Sanırım biri hakkında sitem etmek onun kötü niyetli olduğunu veya haksız olduğunu göstermez. Bundan olabilir mi fikirlerin zamanla değişmesi?
Bence bu işler hep şu şekilde: biri gelir bir şeyden dert yanar insanlar tamamen farklı boyuta taşır kişi bunu kastetmediğini asıl problemin farklı olduğunu anlatmaya çalışırken sıkılır. KK kadınları da 3'e ayrılır.
1:Saygısını koruyarak kişiyi uyarmaya çalışanlar, bunlar tatlı dille akıl verirler.
2-Saygısız bir dille eleştirip ağzına geleni sayanlar ve kişiye, sevgiliye yüklenenler ve "hemen ayrıl"cılar.(ki bunlar en çok beğeniyi alır)
3-Bir de tamamen ayrı telden çalanlar var.
Benim konumda da 3. maddedekiler çoğunlukta oldu, genelde benim akıl istemediğim konular üzerine yoğunlaşıldı. Onun rahatça para istemesi mesele değil, bizim konuşma tarzımız böyle, benim bu konudaki sıkıntım bundan kaynaklı değil dememe rağmen hala bu konulara yoğunlaşıldı.
Şu anda da gereksiz yere 5 ay sonra hortlamış durumda. Bu meselenin üstüne neler neler yaşandı, iyi kötü kararlar alındı ve bir şekilde konular kapandı:) Tıpkı bu konuda olduğu gibi...