bizim 4 yıl oldu aşağı yukarı işe girmemle beraber yanine kadardır birliktesiniz acaba?
bence sevgiliniz kafasına koymuş bir kere alacak yani sen parayı versende vermesende... o bunu bi fırsat olarak görmüş kendince... kredi kartını kapatsamda laptoba o zaman daha fazla vericem böyle ucuz bulamam zarar ederim fazla ödeyip sonradan diyor... ve artık kafasına koymuş olduğu için sizin söylemeleriniz onun için dırdırdan başka bi anlam ifade etmez... bir de parayı yollayan taraf siz olunca altta kalmak istememiş...
ayrıca ne alakası var sizi para kasası olarak görmesiyle bizde sıkışığız ama sevgilimle para yardımı yaparız birbirimize. bana da kendisine de pahalı şeyler alır... ben hep diyorum biriktir diye ama noluyo biriktiriyo mu hayır.. bu yaşımda harcamıcamda ne zaman harcıcam diyo. yeni işe girdi ...hayat bu sefasınıda süreceksin parayı mezaramı götüreceksin... ama her insanın yapısı farklıdır ben tutumluyum diye o da öyle olacak diye bir şey yok.ben onun bu tavrını idare ediyorum o da beni... olmuyorsada zorlamıcaksın... herkes aynı olacak diye bir şey yok
Benden para istemiş olması önemli değil,ne kadar istediği de önemli değil. Benden borç alıp vermeme gibi bir ihtimali yok aynı şekilde benim de. 4 senedir olmadı böyle durum, bundan çok daha büyük miktarlarda bile. annem de evlenmeden para mevzularının konuşulmasını hiç doğru bulmaz haklıdır kendince. herkes böyle düşündüğüne göre vardır bi bildiğiniz elbet:)
benim sinirlendiğim durum para istenmesi değil, madem ocak ayında söz düşünüyoruz bu gereksiz harcama neden? benim sinirlendiğim ve haklı olduğunu düşündüğüm konu tamamen budur. başka zaman olsa veya bana dese ki bu sene böyle bir şey yapamayız zaten sorun etmem. dha önce açmış olduğum bir konuya da göz gezdirirseniz benim paraya önem vermediğimi görürsünz:) ama maalesef ki bazı şeyler için gerekiyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/495601-maddiyat-yuzunden-evlenememek.html
canım söz yapacağınızı söylememiştiniz o zaman birikim şart tabiii... sözünü yapsın sonra alsın laptobunu ya da parasını sonra versin o zaman... sen konuşmanızda hiç demiyosun ama neyle söz kesicez biz neye güveniyosun diye
diğer konunuza baktım ocak ayında acılmış ocaktan beri szö mü planlıyosunuz siz daha bi girişim caba falan bişler yokmu peki?
bu savurganlık birasda zor olucak gibi me geliyo
Ayrıca söylemeden geçemeyeceğim..
500 TL attım hesabına deyince
' Seni seviyorum aşkım ' vs. demesi hiç samimi gelmedi bana
yanılmıyorsam evli değilsiniz...şimdiden bu şekilde para mevzularına girmeniz para konusunda bu denli içli dışlı olmanız bi garip geldi bana.. bi de konuşmalarınızı ses kaydına alıp mı yazdınız buraya...bu kadar şeyi aklınızada tutmanız ilginç...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?