Para Mevzusu

bence 8 yaşında gibi davranan sevgilin. boyle erkeklerle evlilik yolu çok meşakkatli olur.

ama macbook air 1000 e iyiymiş gerçekten.

canım yukarda yazdığım gibi söz,nişan bunlar çok masraflı ki düğünü yazmıyorum daha ble.bence burda gayretli olan sensin gibime geldi.evlenecek olan adam sırf ucuz diye birşeyi almaz.haaa durumu vardr ayrı mesele.sevgilin bence söz vs düşünmüyor yada yabana atıyor.ne diyim hakkında hayırlısı olsun inşaallah...

zaten onlara göre hep karşı çıktığın zaman çocuk oluyorsun, çocukça hareketlerde bulunuyorsun hep boş laf onlarınki aslında

ve parayı geri yollamış. kendi başının çaresine bakacakmış benden destek olmamı ve aynı fkirde olmamı bekliomuşmuş.

aynen şunları söyledi, bir de ben haksız oldum iyi mi...

ben sana para esirgiosun muamelesi falan yapmadım asla ben sana parayla ilgili bi muhabbet yapmadım uydurma nerden nasıl haklı çıkacağını şaşırıyorsun

sen bana ne dedin ?

naparsan yap

bende yapacağımı biliyorum

öyle yapıyorum

ben isterdim ki

düşüncelerime ortak ol

bana hak ver

bi şekilde sonuca beraber ulaşalım

ama yok

sen benim düşüncelerime saygısızca yaklaşırsan ben tabiki bildiğimi okurum
12:31
ben ablamdan da para isterdim bunun için babamdan da

sensin bana yakın diye senden istedim

asla ve asla para muhabbeti de yapmadım

senin bana yazdıkların ortada oku whats app ı

o zaman da dediğim gibi 8 yaşındaki çocuk kaprisi yapıp istemiorum almicam kullanmicam zaetn en başından söledim blablabla
12:32
bende en başından beri söledim

alırsın bakarsın beğenmezsin yapamazsın

bana da lazım oluyo laptop

ben kullanırım geri alıp

bu ürün bu fiyata inanılmaz bi fırsat

telefonu almam çok mu şart

öyle ya da böyle bu telefon beni idare ediyor zaten

ayrıca

başlarım 1500 lük telefona

neyim 1500 lük ki telefonum olsun

olacaksa da bekler 1 2 ay daha şart değil

ama bu bi fırsat
12:33
o yüzden böyle yapmanın doğru olacağını düşündüm

ve öyle yaptım

senden bu fikrime destek olmanı beklerdim

olmadın

hepsi bu

asla ve asla para meselesi yapmam

kimseyle yapmadım

senle ki asla yapmam

en nefret ettiğim şeydir
12:34
o yüzden haklı çıkmaya çalışmak için abuk subuk yollara başvurma boşuna

19 Eyl 10:14 - Ben: Onun icin bankamatige mi gitcem
19 Eyl 10:14 - Ben: Netten halledebilioken
19 Eyl 10:14 - O: Onun için dediğin şey benim için :G
19 Eyl 10:15 - O: Olsun ben öyle istiyordum belki hayret bisi ya

vay anasını yaa, abi erkek olup böyle bi kız istiyorum yaa

valla sız parayı gayet kolay vermıssınız onu anladım neden nıcın bılmeden yollamıssınız

ben evlıyım valla sunuda alalım dıyemıyorum bırak evlendık paralar ortak bır yerde param bıtse henuz var cuzdanımda param bıttı dıyemıyecek kadar mahcup hıssedıyorum kendımı :26:

Sen tipik bir kiz gibi davraniyorsun o da tipik dusuncesiz erkek iste…

Yanliz daha evlenmeden etmeden bu kadar otak para harcama isi cok sacma…ayrica arkadasinin yaptigi sey cebinde olmayani harcamak…utanmadan birde senden bu kadar para istiyor??? Ilerde cok sukredecekmissinde o laptopu aldigina falanda filanda…iyide bu bilgisayar ve telefon sektoru icin ilerisi diye birsey olamaz, cunku surekli gunden gunde degisen bir teknoloji…yerinde durmuyorki…2 sene sonra ne o laptop o kadar degerli olacak ne de o Samsung telefon. Bu seferde baska modellere yelken acacak arkadas.

Bence aklin basindaysa terkedersin bu adami ilerde sen calisirsin bu herif zikkimlanir demedi deme…

kadınlar kulüübünde ne kadar çok çoğaldı bu tarz mevzular. maddi konularda kadından beklentisi olan, dahası özür dileyerek bunu yazıyorum söğüşleme derdinde olan erkeklerle doldu ortalık. sebepleri üzerinde ciddi ciddi düşünmeliyiz.

bu ne rahatlık
be ne yüzsüzlük
kusura bakma arkadaşım hakaret etmiş oldum sevgiline ama
yaniii yuhhh bukadardaa olmaz dedirticek cinsten muhabbetiniz..
nasıl bi cıvıklık bu
anlamıyorum evliliklerde bile iki taraf calıştığında bişey alınıcaksa ortak karar verilir...
biri karar verip diğeride onu desteklemez bu düzen böyle olur genelde ...
afedersin ama kıçına don alıcak parası yok kredi kartina borcu var daha işe yeni girmiş
Hala 1500 lük telefon istiyo ucuza buldu die laptop alalım die
sende buna tek lafıyla para yolluyosun öylemi
azıcık akıllı olun kızlarr bukadar kolaymı kazanıyosunuz parayı sizzz???

Ben bayan halimle ucuz bişey buldum diye param yoksa sevgilimden istemem.. bi de üstüne tirip hiç atmam.. tüh yaa ucuzmuş param olsaydı alırdım der kapatırım konuyu kendi kendime .. param olduğunda iki kat fazlasını veririm daha iyi, olmadığı halde yalvarma durumuna düşürmem kendimi..

Öncelikle aranızdaki muhabbet sadece sizi ilgilendirir. Burda başkalarının laçka muhabbet demeye hakkı yok bence. Çünkü bu sizin ilişkiniz. Konunun içeriğine gelince, eğer aranızda süregelen bir maddi yardımlaşma varsa sorun değil senden istemesi. Tabii ki büyük meblağlar olmadığı sürece ve insanı kullanma derecesine getirmedikçe. Sonuçta 4 senelik sevgilini sen bizden daha iyi tanırsın. Hatası evliliğe adım atmayı düşünürken, kredi kartı borcu varken lüks için senden para istemesi. Bunun yerine evlenmeyi düşünüyorsa herşeyi bir kenara bırakıp nişan için para biriktirmeli bir erkek olarak. Ben senin yerinde olsam bende çok kızardım.

@YenidenDogdum: evet ben zaten o sıra hesabıma bakıyordum ne kadar var diye, direk yolladım. he başka bişey için dese yine de yollardım sadece bilmek istedim nedir ne değildir diye.

@tontriko:kendisi borç istedi, iki haftaya kadar maaşını alacak şu an sanırım kartını kapatmak istedi diye dşünüyorum. yani paranın üstüne konma durumu yok ama para mevzularının dönmesi hiç hoş değil gerçekten. kim istese veririm ben zaten babam istedi araba aldım, kardeşim istedi 2 bin bi kısmına destek oldum gitti gitar aldı vs. hani genelde veririm bu sevgilime özel bir durum değil. kendisi de aynı benim gibi olduğu için 5 kuruş birikmiş yok ama eminim bizim ihtiyacımız olunca da kimse dur biz verelim demeyecek. biz de zaruri ihtiyaçlar dışındakileri kıssak fena olmaz.

@dileksultan: söğüşleme yok benim durumumda. kendisi geçmiş aylarda eline geçen 6 bin liranın 3 binini bana vermişti mesela.kartlarımızı sıfırlayıp ben öğrenim borcumu bitirdim o da ihtiyaçlarını tamamlamaya çalıştı. ben de bilgisayarı toplrken bir kısım parçalara yardım etmiştim ona. yani tamamen bende var sana yardım edeyim, şimdi de bende var ben de sana vereyim gibi bir durum bizimki.

her şey bi yana şu an nasıl davransam bilemiyorum. o triplerde haksızsın diye ben de triplerdeyim sen haksızsın diye :26:

canım ben eşimi 9 sene tanıdımda evlendim tanıştığımızda öğrenciydik bi hamburgeri paylaşır yerdik o kadar hukukumuz olmasına rağmen ben atandım ilk maaşımı bekleyemeden yemek takımı çatal bıçak takımı vs aldım, kendi paramı yiyip ondan istediğim çok oldu ki biz nişanlıydık, azar azar ödedim sonra, ödeme neticede biz kullanıcaz kendine almıyosunya dedi, genede ödedim insandır şaşar yarın bigün çeyizlerini bile bana aldırdın dersin sen demezsen annen der ne me lazım dedim, ki annemde öyle dedi, şimdi evliyiz her şeyimiz ortak ama genede bu kadar laçka bi para muhabbetimiz yok, ne iş yapıyo bu bıçkın arkadaş

Sorun senin vermenden ziyade muhabbetin bu sekilde olmasi..ayrica olmasi gereken simdi senden borc istemesi degil, maasini alinca istedigini yapmasidir…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…