para problemi, ne yapacagim ben

Dalga geçmiyolar aslında, aklınız başınıza gelsin diye sert konuşuyorlar sadece. İnanın haksız çıkacaksınız. Çevremde onlarca insandan bir tane erkek bile görmedim ki bayanın yardımının sevgili aşamasında KIYMETİNİ BİLSİN ve kandırmasın. Umarım BİR İLK olursunuz ama gram umudum yok. Üzgünüm ,

Çok mantıklı tebrikler

Ona sordunuz mu ?

benim arkamda kimsem yok, konu maddiyat olunca düşünce dost sandiklarim beni bırakıp gitti bende yanimda durmayan herkesi hayatimdan sildim falan diye .. yani kendisini kimseye güvenmeyen ve yaninda olanlar hep parası için yaninda olmuş

bu cümleleri kurmak o kadar kolay ki. yani sizi çok güzel kandırmış.
istesek hepimiz birine bu duygu sömürüsünü çok kolay yapar alırız elinden parasını vs.
avukatlara danışın bir şekilde bu işin dönüşü olur mu diye. eğer düzeltilebilir birşey çıkarsa da hemen peşi sıra ayrılın.
yoksa 6 ay sonra 150 bin tl kredi çektim diye ağlarsnıız.

Az miktar olur neyse de anladigim kadariyla siz az buz para vermemissiniz.. su ana kadar toplam borcu ne kadar?

Bunların yeni sürümü yok zaten .
windowsAsalak95 sürümü bunlar ...
Hep mağdur edebiyatı , hep bunlar kazık yemiş , hep iyi niyetinden kaybetmiş , ailesi bile çıkar için yanındaymis falan
Asalak96 sürümü de şöyle karımla mutlu değilim, çocuklar için beraberim uyanık olun lütfen

abla o para öyle böyle ödenir, ben bir daha çekmem.... ama burada paradan daha da acı bir gerçek var kulak arkasına atılan bir gerçek.. kimse saf sevgiye karşılıksız sevgiye bakmiyor artik, herşey bir cikar ve bu herkeste var... ben kötü olamiyorum, ben cantamda kedi mamasi taşıyorum diye bana deli diyor çevremdeki insanlar... bu insanı da hayatimdan cikaracam ama bir daha da kimseyi sokmayacam, hiç umudum kalmadi artik ben ömrümün sonuna kadar yalnız olacam çünkü birak evlenilecek adami artık muhattap olunacak INSAN kalmamış

sevgiliye deger vermeyen evlenince zaten malı aldı yine değer vermiyor ki, veren de evlenince ilgiyi kesiyor, kimse evliliğinden memnun değil... benim hiç umudum yok.. 3 kuruş para icin benim duygularımı kullananlar ...........

Paranı almadan ayrılma bari

Tek ailemsin deyip kredi çekerken hiç dolandırılıyor muyum acaba diye düşünmedin mi cidden

Konu maddiyat olunca dost bildiklerim terki diyar eyledinin türkçe meali başkalarını da çarptım/çarpmaya kalktım sorun çıkınca uzadım.
Ruhsal eksikliklerinizi onarmazsınız size böyle maddi kayıplar olarak geri dönmeye devam ederler. Bu gider başkası gelir o da kullanır zaaflarınızı.

Senin mesleğin ne çok merak ettim. Muhensdis adamı besledigine göre. Mühendis olduğuna eminmisin. Bana çapulcu gibi geldi. Lütfen ama lütfen kızlar su adamları beslemekten vazgeçin. Biraz akıllı olun yaaa. Erkek olan önce kendini gecindirir.

İyi kalplilik değil ki bu.

Siz evlendiniz kurtuldunuz tabii..
Tuzunuz kuru olduğu için erkeğimiz için gösterdiğimiz çabalara böyle söylemeniz normal

benim aileme de kardeşimle ben bakiyoruz, babam emekli maasindan para vermiyor.. annem zaten hasta calisamiyor, kardeşimle ben ödüyoruz bütün masrafları

Siz evlendiniz kurtuldunuz tabii..
Tuzunuz kuru olduğu için erkeğimiz için gösterdiğimiz çabalara böyle söylemeniz normal
hep iyi niyetle yapılan şeyler ama inan onların da evliliği mutlu değil... kocasının parası yoksa adam yerine koymayanlar, parası çoksa canım kocam cicim kocam diye yalakalik yapan da coook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…