para problemi, ne yapacagim ben

meriina

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2020
107
49
13
34
merhabalar, benim sorunum şu bir erkek arkadasim var kendisi ailesini hayatindan silmis, bana hep tek ailem sensin diyor ve durmadan kredi cektirmek istiyor, 3 bin 4 bin cektim ama bri ay sonra tekrar, 15 gün sonra tekrar... hep paraya ihtiyacı var yani bana öyle söylüyor, ve simdi diyne çekmemi istiyor.. kendisinin boynunda kireclenme var, ozel hastaneye gidiyor ve ayrıca kendisi mühendis kazandığı para az degil ama tanıştığımız günden beri bana parasal sıkıntılarının oldugunu dile getirmesi beni çok yordu... ödemelerini aksatmıyor ama daha yeni başladı ödemeleri ben ya bir iki ay ödeyip sonra da ödemezse borç başıma kalırsa diye korkmuyor degilim....

DÜZELTME=
birkaç saat önce beni aradı, hiçbirşey olmamış gibi konuştu, biraz da hatalı olduğunu söyledi bende tepki göstermedim ama tepki göstermemem de ki amaç ona verdigim parayı geri almak.. başka düşüncem yok şu an... ama beni arayan adam lafı döndürdü dolaştırdı yine maddi durumuna getirdi ve utanmadan 2 binliraya ihtiyacı olduğunu söyledi.... offff ben ne söyleyim şimdi.. 5 kuruş dahi kaybetmek istemiyorum verdigim parayı geri alabilmek icin nasıl bir strateji izlemeliyim? rol yapmayı hiç beceremem.. . ama ne yalan soylebilirim şimdi akıl verebilen yok mu?????????

Son düzenleme:
Şimdi 3 bin 4 bin gibi ufak ufak çektirir size ve öder sonra ödemesine güvenip size 100 200 bin çektirip kayıplara karışırsa bir hak iddia edebilir misiniz?
Erkek arkadaşın gelirine göre yaşamasını öğrensin. 2 bin kazanıyorsa ona göre harcayacak 10 bin kazanıyorsa ona göre.

Ülkedeki kadınların çoğunda bir idrak sorunu var bence. Biri gider evli adam yalanlarına inanır, öbürü gidip kredi çeker. Eldeki erkeği kaçırmamak için mi saf ayağına yatıyorlar yoksa gerçekten saflar mı karar veremiyorum.

%99 ilk seçenek. Seninkide laf mı, altın kaplama erkeklerini neden kaçırmak istesinler?

Esime bile para versem doner misliyle almadan adami birakmam..siz niye boyle safsiniz..hangi normal adam boyle seyler yapar

Hmm sen de bana çek kredi borcum var fln de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…