Para meselesi. Ben mi büyütüyorum?

Keşke paranın olduğunu söylemeseydin , gerek yokmuş bence.Hem parayı evlenirken babamdan alırım demişsin sonra da adam seninkine benzer bir şey söyleyince "Kardeşlerim" demişsin.O senin dediğine yakın bir şey demiş aslında.Bence babandan parayı alma bu arada.

Adam zaten ben sana durumum olduğunca para harcatmam, o parayı da kendin için kenara koyarsın, dememiş mi? Onun dışında da sadece fikir vermiş. Sorun nerede ben anlamadım.

Ben duzenlenmis halini de anlamadim
Konu nedir beynim yandi da benim

Konuyu adam acmamis ki panpa, sen konusmussun, o da bir seyler soyleme ihtiyaci hissetmis. Adam en mantiklisini soylemis, benim paraya ihtiyacim yok sen en iyisi beni de dugunu de ailenle olan para islerine karistirma, ben karismam demis.
Evet canım zaten buraya konu açtıktan sonra söylediklerime bile utandım ya .Ama sen benim yaşadıklarımı az çok biliyorsun . Off her an bir şey olacak gibi korkuyorum ya .

Sen iyisimi adamı bırak ve parayla evlen.
Adamın söylediği hiçbir şey yok. Hiçbir şey söylememiş.
Kusura bakma biraz sert oldu, amacım seni kırmakda değil ama şimdiden aslında olmayan bir olayda dahi böylesi düşüncelere giriyorsan olası bir evlilik durumunda o adama yazık yani. Kendini onun yerine koy, sen onun şimdiden bu olmayan olayda dahi böyle düşündüğünü bilsen bu kişi paragöz maddiyatçı birisi ve yarın evlilikte senin benim param der diye düşünürmüsün düşünmezmisin?
Bu arada genelde hep o beni idare eder olayının hayırlı bittiğini henüz kimse görmedi. Hiçkimse hiçkimseyi sonsuza kadar idare etmez, etmemelidir. Bugün yapılan bu adaletsizlik gelecekte mutlaka tam tersi olarak yaşanmaya başlar. Ve buraya konu açarsın eşim çok değişti diye...
Bu yüzden ne idare edecek nede idare edilecek duruma düşürmeyin kendinizi.
Parayla evlen demeniz biraz üzücü olmamış mı ?
Ben zaten ondan hiç bir şey istemiyorum ki ...
Sadece ne bileyim sanırım yorumsuz kalmasını istedim.
Umarım değişmez . Lütfen dua edin bana .
Çok teşekkür ederim yorum için.

Herkes böyle düşünmez, takdir ettim. Kızanlar olacak belki ama kimseyi aynı eve girmeden tanıyamayız. Ben büyük abimin asla yapmaz dediğim şeyleri yaptığını biliyorum. Onca sene aynı evde büyüdüğüm abimi eşi bir seneden az sürede benden daha iyi tanıdı. Yani bu kumar gibi bir şey kimsenin garantisi yok hayatta. Kasım ayında memlekette bir akrabamıza götürdüm annemi küçük abimi çok övdü. Gerçekten mükemmel bir insan, mükemmel bir abi ve iyi bir eş olacağını da düşünüyorum. Fakat misafirlikte anne hayatta kimseye kefil olunmaz dedim. Dönüşte arabada sordu neden öyle dediğimi. Çünkü abimle benim aramda bambaşka bir bağ olduğunu biliyor. Benim söylemem tuhaf geldi ona. "Benim için abim mükemmel bir insan anne, evlendiği zaman başka bir insanla aynı yastığı paylaştığı zaman ne olacağını ben bilemem. Abi olarak kefil olurum ama eş olarak kimseye kefil olmam," dedim. Beni de korkuttun şimdi dedi.

Sanırım içten içe aslında size, "Babandan almak istersen alırsın. Çok gerekmedikçe isteme ihtiyacın olursa istersin" demesini beklediniz. Fakat öyle demedi diye de şüpheye düşmeyin, o an düşünememiştir.

Bence çok gerek kalmadıkça da öyle yapın. Dünya hali ne olur ne olmaz, para yine ailenizde kalsın ileride bir gün ihtiyaç duyarsanız istersiniz. Benim abim yengeme senin evlerden birini satsak da falan filan dediğini bildiğimden, kimseye güvenmeyin dedim. Nitekim burada da okuyoruz bilmem ne kaç yıl flört ettik evlenince değişti etti diyeni. Sizi korkutmak, şüpheye düşürmek için söylemiyorum öyle anlamayın. Evlenirken ihtiyacınız olmazsa evlendikten sonra belli bir süre baktınız eskiden olduğu gibi bir insan hayat müşterek der alırsınız babanızdan.
Öncelikle çok güzel analizleriniz var .
Babam zaten bana ben istemeden verecek duruma sahip .
Ben sadece aileme güvenen bir adamı bir daha çekmek istemiyorum . Bu nasil olursa 2. Evliliğim olacak .
Ve sizin yazdığınız her şeyden haberim var ..
Dua edin lütfen bana .

Öncelikle çok güzel analizleriniz var .
Babam zaten bana ben istemeden verecek duruma sahip .
Ben sadece aileme güvenen bir adamı bir daha çekmek istemiyorum . Bu nasil olursa 2. Evliliğim olacak .
Ve sizin yazdığınız her şeyden haberim var ..
Dua edin lütfen bana .
Umarım dışı neyse yani dışarı yansıttığı neyse içi de öyledir. Dediğim gibi kötü bir niyetle söylememiştir. Hakkınızda en güzeli en hayırlısı olsun. İnşaallah bu defa mutluluk sizi bulur :)

Umarım dışı neyse yani dışarı yansıttığı neyse içi de öyledir. Dediğim gibi kötü bir niyetle söylememiştir. Hakkınızda en güzeli en hayırlısı olsun. İnşaallah bu defa mutluluk sizi bulur :)
Amin inşallah bütün kadınları bulsun :dua:

Back
X