- 16 Ocak 2009
- 19.755
- 11.162
- 498
- Konu Sahibi bensibelim2
-
arapça biliyormusun?
bunlar için ortaokul lise farketmez ki eğitimin tek sorunu kafaya sarılacak çaputtu onu da baskıyla hallediyorlar işte. başka derdimiz kalmadı eğitimde. 2 aya kalmaz uzaya çıkarız.
degerli olan seyler örtülür kapatılır degersız olanlar meydana serılır sıze baska bısey demıyorum
siz cektiyseniz bende cektim hoscakalin
sanırım bazı şeylerin iyi anlaşılması lazım geçmişte üniversiteler türban yasağı gerekli bir yasaktı. bakın o dönem Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine 3 kere gittiler 3ünde de mahkeme bu yasağı doğru ve haklı buldu!
ozman kizlarimiz neden üniversiteye basi kapali giremedi cogu acmak zorunda kaldi
benım kusal saydıgım bıseye caput dıyecek uyarmam ragmen devam edecek saygı hakedılır dıye dusunuyorum ama haklısınız ewet saygı kalmamısbirbirimize saygıdan bahsediyorduk ha. yok ben umudumu kaybettim. yok ,saygımız kalmamış.
avrupa zaten seve seve bu yasagi hakli bulur
benım kusal saydıgım bıseye caput dıyecek uyarmam ragmen devam edecek saygı hakedılır dıye dusunuyorum ama haklısınız ewet saygı kalmamıs
evet ama dediğiniz laf bütün başı açıklara geldi farkındamısınız.benım kusal saydıgım bıseye caput dıyecek uyarmam ragmen devam edecek saygı hakedılır dıye dusunuyorum ama haklısınız ewet saygı kalmamıs
Gerçekmisin sen ? Neden bu kadar antipatik davranıyorsun ? Yelloz yazdım neden üzerine alındın ?
Ciddi ciddi soruyorum söylediklerimden hiç birşey anlamadın mı ?
Sizi baz alarak bir laf söyledim mi ? Ben durumun içler acısı olduğundan bahsediyorum ve yine söylüyorum..Yelloz bir şekilde tartışma sürüyor ve bu durumda sizi aşağılıyacak bir kelimede kullanmadım..Bu kadar insanın arasında neden sen alındın ki ? Garipsiniz gerçekten..Şu topiğe girdim iki dakikada günah keçisi ilan ettiniz.
evet ama dediğiniz laf bütün başı açıklara geldi farkındamısınız.
Özal zamanı manken gibi gezmeyin deyip kızları döven erkek öğrencilere sormalısın bu soruyu. Ulusararası mahkemeler onayladı demek ki vardı bir gereği :)
ben kapalı degılım zaten burda kımseye de laf sokmuyorum çamaşır muhabbetınden sonra yazdım ben onu bası açıklara yazmadımevet ama dediğiniz laf bütün başı açıklara geldi farkındamısınız.
ya şu terbiyesize karşılık vermeyin,cevap verdikçe yazacak
yeni üyeler türüyor bazen
ama ben bu konu sahibini ebis_01 adlı üyeye benzettim
2.üyelik açmış dolanıyor yine.
Valla dikkat etsin de insanlık hali insan her zaman muntazam olamıyor yaniilk cümlene katılıyordum da gerisinde kala kaldım. Saçını sakınan totosuna sahip çıksın bi zahmet. Sonra pamucumun müslümanı deme hakkımız saklı kalır hem.
Eee madem sever niye gittiler o mahkemeye? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?