- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
- Konu Sahibi bensibelim2
-
KİB ...degerli olan seyler örtülür kapatılır degersız olanlar meydana serılır sıze baska bısey demıyorum
hepimiz kadınız. hepimiz değerliyiz. başımız açık yada kapalı..farketmez.
. başımızın açık olması yada kapalı olması bizleri değersiz yapmaz.
burda hararetli bir tartisma var,bellik 2 tarafda dolmus,ben zaten burda kac gündür yazilanlara doluydum burda patladim ve sizin kadinligimiza yada kendi kadinliginizdan utanmanizi söylemeniz nekadar dogru ?
biz kadinlrda gayet güzel sinirlenebiliriz tartisabiliriz
günak kecisi filanda ilan etmedim
insaf beklediler ama avrupanin Müslümanliga insafi olmaz bunu kestiremediler
Aynen öyle insanları ne tipiyle ne zekasıyla ne seçtiği dinle ait olduğu ırkla ne de davranışlarıyla bize zarar vermedikçe birilerine zarar vermedikçe yargılayamayız ama yok illa yok başı kapalı yok eşcinsel yok şöyle yok böyle..hepimiz kadınız. hepimiz değerliyiz. başımız açık yada kapalı..farketmez.
. başımızın açık olması yada kapalı olması bizleri değersiz yapmaz.
Ne kadar çirkin yorumlar yapılmış.Çok ayıp hepiniz evlat yetiştiriyorsunuz.Bir deli kuyuya bir taş atmış da bizim bin akıllımızda çıkaramamış.Çirkeflik hat safhada..Dini muhabbetlerde tartışma olunca hepiniz diyanet kesiliyorsunuz..Boşverin geçin yahu herkes dinini kendinde yaşasın.
Ben size anlatamıyorum ki kendimi.
Bakın ne diyorum benim idrak etmeye çalıştığım şey sizler aşağılamak kadınlığı küçük düşürmek değil.Problem ney biliyormusun sadece biz kadınlara bu şekilde hakaretleri yakıstıramamak..Hele ki konu dini birşeyse ben hiç bir zaman dini konuların bu kadar dillerde tartısma konusu olmasına tahammül edemiyorum..Ve sende şahit oldun ki çok çirkin laflar dönüyor ortada kimse bunu hak etmiyor ki..Hepimizin inançları neticede..Kimse laf gelsin istemiyor..Bir dilimiz Allah derken diğer dilimiz kötü laflar etmesin istiyorum..
Hislerime tercüman oldunuz. Okudukça içim acıdı. Yazık...
türban takana para veriliyormu bilemem ama beleş jip verildiği kesin :)
bari iftira atmatürban takana para veriliyormu bilemem ama beleş jip verildiği kesin :)
aynı şekilde sende başörtülü olanlara saygı duymuyorsun,kuranda yok diyorsunbu düşünceye göre değer görmen için başını örtmen lazım malum malız ya biz kapalı kutulara konmamız lazım :)
son sözlerine katiliyorum ama bu konularda cok hassasim hassasiz
basörtüye cabut,kapalilara yobaz öcü denmesine tahamül gösteremiyorum
ben baskalarinin dinine yasantisina saygi gösteriyorsam bunun karsiligini bulamiyorsan ,insan agresiflesebiliyor
bari iftira atma
aynı şekilde sende başörtülü olanlara saygı duymuyorsun,kuranda yok diyorsun
bunu tartışmıcam senle,sen açık kapalı ayrımı yapıyorsun
ben yapmam mesele orda
nerde jip verilmiş,benim arabam bile yok : )
ne din düşmanı ne çok başörtü düşmanı varmış arkadaş
soyunuz kurusun.
son sözlerine katiliyorum ama bu konularda cok hassasim hassasiz
basörtüye cabut,kapalilara yobaz öcü denmesine tahamül gösteremiyorum
ben baskalarinin dinine yasantisina saygi gösteriyorsam bunun karsiligini bulamiyorsan ,insan agresiflesebiliyor
Ay bu nasıl lafsenin soyun kurusun diyeceğim de israil hallediyor onu sanırım.
başörtüsü yok deyince din düşmanı oluyoruz işe bak. dünya yuvarlak denince de inanmamışlardı. :)
tekrar yazıyorum çaput demek kötü bir şey değildir örtü anlamında yazılır. :)
Sen bu kaniya nerden variyorsun? Insanlara iftirada üstüne yok dimi? Aciklar jeep kullaninca kendi emekleriyle aliyorlar ama örtülüler kullaninca çalıp cirpip mi aliyorlar? Sana yaziklar olsun. Insanlari boyle yaftaladigin icin hakkim sana helal değil. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?