- 22 Ocak 2017
- 2.819
- 4.748
- 83
- Konu Sahibi NeuroCathy
-
2 buçuk yıllık sevgilinin amacı seni kullanmak enayi yerine koymak mi yoksa gerçekten parasız olduğu için mi böyle davranıyor bilirsin ama..
Kendine bol keseden harcar mi?
Kalite marka diye paraları saçar mi?
İşsiz diye harcamalarına dikkat ediyor mu gerçekten lüksünden feda ediyor mu?
Yoksa her koşulda kendinden kısmıyor ama sana mi harcamiyor?
Yani bunların hepsi önemli.
2 buçuk ay değil yıl söz konusu.
Niyeti ne içinin rahat olması lazım.
ama bu bir karakter işte
bu karakter onda var mı ondan emin değilim
mesele para meselesi değil öyle olsa eninde sonunda ödetirim ona
ama hep böyleyse düşünsenize evlenince cimri bir erkekle ne kadar zor olur
düğün masrafını bile bana ödetir bu benim birikmişim var diye
ki biriktirdim var yani
kendisine doğru düzgün bir şey almaz
öyle marka giymez
ailesinin durumu da pek iyi değil zaten doğrusu
aileden para da almıyor
bayramdan bayrama dedesinin anneannesinin verdiklerini harçlık yapıyor
of ne bileyimböyle düşününce haklısınız...
@Gizyy senin çaycının bi değişik versiyonu. Kııııız kısmetsizim diye bu adamı beslemeye devam edeceğine evde kal onurunla gururunla kedi köpek besleKızlar,
benim bir sevgilim var her buluşmamızda hemen hemen yemek hesabını bana ödetiyor.... bir şekilde ne bileyim tam hesap geldiği zaman geri duruyor cüzdanından iki saatte çıkarmıyor vesaire ya da ben ödüyorum sonra aa unuttum sana verecektim diyor (mesela en sonuncusu buydu)
daha önce rahatsız olduğumu söyledim kendisine bir iki kez o ısmarladı ama şu an başa döndük
farkındayım ve bir daha uyarasım yok..
kendisi ilk sevgilim belki de son bilmiyorum çünkü çok kısmetli birisi değilim maalesef
öyle alımlı çekici filan da değilim..
Ama yine de bu kadar mı değersizim diyorum doğrusu
evet benim işim var hem de bayağı iyi para da kazanıyorum güzel o işsiz belki de ondan böyle yapıyor
normalde sabredecektim o işe girince de aynı davranacak mı diye ama zoruma gidiyor
ben ayrılacağımı söylemeye karar verdim kısaca...maalesefki..
sizce ne demeli? açık açık söylemeli miyim? söylersem yine beni bir şekilde ikna ederse?
haklısınÇocukta para yok nasıl hesap ödesin şu durumda?
Bence rahatsız oluyorsaniz buluşmayın bir süre. Ya da simit çay takılın yani..
Amaç hasret gidermek değil mi?
Bilemedim işsiz insan söz konusu fazla duygusal yaklasmam bundan olabilir.
onda da mı aynı mesela var ?@Gizyy senin çaycının bi değişik versiyonu. Kııııız kısmetsizim diye bu adamı beslemeye devam edeceğine evde kal onurunla gururunla kedi köpek beslebak bizimde basiretimiz bağlı ama hayata küsmemeye çalışıyoruz. Sen kendin bu adama muhtacım kısmetsizim gözüyle bakarsan o adam seni kullanmaya devam edecek
işte neden o zaman mesela sinemaya gidelim diyorİşsiz adamın hesap ödemesini beklemek fazla tuhaf değil mi? Üstelik ailesinin durumu kötü, aileden para almıyor vs. Cebinde o hesabı ödeyecek parası var mı acaba?
İnsan 2,5 yıl hayatında tuttuğu, sevdiği, bişeyler paylaştığı adam için böyle düşünür mü?
bazen onun bazen benimBuluşmayı kim istiyor peki?
Bir de ne sıklıkla buluşuyorsunuz?
Gittiğiniz mekanlar kimin seçimi?
işte neden o zaman mesela sinemaya gidelim diyor
insan cebine göre davranmaz mı
benim ondan illa gezelim tozalım paralı yerlerde beklentim hiç olmadıki
direk açıkça konuyu açayım mı diyorsunuz?2,5 yıldan bahsediyorsunuz. Bu kadar sürede normal sevgililer maddi durumları konuşabilir seviyeye gelmeliler. Sizin cebinizde de yoksa ya da harcamak istemiyorsanız söylersiniz. Onun cebinde yoksa da söylemeli ağırdan almak yerine.
bazen onun bazen benim
alışveriş merkezlerine gidiyoruz,sinemaya ya da bir cafeye filan
ikimiz de söylüyoruz buluşalım diye tek taraf etkin değil bu konularda açıkçası
+1İşsiz adamın hesap ödemesini beklemek fazla tuhaf değil mi? Üstelik ailesinin durumu kötü, aileden para almıyor vs. Cebinde o hesabı ödeyecek parası var mı acaba?
İnsan 2,5 yıl hayatında tuttuğu, sevdiği, bişeyler paylaştığı adam için böyle düşünür mü?
6 aydır işsiz aslındaIs bulana kadar bekle dicektim ama 2.5 yildir taniyorum işsiz dedigin için bilemedim canim. Cok üzücü bir durum. Icine sinmiyorsa uzatma derim fazla. Kismetsiz degilsin boyle düşünme.
@Gizyy gelip anlatır sanakız ilişkisi boyunca kusana kadar çay içmiş her buluşmada.
direk açıkça konuyu açayım mı diyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?