para problemi, ne yapacagim ben

Zararın neresinden dönerseniz kardır diye düşünenlerdenim.. dolandırıcı olma ihtimali var,sizi kullanma ihtimali var... verdiğiniz parayı alırsanız ne güzel,alamazsaniz da başınızın gözünüzün sadakasi olsun..

tekrar aradi beni ve havadan sudan konuşurken tekrar para istedi... sizin dedikleriniz işe yarar mi , yoksa direkt engelleyim mi bilemiyorum ne yapacağımı sasirdim
Verme sakın bak sende ağla, aileme yolluyorum de uydur bakalım ihtiyaçları var de ev yapılıyor de tadilat de o bu şu uydur 5 kurusumyok de kredi kartım var de ay uydur :) bakalım napiyo

Yok artık.. parayı kurtaracam diye başka para vermek gibi bir hata yapmayın sakın..
bence kestirip atın, kendinizi kurtarın derim..

verceğini sanmiyorum çünkü sadece 2 aydır para istiyor borçlarindan daha önce bahsetmedi hic

hepsi var

son 2 aydır istiyor ama yok deyince de kredi cek diyor.. tek ailem sensin, senden baska kimsem yok... nasıl cikicam bu kadar borcun icinden deyip duruyor...
simdiye kadar 2 kere taksitlerini ödedi ama belki digerlerini ödemeyecek çünkü biri tam bitmeden baska istiyor

Aynı laflar acindirmalar. Yeme güzelim verme sakin

Tam bı cambaz olmuş adam...
Kim bilir sizin gibi kaç ailesi oldu, kaç kadını canından bezdirdi madur etti.
Hiç düşündünüz mü ailesi sevgilinizi neden silmiş??? Sevgiliniz silmemiş ailesi silmistir. Ailesini madur etmiştir evlerine kaç kere haciz getirmiştir.
Benim abimde mühendis, mühendis olunca ne oluyor ki.
Adam okumuş doktor olmuş ama hayatta bı baltaya sap olamamış, adam okuyamamış ilkokul mezunu kendini öyle bı geliştiriyor öyle işler başarıyor çok güzel baltaya sap oluyor.
Su etiketi her zaman bı kenara bırakalım.
İnsanlıga adamliga kadına değere madur etmemeye bakalım.

Siz 3 ve 4 bin çektiğiniz krediyle bu adamdan kurtulun başka kredi de çekmeyin.
Adam gibi adam olan erkek asla kadınını para konusunda kullanmaz.

Evet sağlık olsun

sanki onun için çabalamak istiyormuşta çaresizmişsiniz gibi.
belki kaz gelecek yerden tavuğu esirgemeyim diye düşünür
ben diyeceğim ki bu hesap limit olarak 10 bin liaraya kadar kredi veriyor, o tutarı ödemeden yeni güncelleme yapmıyor yani tutarı ödemeden yeni kredi cekemiyorsun ve tutari yukseltemiyorsun diyecem hatta müşteri hizmetlerini aradım diyecem o arada arkadaşımı ararim telefon meşgul calsin eger ararsa ya da engellerim 20 dakika falan engelleyince de meşgul çalıyor

offf bunları bende içimden diyorum ama bir insanı zamanla tanırsın işte bende bunun taraftariyim.. karsimdaki insan çok akıllı benim de duygusal yardimsever olduğumu biliyor... allah böylelerinden korusun

valla kizlar 1 hafta önce yazdim konuyu, kredi bana kalacak diye kafama takiyordum ama ne yalan söyleyim kurtuldum diye de içim ferahlamıştı biraz, her sabah rahat icinde kahvaltımı yapiyordum.. dün aksam aradı yine içim daralmaya basladi... benden uzakken rahatım yani

Kaç kredi var?toplam ne kadar borç var?

Fazla yüzsüz
Çok fazla hem de.
O senin kredini ödemez belli degil mi zaten ?
Önce güven aşılıyor.
Bir iki taksidini ödeyecek ve borç isteyerek ondan ayrılmanı saglayıp gerisini de ödemeyecek.
Psikolojin bozulur yapma.
Kredileri ödemesi için 1 sene daha bu eblehi çekmek zorunda kalacaksın.
Sağlığından olursun.

Sana küfürler,hakaretler ederek telefonu kapatan adamla hiçbişey olmamış gibi konuşup bide ne yapacağını düşünmek için zamanmı istedin?Sen oyun moyun yapamazsın, parayıda kurtaramazsın o yüzden uzak dur hiçbişey yapma.Sana borcu olduğuna dair mesajlarıda silme.Aradığında açma,dolandırıcılarla başa çıkamazsın her türlü senin zayıf noktanı bulup ordan yürürler.Para mara yok, diğer borçlarınıda zamanı gelince şu hesaba yatır, olurda yatırmazsan seni şikayet ederim de ve engelle.Fazla uzatma,tartışma,konuşma sana tek tavsiyem bu olabilir

ne de olsa ödeyecem diyor, hem sen ailenle yaşıyorsun bir ihtiyacın olsa onlar karşılar ama benim kimsem yok diye algıyı baska yöne cekiyor
Dolandırıcıya benziyor resmen. Ailenin ihtiyacı olamaz mı. Bak şöyle de. Babam acil 10 bin lira istedi. Ben de arkadaşıma borç verdiğimi ondan alıp vereceğimi söyledim. Hemen vermen lazım. Yoksa kime verdin diye sıkıştırıyolar. Söylemek zorunda kalıcam bu işi çok büyütürler de. Gözünü korkutmaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…