Para karşılığı türban takan kadınlar

Benimkiler çok dökülüyor Norveç. Bu haliyle bi çeyrek etmez.​
sonbahardandır bence bende de oluyor :) değersiz yerler ortaya saçılırmış baksana hahaha ay koptum ya bu laflarına buraya fazla girince sinirlerimi altüst ediyorlar özellikle hep aynı şahıslar toplanıyor
bir kısır bir çayları eksik toplanmışlar

Ay bunları görünce göğsümü gere gere banlanasım geliyor yeminlen!! Bir laf vardı, neyse.

benim okuduklarim ne ozman,ben kapanmanin ALLAHIN emri bilirim bunu ispatlarimda ama uzatmak istemiyorum zaten bani yedim yicem
size bol tartismalar

bende olmadığını hatta okuduğunuz meallerin çoğunun yanlış olduğunu ispatlarım var mısınız iddiaya? :)

Eskiden "başını zorla açacaksın" denirken kimse ses çıkarmıyordu, şimdi "ister aç, ister kapat, özgürsün" deniyor, millet kuduruyor. Kimse size zorla kapanın demiyor ki ne bu etrafa sıçrattığınız salyalar? Size bir şey diyen yok. He eğer diyorsanız ki bana olan bir şey yok ama çocuklarımız, gençlerimiz elden gidiyor, zorla baş kapattırılıyor dayattırılıyor, he işte o zaman ben de derim ki peki yıllar önce nerdeydiniz? Zorla baş açmak da dayattırılıyordu o zaman? Mutlaka buna da verecek bir cevap bulursunuz zira cahille tartışmak zordur, o yüzden kimseye de cevap vermeyeceğim alıntı yaparsanız..

sizin hogörünüzede diyecegim yok yelloz diyerekten
bu tartismalarimdan yada baska olaylarimdan hic kadiligimdan utanmadim kendimi seviyorum
sizin gözünüzde nasil göründügümün hicte önemi yok

ne zaman zorla baş açmak dayattırıldı ben erbakan zamanı başörtüsü takmayanların dövüldüğünü bilirim ne zaman baskı oldu.

gittiler avrupa mahkemelerine 3 kere onayladı yasağı. demek ki vardı bi gerekliliği değilmi?

cehalete bak cehalete zorla baş açmak dayattırılmış.. yazık.

sizin hogörünüzede diyecegim yok yelloz diyerekten
bu tartismalarimdan yada baska olaylarimdan hic kadiligimdan utanmadim kendimi seviyorum
sizin gözünüzde nasil göründügümün hicte önemi yok

Söylediklerimde ne kadar haklı olduğumu tekrar anladım teşekkür ederim..Şimdi tırnağınızı geri çekebilirsiniz.

sizinle muhatap olamam.çok merak ediyorsan gidersin hesabını sorarsın bu kadar para nerelere gidiyor diye.
sizde saygı yoksunluğu olduğu için muhatabım değilsiniz

sizinle muhatap olamam.çok merak ediyorsan gidersin hesabını sorarsın bu kadar para nerelere gidiyor diye.
sizde saygı yoksunluğu olduğu için muhatabım değilsiniz

sordum kaç kere ama cevaplayan yok demokraside sormadan bunun hesabı verilir sitelere konur ama seçmenin başka dertleri olduğu için parasının hesabının sormaya sıra gelmiyor tabii.

ben başını zorla açacaksın olayına karşıydım ama zorla kapatmak da dine hakaret bence tikka
neden dersen benden dhaa çok dikkat çeken seyler giyerek güya KAPALI olduğunu sanan din sömürücü insanların biryerlere yaltaklanmak için yaptıkları sadece midemi bulandırıyor
ben tam tersi herkesin dinini yaşamasından gurur duyarım
baş açtırmak da bence büyük rezalettir tarihimizde ki. ben bunu yasadım başörtülü teyzem uni kapısından çevrildi bu büyük zulümdür

Bir kesimin destekçilerine gerizekalı denmesinin sebebi bu işte. Eskiden bunlar bunlar yapıldı, şimdi bu kişilerin anası ağlatılsın, bize de dokunması dert değil yeter ki intikam alalım, mantığı. Aslında eski solcuların anasını ağlatmaya çalışılırken olan herkese oluyor, salyasını boşuna akıtanlar sadece eskiden zorla baş açtıranlar değil. : D anladığınızda çok geç olacak. : D

ozman kizlarimiz neden üniversiteye basi kapali giremedi cogu acmak zorunda kaldi

sanırım bazı şeylerin iyi anlaşılması lazım geçmişte üniversiteler türban yasağı gerekli bir yasaktı. bakın o dönem Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine 3 kere gittiler 3ünde de mahkeme bu yasağı doğru ve haklı buldu!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…