Zararın neresinden dönerseniz kardır diye düşünenlerdenim.. dolandırıcı olma ihtimali var,sizi kullanma ihtimali var... verdiğiniz parayı alırsanız ne güzel,alamazsaniz da başınızın gözünüzün sadakasi olsun..merhabalar, benim sorunum şu bir erkek arkadasim var kendisi ailesini hayatindan silmis, bana hep tek ailem sensin diyor ve durmadan kredi cektirmek istiyor, 3 bin 4 bin cektim ama bri ay sonra tekrar, 15 gün sonra tekrar... hep paraya ihtiyacı var yani bana öyle söylüyor, ve simdi diyne çekmemi istiyor.. kendisinin boynunda kireclenme var, ozel hastaneye gidiyor ve ayrıca kendisi mühendis kazandığı para az degil ama tanıştığımız günden beri bana parasal sıkıntılarının oldugunu dile getirmesi beni çok yordu... ödemelerini aksatmıyor ama daha yeni başladı ödemeleri ben ya bir iki ay ödeyip sonra da ödemezse borç başıma kalırsa diye korkmuyor degilim....
DÜZELTME=
birkaç saat önce beni aradı, hiçbirşey olmamış gibi konuştu, biraz da hatalı olduğunu söyledi bende tepki göstermedim ama tepki göstermemem de ki amaç ona verdigim parayı geri almak.. başka düşüncem yok şu an... ama beni arayan adam lafı döndürdü dolaştırdı yine maddi durumuna getirdi ve utanmadan 2 binliraya ihtiyacı olduğunu söyledi.... offff ben ne söyleyim şimdi.. 5 kuruş dahi kaybetmek istemiyorum verdigim parayı geri alabilmek icin nasıl bir strateji izlemeliyim? rol yapmayı hiç beceremem.. . ama ne yalan soylebilirim şimdi akıl verebilen yok mu?????????
Verme sakın bak sende ağla, aileme yolluyorum de uydur bakalım ihtiyaçları var de ev yapılıyor de tadilat de o bu şu uydur 5 kurusumyok de kredi kartım var de ay uydur :) bakalım napiyotekrar aradi beni ve havadan sudan konuşurken tekrar para istedi... sizin dedikleriniz işe yarar mi , yoksa direkt engelleyim mi bilemiyorum ne yapacağımı sasirdim
verceğini sanmiyorum çünkü sadece 2 aydır para istiyor borçlarindan daha önce bahsetmedi hicZararın neresinden dönerseniz kardır diye düşünenlerdenim.. dolandırıcı olma ihtimali var,sizi kullanma ihtimali var... verdiğiniz parayı alırsanız ne güzel,alamazsaniz da başınızın gözünüzün sadakasi olsun..
hepsi varNe yapmanız gerektiğini bilmiyorum ama ne konuşuyorsanız telefonunuza ses kaydı alın, whatsup ya da SMS ile size ne kadar borçlu olduğuna dair yazışmaları kaydedip saklayın. Yakın zamanda icra takibi yapmanız gerekecek çünkü elinizde kanıt bulunsun.
bence en mantıklısı sizin söylediğiniz öyle söyleyip fazla da muhattap olmamak en iyisidiger borclari kapatmam gerek vermiyorlar diyin gercekten.
bunlari bi sekilde kapatalimda sana bi 30 40 bin ne lazimsa çekelim elin rahatlasin falan diye gaz verin bencede
son 2 aydır istiyor ama yok deyince de kredi cek diyor.. tek ailem sensin, senden baska kimsem yok... nasıl cikicam bu kadar borcun icinden deyip duruyor...Merina
Lütfen soyleyeceklerimi ciddiye al. Senden rica ediyorum 5 kurus paranıverme ,kredi çekme, yapma. Ben aynı hatayı defalarca yapmış bi insanım hala düşündükçe inanamiyorum hiç bi zaman kimseye para pul lafı yapmamış biri olarak pişmanım kaç bin tl verdim borç diye 1 kuruşunu geri ödemedi bide üzerine boynuz takmıştı bana. Kendini öyle bi acindiripöyle bi duygularımı kullanıyormuş ki şimdi anlıyorum ben hemen yapalım ne gerekirse modunda yapıyormuşum her dediğini . Haram olsun demiyorum artık benden uzak olsun yeter ki diyeama lütfen inanma. Kendi başının çaresine baksın. Kocam olsa bile 2 kez düşünürüm artık su konularda
Aynı laflar acindirmalar. Yeme güzelim verme sakinson 2 aydır istiyor ama yok deyince de kredi cek diyor.. tek ailem sensin, senden baska kimsem yok... nasıl cikicam bu kadar borcun icinden deyip duruyor...
simdiye kadar 2 kere taksitlerini ödedi ama belki digerlerini ödemeyecek çünkü biri tam bitmeden baska istiyor
sanki onun için çabalamak istiyormuşta çaresizmişsiniz gibi.bence en mantıklısı sizin söylediğiniz öyle söyleyip fazla da muhattap olmamak en iyisi
Evet sağlık olsuno an da ki ruh halim öyleydi belki de ama simdi o kişiyi o kadar aşağılık görüyorum ki gözümde ve daha yeni oldu zaten aradığının üstüne 1 saat anca gecti... aklimda parani da almanin yollarini ara diye bi ses geliyo ama dedim ya sıcağı sicagina bin tane düşünce geçiyor aklimdan ama zaten parayi vermezse vermez ben ne yapabilirim ki? şu an elime küçük bir firsat gectiyse neden kullanmayim
Verdiklerini iste. İhtiyacım var de.onun oluyor da senin neden ihtiyacın olmuyor hiçtoplam 9 bin
ben diyeceğim ki bu hesap limit olarak 10 bin liaraya kadar kredi veriyor, o tutarı ödemeden yeni güncelleme yapmıyor yani tutarı ödemeden yeni kredi cekemiyorsun ve tutari yukseltemiyorsun diyecem hatta müşteri hizmetlerini aradım diyecem o arada arkadaşımı ararim telefon meşgul calsin eger ararsa ya da engellerim 20 dakika falan engelleyince de meşgul çalıyorsanki onun için çabalamak istiyormuşta çaresizmişsiniz gibi.
belki kaz gelecek yerden tavuğu esirgemeyim diye düşünür
ne de olsa ödeyecem diyor, hem sen ailenle yaşıyorsun bir ihtiyacın olsa onlar karşılar ama benim kimsem yok diye algıyı baska yöne cekiyorVerdiklerini iste. İhtiyacım var de.onun oluyor da senin neden ihtiyacın olmuyor hiç
offf bunları bende içimden diyorum ama bir insanı zamanla tanırsın işte bende bunun taraftariyim.. karsimdaki insan çok akıllı benim de duygusal yardimsever olduğumu biliyor... allah böylelerinden korusunTam bı cambaz olmuş adam...
Kim bilir sizin gibi kaç ailesi oldu, kaç kadını canından bezdirdi madur etti.
Hiç düşündünüz mü ailesi sevgilinizi neden silmiş??? Sevgiliniz silmemiş ailesi silmistir. Ailesini madur etmiştir evlerine kaç kere haciz getirmiştir.
Benim abimde mühendis, mühendis olunca ne oluyor ki.
Adam okumuş doktor olmuş ama hayatta bı baltaya sap olamamış, adam okuyamamış ilkokul mezunu kendini öyle bı geliştiriyor öyle işler başarıyor çok güzel baltaya sap oluyor.
Su etiketi her zaman bı kenara bırakalım.
İnsanlıga adamliga kadına değere madur etmemeye bakalım.
Siz 3 ve 4 bin çektiğiniz krediyle bu adamdan kurtulun başka kredi de çekmeyin.
Adam gibi adam olan erkek asla kadınını para konusunda kullanmaz.
Kaç kredi var?toplam ne kadar borç var?son 2 aydır istiyor ama yok deyince de kredi cek diyor.. tek ailem sensin, senden baska kimsem yok... nasıl cikicam bu kadar borcun icinden deyip duruyor...
simdiye kadar 2 kere taksitlerini ödedi ama belki digerlerini ödemeyecek çünkü biri tam bitmeden baska istiyor
Fazla yüzsüzvalla kizlar 1 hafta önce yazdim konuyu, kredi bana kalacak diye kafama takiyordum ama ne yalan söyleyim kurtuldum diye de içim ferahlamıştı biraz, her sabah rahat icinde kahvaltımı yapiyordum.. dün aksam aradı yine içim daralmaya basladi... benden uzakken rahatım yani
Dolandırıcıya benziyor resmen. Ailenin ihtiyacı olamaz mı. Bak şöyle de. Babam acil 10 bin lira istedi. Ben de arkadaşıma borç verdiğimi ondan alıp vereceğimi söyledim. Hemen vermen lazım. Yoksa kime verdin diye sıkıştırıyolar. Söylemek zorunda kalıcam bu işi çok büyütürler de. Gözünü korkutmaya çalışne de olsa ödeyecem diyor, hem sen ailenle yaşıyorsun bir ihtiyacın olsa onlar karşılar ama benim kimsem yok diye algıyı baska yöne cekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?