para problemi, ne yapacagim ben

Su ana kadar ne kadar kredi çektiniz toplamda? Onu bi hesaplayın, bugünkü kapama tutarlarını. Sonra deyin ki bu kadar kredi borcum olduğu için yenisini onaylamıyorlar. Bunu kapatırsak çekebilirmişim. Atiyorum sizden onbin mi çekmenizi istiyor, bu borçları kapatirsak otuz bine kadar onayliyorlar deyin. Belki başkasına kredi çektirip sizin borcu kapatır kaz gelecek yerden tavuk esirgemeyeyim deyip. Borcunuzu kapatirsa da basın tekmeyi gitsin. Bu ne böyle ya bu kadar saf olmayın.

Kandırıldığınızın ve kullanıldığınızın gayet farkındasınız. Aydınlanmak için neyi bekliyorsunuz? Adam sizi sömürebildiği kadar sömürüp sonunda borçlarınızla baş başa bırakıp terkedecek. Bu kadar saf mısınız gerçekten?

1- mühendis değil
2-ailesiyle sorunları yok
3- hasta falan değil
4- tabiri caizse dolandırıcı.

2020 bitmek üzere hala bu kadar nasıl safsınız anlamıyorum. Senin sevgilin bir dolandırıcı o borçları sonunda sana yukleyıp kaçacak. Şimdi ödüyorsa bile bil ki ufak meblağları ödüyor gibi gösterip güven kazanıp sonunda altın vurusla seni büyük borçla bırakacak. Nasıl bu kadar safsınız ben anlamıyorum. TV lerde neler duyuyoruz siz kulaklarınızı mı kapatıyorsunuz yoksa bu kadar aptal aşıkmısınız gercekten.

Hem üzüldüm ama daha çok sinirlendim size. Paralarınıza yazık olmuş ne diyim daha fazla batmayın bari
herkes dalga geçmiş benle burada.. iyi kalpli olmak suç mu? o kişi de benim acıyan biri olduğumu biliyor ki kullanmak istiyor büyük ihtimal.... ben anlamiyorum insanları 3 günlük dünyada hele de ölüp de yanında götüremeyecekleri maddiyat için.........

Boynunda kireçlenme için neden özel hastaneye gidiyor anlamadım. Kireçlenmeden ne olacak sürekli hastaneye gittiğini mi söylüyor? En fazla yılda bir kez fizik tedavisi olur o da özelde de yaptırsa ucuz bir şey. Geçmiş olsun ne diyelim :)

Sonuçta o adamla evli değilsin. Aile kavramı nerden çıktı. Siz bir kadınsınız. O da bir erkek paranızı kurtarmanın yollarını arayın bir daha da hayır deyin

Ablacım sen benim dediğimi yap bi. Olursa ne ala borçları kapatıp ayrılırsın, olmazsa da artık üstüne su içersin bir bardak. En azindan daha fazla borca girmeden ayrılırsın. Bir daha da iyi kalp adı altında kendini dolandırma lütfen bak yazık yani.

teşekkür ederim size

Sakın inanma bacım daha önce tanıdığım birini doktorum diye dolandırdı. İlk başta sana bonkör davranabilir dolandırıcalrın hep kullandığı taktik. Belki birkaç taksiti de öder ama sonrası yok. Dikkat et en azından bundan sonra çekme

emin olun hayatının merkezinde olan bir ailesi ve başka sevgilileri vardır.
asıl merak ettiğim bu kredi çekmekteki temel motivasyon neydi ? sizi çok seviyor olması mı ?
yada genel olarak kurtarıcı psikolojisine mi girersiniz böyle insanlara karşı ?
öyleyse kurtaracağım derken kurban olacağınız kesin de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…