O adam o parayı vermez. Engelleyin.birkaç saat önce beni aradı, hiçbirşey olmamış gibi konuştu, biraz da hatalı olduğunu söyledi bende tepki göstermedim ama tepki göstermemem de ki amaç ona verdigim parayı geri almak.. başka düşüncem yok şu an... ama beni arayan adam lafı döndürdü dolaştırdı yine maddi durumuna getirdi ve utanmadan 2 binliraya ihtiyacı olduğunu söyledi.... offff ben ne söyleyim şimdi.. 5 kuruş dahi kaybetmek istemiyorum verdigim parayı geri alabilmek icin nasıl bir strateji izlemeliyim? rol yapmayı hiç beceremem.. . ama ne yalan soylebilirim şimdi akıl verebilen yok mu?????????
O adam o parayı vermez. Engelleyin.
bugün yine aradı hiçbirşey olmamış gibi konuştu, birde 2 bin lira istedi.. delirecem ya..Bırak canım Allahından bulsun hatta paranızı alamasanızda, kurtulduguna sevin gereksiz kışılıkten..adam olan hatundan para koparmaz nett..
boyun agrısı ne yaa utanmıyorda sacma sapan bahaneler ( Kanser olsa anlarım)
sizin zaafınızı bildiğinden dolayı bunu kullanmış ama yeter gercekleri görüp ona göre davran..hiç arkana bile bakma ..yasandı bitti ama mutlaka ders almalıyız yaşananlardan..
tekrar aradi beni ve havadan sudan konuşurken tekrar para istedi... sizin dedikleriniz işe yarar mi , yoksa direkt engelleyim mi bilemiyorum ne yapacağımı sasirdimSu ana kadar ne kadar kredi çektiniz toplamda? Onu bi hesaplayın, bugünkü kapama tutarlarını. Sonra deyin ki bu kadar kredi borcum olduğu için yenisini onaylamıyorlar. Bunu kapatırsak çekebilirmişim. Atiyorum sizden onbin mi çekmenizi istiyor, bu borçları kapatirsak otuz bine kadar onayliyorlar deyin. Belki başkasına kredi çektirip sizin borcu kapatır kaz gelecek yerden tavuk esirgemeyeyim deyip. Borcunuzu kapatirsa da basın tekmeyi gitsin. Bu ne böyle ya bu kadar saf olmayın.
Canım, parayı önemsiyosunuz fani dünya diye kaç kişiye kızmıştın. Gördün dimi?? Allah kurtardı seni ondanbirkaç saat önce beni aradı, hiçbirşey olmamış gibi konuştu, biraz da hatalı olduğunu söyledi bende tepki göstermedim ama tepki göstermemem de ki amaç ona verdigim parayı geri almak.. başka düşüncem yok şu an... ama beni arayan adam lafı döndürdü dolaştırdı yine maddi durumuna getirdi ve utanmadan 2 binliraya ihtiyacı olduğunu söyledi.... offff ben ne söyleyim şimdi.. 5 kuruş dahi kaybetmek istemiyorum verdigim parayı geri alabilmek icin nasıl bir strateji izlemeliyim? rol yapmayı hiç beceremem.. . ama ne yalan soylebilirim şimdi akıl verebilen yok mu?????????
bu bence bir işe yaramaz hatta daha da sinirlendirir çünkü oyalidigimi anlayinca önceki borclarini da ödemez belki benim daha makul bir yalana ihtiyacım var, banka artik kredi vermiyor mu desem?Parayı çektim gönderiyorum de, gönderme isim çıktı yarın göndercem de, sistemde hata varmış yarın göndercem de, bikac gün oyala, sonra da engelle
o an da ki ruh halim öyleydi belki de ama simdi o kişiyi o kadar aşağılık görüyorum ki gözümde ve daha yeni oldu zaten aradığının üstüne 1 saat anca gecti... aklimda parani da almanin yollarini ara diye bi ses geliyo ama dedim ya sıcağı sicagina bin tane düşünce geçiyor aklimdan ama zaten parayi vermezse vermez ben ne yapabilirim ki? şu an elime küçük bir firsat gectiyse neden kullanmayimCanım, parayı önemsiyosunuz fani dünya diye kaç kişiye kızmıştın. Gördün dimi?? Allah kurtardı seni ondan
ya bilmiyorum en iyisi direkt engellemek
merhabalar, benim sorunum şu bir erkek arkadasim var kendisi ailesini hayatindan silmis, bana hep tek ailem sensin diyor ve durmadan kredi cektirmek istiyor, 3 bin 4 bin cektim ama bri ay sonra tekrar, 15 gün sonra tekrar... hep paraya ihtiyacı var yani bana öyle söylüyor, ve simdi diyne çekmemi istiyor.. kendisinin boynunda kireclenme var, ozel hastaneye gidiyor ve ayrıca kendisi mühendis kazandığı para az degil ama tanıştığımız günden beri bana parasal sıkıntılarının oldugunu dile getirmesi beni çok yordu... ödemelerini aksatmıyor ama daha yeni başladı ödemeleri ben ya bir iki ay ödeyip sonra da ödemezse borç başıma kalırsa diye korkmuyor degilim....
DÜZELTME=
birkaç saat önce beni aradı, hiçbirşey olmamış gibi konuştu, biraz da hatalı olduğunu söyledi bende tepki göstermedim ama tepki göstermemem de ki amaç ona verdigim parayı geri almak.. başka düşüncem yok şu an... ama beni arayan adam lafı döndürdü dolaştırdı yine maddi durumuna getirdi ve utanmadan 2 binliraya ihtiyacı olduğunu söyledi.... offff ben ne söyleyim şimdi.. 5 kuruş dahi kaybetmek istemiyorum verdigim parayı geri alabilmek icin nasıl bir strateji izlemeliyim? rol yapmayı hiç beceremem.. . ama ne yalan soylebilirim şimdi akıl verebilen yok mu?????????
diger borclari kapatmam gerek vermiyorlar diyin gercekten.tekrar aradi beni ve havadan sudan konuşurken tekrar para istedi... sizin dedikleriniz işe yarar mi , yoksa direkt engelleyim mi bilemiyorum ne yapacağımı sasirdim
toplam 9 binNe kadar borcu var? 5- 10 000 tl ise vur k.çına yekmeyi gitsin nasılsa ödemez.. 20 000 30 000 tl gibi bir şey ise bir avukatla görüş....
Merinamerhabalar, benim sorunum şu bir erkek arkadasim var kendisi ailesini hayatindan silmis, bana hep tek ailem sensin diyor ve durmadan kredi cektirmek istiyor, 3 bin 4 bin cektim ama bri ay sonra tekrar, 15 gün sonra tekrar... hep paraya ihtiyacı var yani bana öyle söylüyor, ve simdi diyne çekmemi istiyor.. kendisinin boynunda kireclenme var, ozel hastaneye gidiyor ve ayrıca kendisi mühendis kazandığı para az degil ama tanıştığımız günden beri bana parasal sıkıntılarının oldugunu dile getirmesi beni çok yordu... ödemelerini aksatmıyor ama daha yeni başladı ödemeleri ben ya bir iki ay ödeyip sonra da ödemezse borç başıma kalırsa diye korkmuyor degilim....
DÜZELTME=
birkaç saat önce beni aradı, hiçbirşey olmamış gibi konuştu, biraz da hatalı olduğunu söyledi bende tepki göstermedim ama tepki göstermemem de ki amaç ona verdigim parayı geri almak.. başka düşüncem yok şu an... ama beni arayan adam lafı döndürdü dolaştırdı yine maddi durumuna getirdi ve utanmadan 2 binliraya ihtiyacı olduğunu söyledi.... offff ben ne söyleyim şimdi.. 5 kuruş dahi kaybetmek istemiyorum verdigim parayı geri alabilmek icin nasıl bir strateji izlemeliyim? rol yapmayı hiç beceremem.. . ama ne yalan soylebilirim şimdi akıl verebilen yok mu?????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?