Para meselesi

kendisine doğru düzgün bir şey almaz
öyle marka giymez
ailesinin durumu da pek iyi değil zaten doğrusu
aileden para da almıyor
bayramdan bayrama dedesinin anneannesinin verdiklerini harçlık yapıyor
of ne bileyim böyle düşününce haklısınız...

Bunlar sevgilinizde farkindalik yaratacaktir. Ya ben hesabi kitliyorum ama kadin duruma uyandi deyip ya elini tasin altina koyacak ya derdi varsa paylasacak ya da hic birsey olmamis gibi size odetmeye devam edecektir. Size ödetmeye devam ettigi takdirde ayriligi dusunun bence.

Mezun olmus, is bulamamis, ekonomik olarak hala birilerine bagli olabilir ancak hayatim param az, bugun restorantta yemek yerine burgera gidelim demek zor degil.

Çocukta para yok nasıl hesap ödesin şu durumda?

Bence rahatsız oluyorsaniz buluşmayın bir süre. Ya da simit çay takılın yani..
Amaç hasret gidermek değil mi?

Bilemedim işsiz insan söz konusu fazla duygusal yaklasmam bundan olabilir.

@Gizyy senin çaycının bi değişik versiyonu. Kııııız kısmetsizim diye bu adamı beslemeye devam edeceğine evde kal onurunla gururunla kedi köpek besle bak bizimde basiretimiz bağlı ama hayata küsmemeye çalışıyoruz. Sen kendin bu adama muhtacım kısmetsizim gözüyle bakarsan o adam seni kullanmaya devam edecek

haklısın
şu an en güzel çözüm belki
simit -çay idare edebileceğimiz mekanlara gitmek ne ona zor olsun ne de bana böyle bir alışkanlık geliştirsin
çünkü doğru diyosunuz tamam işsiz ama ben erkek olsaydım her koşulda bir şekilde kızın parasını yemezdim
yani illaki benim hesbaımı da ödesin demiyorum
ama sürekli karşıya hesap ödetmek ağırıma giderdi o yüzden zoruma gidiyor zaten sorun bu ki..
o yüzden kafamda hep bir soru işareti olacak...

onda da mı aynı mesela var ?
@Gizyy naptınız ayrıldınız mı?

İşsiz adamın hesap ödemesini beklemek fazla tuhaf değil mi? Üstelik ailesinin durumu kötü, aileden para almıyor vs. Cebinde o hesabı ödeyecek parası var mı acaba?

İnsan 2,5 yıl hayatında tuttuğu, sevdiği, bişeyler paylaştığı adam için böyle düşünür mü?

işte neden o zaman mesela sinemaya gidelim diyor
insan cebine göre davranmaz mı
benim ondan illa gezelim tozalım paralı yerlerde beklentim hiç olmadıki

Buluşmayı kim istiyor peki?
Bir de ne sıklıkla buluşuyorsunuz?
Gittiğiniz mekanlar kimin seçimi?
bazen onun bazen benim
alışveriş merkezlerine gidiyoruz,sinemaya ya da bir cafeye filan
ikimiz de söylüyoruz buluşalım diye tek taraf etkin değil bu konularda açıkçası

işte neden o zaman mesela sinemaya gidelim diyor
insan cebine göre davranmaz mı
benim ondan illa gezelim tozalım paralı yerlerde beklentim hiç olmadıki

2,5 yıldan bahsediyorsunuz. Bu kadar sürede normal sevgililer maddi durumları konuşabilir seviyeye gelmeliler. Sizin cebinizde de yoksa ya da harcamak istemiyorsanız söylersiniz. Onun cebinde yoksa da söylemeli ağırdan almak yerine.

direk açıkça konuyu açayım mı diyorsunuz?

bazen onun bazen benim
alışveriş merkezlerine gidiyoruz,sinemaya ya da bir cafeye filan
ikimiz de söylüyoruz buluşalım diye tek taraf etkin değil bu konularda açıkçası

Yani önce parası yok çocuğun ne yapsın işsizmiş diye düşündüm ancak parası yoksa da sinemaya gidelim dememeli mesela.
Tamam buluştuğunuzda yenileni içileni ödüyorsunuzdur da hani ek masraf kapısı açması biraz aklımı kurcaladı.

Is bulana kadar bekle dicektim ama 2.5 yildir taniyorum işsiz dedigin için bilemedim canim. Cok üzücü bir durum. Icine sinmiyorsa uzatma derim fazla. Kismetsiz degilsin boyle düşünme.

Is bulana kadar bekle dicektim ama 2.5 yildir taniyorum işsiz dedigin için bilemedim canim. Cok üzücü bir durum. Icine sinmiyorsa uzatma derim fazla. Kismetsiz degilsin boyle düşünme.
6 aydır işsiz aslında
öncesinde öğrenciydi
evet kafam allak bullak
geri kalan kusurları ne desen öyle bir şey de yok
bizde tek mesele bu şu an

direk açıkça konuyu açayım mı diyorsunuz?

Rahatsızsanız tabi ki konuşacaksınız.

Ama bence sizin tavrınız acayip yine de. Canım sinemaya gitmek istiyorsa cebimde de param yoksa 2.5 yıl birlikte olduğum adama gidelim derim ben mesela. Aynı şekilde cebinde parası yoksa sevgilim de bana diyebilir bunu. Ya da yemek ısmarlarım.
Erkek diye cebinde parası yoksa bişey talep etmeye neden hakkı olmasın adamın?

Ama yok ben bunu istemiyorum, erkek dediğin kız arkadaşına ısmarlatmaz diyorsanız konuşun. Onun ısmarlayabileceği (şu durumda boş küme oluyor) yerlerde onun ısmarlayabileceği şeyleri yapın. Ya da iş bulana kadra görüşmeyin ya da ayrılın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…