Bu erkeklerin kadın maaş kartına zaafları var sanırım! Eşimle evliliğimizin ilk 6 ayında bu konudan dolayı seviye yerin dibinde iğrenç kavgalar ettik

hatırladıkça ben utanıyorum yani o kadar! En son "ne gurursuz adamsın vermek istemiyorum maaş kartımı neyini anlamıyorsun " bile dedim

çok zorladı ama beni tatlı dille 1 ay anlatmaya çalıştım. Yok tek elden hesap yürütecekmiş , yok gelen giden belli olacakmış , Yok bütün arkadaşlarının eşlerinin maaşlarından bile haberi yokmuş ben niye böyle yapıyormuşum... maaş kartı onda olursa bana hediye alırmış şimdi alamıyormuş hesabı kestiremediği için

rahatsız oluyorum kart üstümde olmayınca dedim anlamadı , nakit bitiyor üstümde para kalmayınca mahçup oluyorum dedim anlamadı.. ben de maalesef açtım ağzımı yumdum gözümü.
Pişman mıyım? Değilim. Çok ağır konuştum yani evlilik bitirecek konuşmalardı ama güzellikle anlamadı. Napayım?? Eşşek gibi çalışıp gidip bir de üstüne harçlık isteyemem babamdan dahi.
Şimdi ben ev taksidi ödüyorum o kira ve faturaları. Kimin biterse parası havale ile diğerine destek çıkıyor. Herkesin kartı kendinde. Sanki kart bende olunca gizli bir hesaba biriktiriyorum parayı. Yine ortak harcıyoruz.