Züğürt tesellisiydi zaten ama yersen diye bi duygusal yanından vurayım dedim ama oda altına dönüşmüş sana midasın elini bulayım ben en iyisi :)Bana yetmiyor hahaha zefilim hahah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Züğürt tesellisiydi zaten ama yersen diye bi duygusal yanından vurayım dedim ama oda altına dönüşmüş sana midasın elini bulayım ben en iyisi :)Bana yetmiyor hahaha zefilim hahah
Ben diyemem utanırım hem onların teklif etmesi lazım etselerde utanırım sanırımHesabı öderseniz gelirim de, arkadasların yakın değil mi ben öğrenciyken param yoksa yok derdim
Yok çay kahve değil yemek planı öncesi ya da sonrasında sinema ya da başka bir şeyler yapmak gibisindenacikcasi anlayamadim arkadaslarinizla oturup bi cay kahve mi iceceksiniz? yoksa daha farkli bir plan mi vardi?
Gecim dertleri yok herhalde montlarda cok pahalı indirimdeyken alalım demişsiniz iyi yapmışsınız güle güle kullanın çay kahve her zaman içilebilir açıkca söylemişsinizde anlayış gösterebilirlerAçıkça yok dedim kendileri ailemden isteyebılecegımı söyledi....
Gelmem gerektiğini falan
Canım nerden bilsinler paranın olmadığını ondan gitmediğiniBen diyemem utanırım hem onların teklif etmesi lazım etselerde utanırım sanırım
Yakın olduklarını düşünüyordum...
Yok çay kahve değil yemek planı öncesi ya da sonrasında sinema ya da başka bir şeyler yapmak gibisinden
anladim o zaman onlara da bir sey diyemeyiz. mesela ankara icin konusuyorum eli yuzu duzgun bir yemek icin en az 50 tl, sinema en son gittigimde 35ti. en azamisini yaziyorum yani sonucta onlar da ogrenciyse direkt cikarip veremezler.
plani degistirmeyi teklif etseniz, sonucta amac gorusmekse eger gidin bir starbucksa bir kahve alin sabahtan aksama kadar oturun sohbet edin max.15 tl. isleri zorlastirmak istemedikce cok fazla cozum var aslinda.
Ben açık açık dedim yani yok diyeCanım nerden bilsinler paranın olmadığını ondan gitmediğini
Montlar kıytırık bir markanın bile fiyatları uçmuş iyi mont 600 700 civarı....Gecim dertleri yok herhalde montlarda cok pahalı indirimdeyken alalım demişsiniz iyi yapmışsınız güle güle kullanın çay kahve her zaman içilebilir açıkca söylemişsinizde anlayış gösterebilirler
AA hiç teklif etmediler mi ne biçim arkadasmış onlar, hiç sallama gelemiyorum param yok bittiBen açık açık dedim yani yok diye
Iyi yapmışsınız havalar şimdiden soğudu ocak şubatı hiç düşünemiyorum hersey iki katı ne alacagımızı şasırıyoruz artık faturaları hiç saymıyom bile onlar başlı başına bela zatenMontlar kıytırık bir markanın bile fiyatları uçmuş iyi mont 600 700 civarı....
Kötü yerden alsan bir şekilde bir şeyler oluyor en azından ben kullanamıyorum
açıkçası benim için bu kadar büyük değişikliğe gitmelerini ben de istemem illa gidecegım diye bir şey yok...Para harcamadan da bulusabilirdiniz aslinda.
mesela sehrinizde sahil varsa evden domates ekmek yapip dolasabilirdiniz. Ya da sehrin guzel bir tepesine gidip piknik yapabilirdiniz.
Ya da sirin bir sokakta sadece gezip foto çekinip sohbet edebilirdiniz,gemiye binebilirsiniz... Parasiz yapacak o kadar cok aktivite var ki...ben bazen bisikletle çıkıyorum, eve geliyorum ki bir lira suya bile para vermeden gün geçmiş.
Amac sadece konusmak bulusmaksa bu olabilir.
ama bazi insanlar kapitalizmin köpeği, guzel kafelere gidip pahalli telefonlar kullanmak, pahalli kahveler icip alisveris yapmak disinda bir hayat alternatifi bilmiyorlar. Harcama odaklilar.
Ya şöyle dediler annenler verir zaten istesene onlardan neden istemıyorsun ki sana kıyamazlar gibisindenParanın varlığını dert eden arkadaşlara iban gönderebilirim
Arkadaşların anlayışsızlık etmiş. Öğrenciyken normal böyle şeyler. Param yok diyene ya tamam dersin ya da gel biz hallederiz dersin. Ailenden iste diyeni ilk defa görüyorum. Biraz bencilce geldi.
Gecen sene bir dil kursuna gidiyordum. Issizdim o donem. Gunubirlik islerde part time falan çalışıyordum kit kanaat. Ve iki ay icinde yurtdisinda bir projeye katilacaktim. Yani param bana lazim. Kurs cikisi da akşamları starbucksa gitme adeti edinmislerdi arkadaslar. Ben de eslik ederdim ama "yaa aksam saatinde kahve icemiyorum-uyku uyuyamiyorum yoksa" gibi bir bahane uydurmustum. Insanlara eslik eder, sohbet eder birsey icmeden donerdim :) cok gezen-hep tatillere giden bir insan olduğum icin kimsenin aklina bile gelmezdi 'yazik,parasi yoktur belki' demekaçıkçası benim için bu kadar büyük değişikliğe gitmelerini ben de istemem illa gidecegım diye bir şey yok...
Onlardan teklıf gelmıyorsa teklıf de edemem sonuçta ama çok güzel yazmışsınız