yerler ortaya saçılırmış baksana hahaha ay koptum ya bu laflarına buraya fazla girince sinirlerimi altüst ediyorlar özellikle hep aynı şahıslar toplanıyor
bir kısır bir çayları eksik toplanmışlar
benim okuduklarim ne ozman,ben kapanmanin ALLAHIN emri bilirim bunu ispatlarimda ama uzatmak istemiyorum zaten bani yedim yicem
size bol tartismalar
Biliyorum zaten. : Daslında herhangi bir insanı nokta kadar bile ışık almaya bir yere kapatsak ve orada 3 gün geçirmesini sağlasak ne vahiyler alır bir bilseniz :)
Bizim problemimiz nedir biliyormusunuz işte bu kadar kolay provoke olmak.
Birileri tarafından kukla olmak..Birisi çıkıyor dünya yuvarlakmıs diyor diğeri çıkıyor düzmüş...
Yahu ne zaman saygı duymayı öğreneceksiniz..Her insan birbirinden farklıdır.Düşünceler yaşam biçimleri herşey.
Sizin doğrunuzla onun doğrusu bir olmak zorunda değil ki.
Kime neyi ispat etmeye çalışıyorsunuz ? Neyin mücadelesindesiniz ?
Burada tartışan arkadasların samimiyetine inanmıyorum..Ne ben dini bütünüm baş örtüme karışma diyen arkadaşa ne de çağdaşım o baş örtüsü olmamalı diyen arkadaşa ikinizde şuanda ucuz bir edebiyatın parçasısınız..
Artık yaşınıza yakışanı yapın..Hoşgörülü olun..Fikrinizi uygun dille anlatın..Çemkirerek değil..
Kadın olduğum için utandım..Bizler bu kadar yelloz olmaya ne zaman başladık ? Ne oldu bize ? Nerde Hoşgörü dinimiz ?
anladım ben onu bence değmezAy bunları görünce göğsümü gere gere banlanasım geliyor yeminlen!! Bir laf vardı, neyse.
Eskiden "başını zorla açacaksın" denirken kimse ses çıkarmıyordu, şimdi "ister aç, ister kapat, özgürsün" deniyor, millet kuduruyor. Kimse size zorla kapanın demiyor ki ne bu etrafa sıçrattığınız salyalar? Size bir şey diyen yok. He eğer diyorsanız ki bana olan bir şey yok ama çocuklarımız, gençlerimiz elden gidiyor, zorla baş kapattırılıyor dayattırılıyor, he işte o zaman ben de derim ki peki yıllar önce nerdeydiniz? Zorla baş açmak da dayattırılıyordu o zaman? Mutlaka buna da verecek bir cevap bulursunuz zira cahille tartışmak zordur, o yüzden kimseye de cevap vermeyeceğim alıntı yaparsanız..
sizin hogörünüzede diyecegim yok yelloz diyerekten
bu tartismalarimdan yada baska olaylarimdan hic kadiligimdan utanmadim kendimi seviyorum
sizin gözünüzde nasil göründügümün hicte önemi yok
bende olmadığını hatta okuduğunuz meallerin çoğunun yanlış olduğunu ispatlarım var mısınız iddiaya? :)
doğru başka bakanlıklarda hiç çalışan yok onlar hiç takvim defter bastırmıyor.. yazık yani bir kere ücretsiz kuran basılıp gönderildiği duymadım misyonerler gibi. o kadar para ne yapılıyor hesabı verilsin o zaman şeffaf olunsun?
Söylediklerimde ne kadar haklı olduğumu tekrar anladım teşekkür ederim..Şimdi tırnağınızı geri çekebilirsiniz.
varim bekliyorum
sizinle muhatap olamam.çok merak ediyorsan gidersin hesabını sorarsın bu kadar para nerelere gidiyor diye.
sizde saygı yoksunluğu olduğu için muhatabım değilsiniz
ben başını zorla açacaksın olayına karşıydım ama zorla kapatmak da dine hakaret bence tikkaEskiden "başını zorla açacaksın" denirken kimse ses çıkarmıyordu, şimdi "ister aç, ister kapat, özgürsün" deniyor, millet kuduruyor. Kimse size zorla kapanın demiyor ki ne bu etrafa sıçrattığınız salyalar? Size bir şey diyen yok. He eğer diyorsanız ki bana olan bir şey yok ama çocuklarımız, gençlerimiz elden gidiyor, zorla baş kapattırılıyor dayattırılıyor, he işte o zaman ben de derim ki peki yıllar önce nerdeydiniz? Zorla baş açmak da dayattırılıyordu o zaman? Mutlaka buna da verecek bir cevap bulursunuz zira cahille tartışmak zordur, o yüzden kimseye de cevap vermeyeceğim alıntı yaparsanız..
Eskiden "başını zorla açacaksın" denirken kimse ses çıkarmıyordu, şimdi "ister aç, ister kapat, özgürsün" deniyor, millet kuduruyor. Kimse size zorla kapanın demiyor ki ne bu etrafa sıçrattığınız salyalar? Size bir şey diyen yok. He eğer diyorsanız ki bana olan bir şey yok ama çocuklarımız, gençlerimiz elden gidiyor, zorla baş kapattırılıyor dayattırılıyor, he işte o zaman ben de derim ki peki yıllar önce nerdeydiniz? Zorla baş açmak da dayattırılıyordu o zaman? Mutlaka buna da verecek bir cevap bulursunuz zira cahille tartışmak zordur, o yüzden kimseye de cevap vermeyeceğim alıntı yaparsanız..
ne zaman zorla baş açmak dayattırıldı ben erbakan zamanı başörtüsü takmayanların dövüldüğünü bilirim ne zaman baskı oldu.
gittiler avrupa mahkemelerine 3 kere onayladı yasağı. demek ki vardı bi gerekliliği değilmi?
cehalete bak cehalete zorla baş açmak dayattırılmış.. yazık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?