Bereketli bir gün maşallahTertemiz dolandırılma hikayemizde şuracıkta yerini alsın .
Bereketli bir gün maşallah
%99 ilk seçenek. Seninkide laf mı, altın kaplama erkeklerini neden kaçırmak istesinler?Ülkedeki kadınların çoğunda bir idrak sorunu var bence. Biri gider evli adam yalanlarına inanır, öbürü gidip kredi çeker. Eldeki erkeği kaçırmamak için mi saf ayağına yatıyorlar yoksa gerçekten saflar mı karar veremiyorum.
Abi şöyle bir adamı hayatında tutacan, elinden kaçırmayacan da ne olacak?%99 ilk seçenek arkadaşım. Seninkide laf mı, altın kaplama erkeklerini neden kaçırmak istesinler?
Ama sonuçta "erkek". Bu yönden bakmak lazımAbi şöyle bir adamı hayatında tutacan, elinden kaçırmayacan da ne olacak?
Hmm sen de bana çek kredi borcum var fln demerhabalar, benim sorunum şu bir erkek arkadasim var kendisi ailesini hayatindan silmis, bana hep tek ailem sensin diyor ve durmadan kredi cektirmek istiyor, 3 bin 4 bin cektim ama bri ay sonra tekrar, 15 gün sonra tekrar... hep paraya ihtiyacı var yani bana öyle söylüyor, ve simdi diyne çekmemi istiyor.. kendisinin boynunda kireclenme var, ozel hastaneye gidiyor ve ayrıca kendisi mühendis kazandığı para az degil ama tanıştığımız günden beri bana parasal sıkıntılarının oldugunu dile getirmesi beni çok yordu... ödemelerini aksatmıyor ama daha yeni başladı ödemeleri ben ya bir iki ay ödeyip sonra da ödemezse borç başıma kalırsa diye korkmuyor degilim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?