Para karşılığı türban takan kadınlar

Ben size anlatamıyorum ki kendimi.
Bakın ne diyorum benim idrak etmeye çalıştığım şey sizler aşağılamak kadınlığı küçük düşürmek değil.Problem ney biliyormusun sadece biz kadınlara bu şekilde hakaretleri yakıstıramamak..Hele ki konu dini birşeyse ben hiç bir zaman dini konuların bu kadar dillerde tartısma konusu olmasına tahammül edemiyorum..Ve sende şahit oldun ki çok çirkin laflar dönüyor ortada kimse bunu hak etmiyor ki..Hepimizin inançları neticede..Kimse laf gelsin istemiyor..Bir dilimiz Allah derken diğer dilimiz kötü laflar etmesin istiyorum..

hepimiz kadınız. hepimiz değerliyiz. başımız açık yada kapalı..farketmez.
. başımızın açık olması yada kapalı olması bizleri değersiz yapmaz.
Aynen öyle insanları ne tipiyle ne zekasıyla ne seçtiği dinle ait olduğu ırkla ne de davranışlarıyla bize zarar vermedikçe birilerine zarar vermedikçe yargılayamayız ama yok illa yok başı kapalı yok eşcinsel yok şöyle yok böyle..

Hislerime tercüman oldunuz. Okudukça içim acıdı. Yazık...

son sözlerine katiliyorum ama bu konularda cok hassasim hassasiz
basörtüye cabut,kapalilara yobaz öcü denmesine tahamül gösteremiyorum
ben baskalarinin dinine yasantisina saygi gösteriyorsam bunun karsiligini bulamiyorsan ,insan agresiflesebiliyor

türban takana para veriliyormu bilemem ama beleş jip verildiği kesin :)

Sen bu kaniya nerden variyorsun? Insanlara iftirada üstüne yok dimi? Aciklar jeep kullaninca kendi emekleriyle aliyorlar ama örtülüler kullaninca çalıp cirpip mi aliyorlar? Sana yaziklar olsun. Insanlari boyle yaftaladigin icin hakkim sana helal değil. .

bu düşünceye göre değer görmen için başını örtmen lazım malum malız ya biz kapalı kutulara konmamız lazım :)
aynı şekilde sende başörtülü olanlara saygı duymuyorsun,kuranda yok diyorsun
bunu tartışmıcam senle,sen açık kapalı ayrımı yapıyorsun
ben yapmam mesele orda
nerde jip verilmiş,benim arabam bile yok : )
ne din düşmanı ne çok başörtü düşmanı varmış arkadaş
soyunuz kurusun.

tekrar yazıyorum çaput demek kötü bir şey değildir örtü anlamında yazılır. :)

senin soyun kurusun diyeceğim de israil hallediyor onu sanırım.
başörtüsü yok deyince din düşmanı oluyoruz işe bak. dünya yuvarlak denince de inanmamışlardı. :)

Bende açık bir bayanım ve aleviyim.Fakat hiçbir zaman kalkıp baş örtülü bir insandan rahatsız olmadım olmam da..Çünkü bu bir inançtır.Ve saygı duymak gerek..Nasıl ben açıksam ve toplum içerisinde her yerde söz hakkım varsa sizlerinde olmalı..Kimse bu zamana kadar sen neden oruç tutmuyorsun demedi, bende oruç tutan arkadaşlarımın yanında terbiyesizlik yapmadım..Bunlar anlayış isteyen şeyler..Birbirimize anlayışlı olmak gerek..Kaba ve kırıcı olmamak gerek ama hepimiz inanç olunca malesef tahammülsüzleşebiliyoruz sizi çok iyi anlıyorum.

senin soyun kurusun diyeceğim de israil hallediyor onu sanırım.
başörtüsü yok deyince din düşmanı oluyoruz işe bak. dünya yuvarlak denince de inanmamışlardı. :)
Ay bu nasıl laf
ben o insanlar için günlerce ağladım ...içim acıdı hiçbir şey diyemiyorum...ne demek bu böyle..

ne hakkın var bende de helal etmiyorsun?
son 10 senede türbanlıların jip alası mı geldi? her yerde jip kullanan türbanlı var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…