- 22 Ocak 2017
- 2.819
- 4.748
- 83
- Konu Sahibi NeuroCathy
-
çay sevmiyorum deseydin bir de :)Aha yarama tuz
NeuroCathy canım ben sepetledim onu bir ay bile sürmeden.
Normalde erkek arkadaşlarım hep bu konuda sıkıntısızdı.
Bu her seferinde cay içirmeye götürüyordu.
Hesabı ben ödicem gel dediğimde de götürmezdi.
En son ayrıldım
merhaba,
2,5 yıldır sevgiliyiz.İşi hiç olmadı önceden öğrenciydi ben de öğrenciydim böyle bir problemimiz yoktu önceden şu an ama epeydir hesabı bir şekilde bana ödetiyor...
işi varkenki halini benim de bekleyesim vardı ama bir türlü iş bulamadı ve ben böyle kendimi enayi gibi hissediyorum
öyle hissetmek istemiyorum...
olay para değilki niyetini anlayamıyorumBana yanlış geliyor. Ben olsam bilgisayara ihtiyacı varsa ve cebinde parası yoksa bilgisayar hediye ederim sevdiğim adama mesela. Yemişim hesabını derim, benim param var mı var. Bitti. Seviyorsam ve yıllarımı birlikte geçirdiysem bu adamla para düşünmek en son yapacağım şeydir.
herkes kendi ödüyordu, ben de öğrenciydimOgrenciyken de calismiyordu. Nasil oluyordu bu bulusmalar. Niye problem yoktu?
herkes kendi hesabını ödüyorduÖğrenciyken nasıldı, ödüyor muydu?
herkes kendi ödüyordu, ben de öğrenciydim
olay para değilki niyetini anlayamıyorum
daha önceki konuşmamızda şöyle demişti mesela
senin paran benim param farketmez diye düşünmüştüm
bu çok tatlı bi söz gerçekten farketmez
ben sadece saf bir insan olduğumdan kullanılıyor olup olmadığımı anlayamıyorum sıkıntı burada
evet kredi alıyordu o zamanKendi nasil odeyebiliyordu. Yine harclik ve aldigi kredilerden mi?
Kendi nasil odeyebiliyordu. Yine harclik ve aldigi kredilerden mi?
doğru diyorsun sanırımIsmarladığın bir yemek bir sinema ile ne kadar kullanılıyor olabilirsin ki?
evet kredi alıyordu o zaman
harçlık da alıyordu sanırım çok detaylı bilmesem de
mezun olduktan beridir almıyor ama harçlık da kredi de
inşaat mühendisiBahsettiğin tabloya göre seni kullanan bir adam yok bence. İşsiz bir insan en çok evde vakit geçiriyor. Oyun oynuyordur, dizi izliyordur, parası yok ki çıksın. Demek ki o yüzden bir bilgisayar alma ihtiyacı hissetti ve para biriktirdi. Ailesi de anladığım kadarıyla pek destek olmuyor. Bölümü ne acaba erkek arkadaşınızın? 26 yaş geç bir yaş hayata atılmak için sanki.
doğru diyorsun sanırım
epey uğraştırdım, sağol :)
inşaat mühendisi
evet geç ikimiz de okulu uzatmıştık:)
doğru aynen öyle evde bütün gün oyun oynuyor,dizi izliyor..
evet kredi alıyordu o zaman
harçlık da alıyordu sanırım çok detaylı bilmesem de
mezun olduktan beridir almıyor ama harçlık da kredi de
yok hayatta demedim demiyorumDestek ol sen. "Bak herkesler evlendi, biz böyle kaldık, daha iş bile bulamadın, tu sana" falan deme sakınBunu yapanları bizzat gördüğüm için söylüyorum yanlış anlama. Güveniyorsan ona ve sevgisine dert etme kendine. İşe girdiğinde tekrar gözlemlersin.
iş bulunca netleşecek her şey gibi evetSimdi sen calisiyorsan ve iliskin uzun sureli ise senin odemen normal ama her seferinde gozune batar tabi.
Iliskin yeni olsaydi kesinlikle ayril derdim ama seni kullanip kullanmadigini sen bilebilirsin.
Zaten Alman usulune alismissiniz , tek yapmasi gereken kendi payini odemek ama o da parasi yok ise ve harcliklarla zor yani.
Harcliklarla ihtiyaclarini aliyor , bu bana cok bencilce gorunmedi. Bilgisayar bu zamanda cok lux degil , yenisini almak gerek cunku eskisi bozulursa tamir parasi filan daha cok paraya mal olur.
Gorusme sıklıgını azaltin hatta bir sure hic gorusmeyin. Gorusurseniz de makul yerler olsun. Is bulursa ve yine bu sekilde davranirsa tekmeyi basarsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?