- 21 Aralık 2016
- 252
- 159
- 53
- Konu Sahibi NeuroCathy
-
hayır hayırRahatsızsanız tabi ki konuşacaksınız.
Ama bence sizin tavrınız acayip yine de. Canım sinemaya gitmek istiyorsa cebimde de param yoksa 2.5 yıl birlikte olduğum adama gidelim derim ben mesela. Aynı şekilde cebinde parası yoksa sevgilim de bana diyebilir bunu. Ya da yemek ısmarlarım.
Erkek diye cebinde parası yoksa bişey talep etmeye neden hakkı olmasın adamın?
Ama yok ben bunu istemiyorum, erkek dediğin kız arkadaşına ısmarlatmaz diyorsanız konuşun. Onun ısmarlayabileceği (şu durumda boş küme oluyor) yerlerde onun ısmarlayabileceği şeyleri yapın. Ya da iş bulana kadra görüşmeyin ya da ayrılın.
Valla benim exim de çalışmıyordu her gittiğimizde hesap bendeydi. Ama şimdi Yen'i sevgilisi var ve işte buldu keyifleri on numara yani
maalesef o kadar yetkin değilim öyle bir imkan yok...Normalde ben de sürekli kızın para ödemesini doğru bulmuyorum ama erkeğin işsiz ve sizin işinizin var olduğunu hatta çok iyi bir işte çalıştığınızı söyleyince sizi haklı göremedim yanlış anlamayın sakın çünkü hesap ödemek parayla olan bir şey ve erkeğin cebinde para yoksa nasıl ödeyebilir ki. Tam tersi olsa çalışıp size hesabı ödetse o zaman sizi haklı bulurdum. Ama hesabı ödemiyor diye ayrılmak yerine ona destek olup iş bulmasına yardımcı olsanız daha iyi değil mi? Mesleğinizde serbest girişimci olduğunuz yazıyor erkek arkadaşınızın sizin çalıltığınız yerde çalışma gibi bir imkanı var mı?
pişkin ifade yokAranızda bunun konusu geçmedi mi hiç? Siz öderken "böyle de olmuyor, bir iş bulamadım" gibi bir cümle kurdu mu, ya da mahçup olduğunu bir şey söylemese bile hissettiniz mi? Yoksa parası olmadığı halde buluşmak istemesi sizde pişkin olduğuna dair bir imaj mı uyandırıyor?
Ne bileyim belki "işsizsin diye kötü hissetme kendini, her zaman nasılsan öyle davran ki ilişkimiz aynı devam etsin, etkilenmesin" falan demişsinizdir adama, o zaman o da ne yapmak istiyorsa pat diye söylüyor olabilir.
Bu kadar uzun sürede niyetini anlamış olmanız gerekirdi. Üstelik dediğinize göre aileden de para almıyormuş, ağaçtan toplayacak hali yok ki, parası yok belli ki. Ben olsam ara sıra ihtiyaçlarını da yoklardım, eksiği gediği varsa halletmeye uğraşırdım.
değil mi enayilik değil de nedir bu yaşadığım ...bence ayril hic gozunu kirpma calismio calismayada niyeti yok ne yapcan sen mi beslicen klasik laflar kullan sogudum,olmuyor,sen daha iyilerine layiksin konusmyalim arama beni falan de bitir.bence bekleme artik hep zarar.
tam durumun iç yüzüne hakim değilim bence hala o yüzden kafam karışıkOnun durumuna kendini koy. Eğer hala haksız buluyorsan konuş. Empati yapınca anlayacaksın bence.
kendisine doğru düzgün bir şey almaz
öyle marka giymez
ailesinin durumu da pek iyi değil zaten doğrusu
aileden para da almıyor
bayramdan bayrama dedesinin anneannesinin verdiklerini harçlık yapıyor
of ne bileyimböyle düşününce haklısınız...
hayır hayır
istediğim onun ısmarlaması değil
herkesin kendi hesabının çaresine bakabilmesi
26 yaşındakaç yaşında bu arkadaş ?
bayram harçlıklarıyla geçinmeye çalışıyor..
2,5 sene işsiz olmak için uzun bir süre.. geleceğiyle ilgili bir planı yok mu ? ondan bundan mı geçinmeye devam edecek ömür boyu..
parası yok adamın size ödetecek tabi.. ama çabası da yok ki bu bence daha büyük bir sorun..
bilgisayar aldı ama kendisine o biriktirdikleriyleİyi de adamın herhangi bir gelir kaynağı yokken nasıl bakacak kendi hesabının çaresine?
26 yaşında
6 aydır işsiz
2.5 yıldır beraberiz
önceden öğrenciydik ikimiz de
kendisine bayram harçlıklarıyla bilgisayar almıştı mesela aslında oradan çıktı da onu başta söylemeyi unutmuşum diğer arkadaşlara
yani bilgisayar alabilecek kadar biriktirmişse neden bana hesap ödetti ödetiyor öyle değil mi?
iş bulma çabası oturduğu yerden iş ilanlarına başvurmak o konuda da gerginim ayrı..
bilgisayar aldı ama kendisine o biriktirdikleriyle
yok ciddi soruyorumArkadaşım ayrıl sen bu adamdan. Yediği lokmayı sayacaksın yakında. Ayrıl kurtul.
yok ciddi soruyorum
bilgisayar almak yerine kendi hesabını ödemesini beklemem yanlış mı gerçekten?
hayır yanlışsam görmem doğru olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?