ya takılacak bir konu değil. benim kardeşlerimde öyle derben de evet vermem derim . vermem de yani. ha çok da rahatsızsanız arkadaşlığınızı gözden geçirin.
öncelikle allah bağışlasın, huzurunuz daim olsunyok ben sizi çok iyi anlıyorum.. bizde de eşim de ben de borç harç sevmeyiz ayrıca bir de evladımız var düşünmemiz gereken.. ama efendim onlar gezip bütün paralarını yerken biz napıyoruz birikim yapmaya çalışıyoruz çok saçma değil mi.. ay yazacak çok şey var da konunu sabote etmeyeyim :)
Insallah size de is anlaminda cok daha iyi kapilar acilir. Gonlunuze gore olsuneskiden biz bu arkadaşımla cebimizde 10 ar lira olurdu buluştuğumuzda. tost ayran yerdik çok mutlu olurduk.o zaman öğrenciydik. çok sonra iyi maaşlı bir işe girdi ve ondan sonra böyle oldu. işin aslı bu biraz da.
Insallah size de is anlaminda cok daha iyi kapilar acilir. Gonlunuze gore olsun
Biz birbirimize bisey aldigimizda kaca aldin muhabbetini yapacak yakinliktayiz, onun ilk sordugumda soylememe nedeni bana bu konuda gicik olmasi.niye fiyatını sordunuz ki? alınan şeyin fiyatının sorulması da hoş dğeil bence.
ama arkadaşınız da densizlik etmiş. bu huyu devamlı ise görüşmezsiniz ya da para konuları açmazsınız olur biter.
Bence sizin daha önce arkadaşınıza vermiş olduğunuz tepkiler sonucu böyle bir cevap vermiştir size diye düşündüm.Yani daha önce de aldığı şeylerle ilgili hoşuna gitmeyen bir tutumunuz olduysa o da artık susamamıştır.Ayrıca bende sinir olurum aldığım şeylerin fiyatının sorulmasına ya da ay o kadar para verilir mi tarzı tepkilere.
Uzerime alinmadim zaten. Dediklerinizin benle ilgisi yok:)Ben tutumluyum modunda çoğu dışarıda yediği içtiğinin hesabını karşısındakine kitleyen, arabasını kullanmayıp hep yol parasını beleşe getirmek isteyen, hediyelerde uyduruk şeylerle geçiştiren, yine yemek vs davetlerinde eli açık olmayan arkadaşlarımın
aslında ben cimri değilim canım isteyince çok güzel kıyafet de alırım canım isterse çok şık yerde yemek de yerim derse
sinir bozucu oluyor.
Sizi tenzih ederim.
Böyle bir densiz bende de arkadaş olarak vardı. Benim kesemi benden çok düşünürdü sağolsun. : p. Şöyle bir telefon almayı düşünüyorum filan demiştim en son. " o seni aşar, niye bakıyosun ki sen onlara, sen cimrisin" falan gibi hadsiz hadsiz konuştu. Ona neyse... daha başka cimri imaları da oldu. Çevremde cimri olduğumu düşünen, düşünmeyi geç, bir de haddiymiş gibi laf çarpıp duran tek kişi buydu ve bu kişiyle arkadaşlığımı kestim. Çünkü hadsizlik ve saygısızlığı başka konularda da baş göatermeye başlamıştı. Eyvallahı çektim. O gün bugündür kafam rahat. :)
Rica ederim, o senin ilkelligin deseydin :) bazi insanlar cok fesat gercekten.Bosveeer benim komsu da bana ilkel demisti, onun gibi her ay yuzlerce liralik kiyafet almiyorum diye, faturalarim ondan dusuk geliyor diye. Herkesin kendi kesesi ya kime ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?