yanılmıyorsam evli değilsiniz...şimdiden bu şekilde para mevzularına girmeniz para konusunda bu denli içli dışlı olmanız bi garip geldi bana.. bi de konuşmalarınızı ses kaydına alıp mı yazdınız buraya...bu kadar şeyi aklınızada tutmanız ilginç...........
bir çok konuda haklısınız, evlenmeden konuşulan para meseleleri gibi. burada yanlış anlaşılan tek şey onun para yiyen bir sevgili gibi görünmesi kesinlikle öyle değil. borç alırsa verir, o laptopı da alsa muhtemelen bana hediye eder ya da yarı yarıya ödenir ama benim olur gibi. o tarz para mevzuları yok. belki de bu yüzden aramızda hiç sen verdin ben aldım gibi durumlar olmadı. o bana borç verse bi şekilde öderim veya almak istediği bir şeyi ben alırım. aynı şekilde o da.
ben sadece har vurup harman savurmasak da madem evlenmek istiyoruz biraz biriktirsek diyorum. 4 senedir harcıyoruz zaten. sanki kötü bir şey söylemişim gibi dvranıyor şu an bana.
kendini haklı çıkarmak için alakasız şeyler söyleme, nişanla bunun ne alakası var. bu bilgisayarı kaçırmak istemiyorum diyor
Allahımmm sana geliyorum
aslında haklı özellikleri iyi bir bilgisayarsa fiyatı çok uygun ama o bilgisayarı alıp kart borcunuzu yatıramayacaksınız faiz gelecek aynı şey olacak bu kısmı düşünemiyorlar
28'in içindeyiz ikimiz de :)tablet ihtiyacı varsa alınabilir o zaman biraz daha sabredeksiniz canım, önce ihtiyaçları gidereceksiniz ki sonra para biriktirmeye başlarsınız
borçlarını ödeyebilecekse şimdi para biriktirmek yerine o laptopu alabilir fiyatı uygun çünkü, o zaman nişanı ertelemeniz lazım yaşlarınız kaç
28'in içindeyiz ikimiz de :)
daha ailelerle konuşulmadı ama, biz dedik ki bir miktar biriktirelim bakın bizim böyle birikmişimiz var diye çıkalım karşılarına dedik. nişan, söz de zaten ya yaz tatilinde olur ya ara tatillerde.
ben bu işe fazla umut bağlamamalıyım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?