para problemi, ne yapacagim ben

birkaç saat önce beni aradı, hiçbirşey olmamış gibi konuştu, biraz da hatalı olduğunu söyledi bende tepki göstermedim ama tepki göstermemem de ki amaç ona verdigim parayı geri almak.. başka düşüncem yok şu an... ama beni arayan adam lafı döndürdü dolaştırdı yine maddi durumuna getirdi ve utanmadan 2 binliraya ihtiyacı olduğunu söyledi.... offff ben ne söyleyim şimdi.. 5 kuruş dahi kaybetmek istemiyorum verdigim parayı geri alabilmek icin nasıl bir strateji izlemeliyim? rol yapmayı hiç beceremem.. . ama ne yalan soylebilirim şimdi akıl verebilen yok mu?????????

O adam o parayı vermez. Engelleyin.

bugün yine aradı hiçbirşey olmamış gibi konuştu, birde 2 bin lira istedi.. delirecem ya.. acaba huyundan gitsem de kredi cikmiyor diye yalan söylesem biraz da iletişimi kesmesem geri kalan borcunu bir şekilde alamaz miyim... yoksa direkt engellesem mi çünkü zaten parayı vermez diye düşünüyorum kafam karıştı

tekrar aradi beni ve havadan sudan konuşurken tekrar para istedi... sizin dedikleriniz işe yarar mi , yoksa direkt engelleyim mi bilemiyorum ne yapacağımı sasirdim

Parayı çektim gönderiyorum de, gönderme isim çıktı yarın göndercem de, sistemde hata varmış yarın göndercem de, bikac gün oyala, sonra da engelle

Canım, parayı önemsiyosunuz fani dünya diye kaç kişiye kızmıştın. Gördün dimi?? Allah kurtardı seni ondan

Parayı çektim gönderiyorum de, gönderme isim çıktı yarın göndercem de, sistemde hata varmış yarın göndercem de, bikac gün oyala, sonra da engelle
bu bence bir işe yaramaz hatta daha da sinirlendirir çünkü oyalidigimi anlayinca önceki borclarini da ödemez belki benim daha makul bir yalana ihtiyacım var, banka artik kredi vermiyor mu desem?

Canım, parayı önemsiyosunuz fani dünya diye kaç kişiye kızmıştın. Gördün dimi?? Allah kurtardı seni ondan
o an da ki ruh halim öyleydi belki de ama simdi o kişiyi o kadar aşağılık görüyorum ki gözümde ve daha yeni oldu zaten aradığının üstüne 1 saat anca gecti... aklimda parani da almanin yollarini ara diye bi ses geliyo ama dedim ya sıcağı sicagina bin tane düşünce geçiyor aklimdan ama zaten parayi vermezse vermez ben ne yapabilirim ki? şu an elime küçük bir firsat gectiyse neden kullanmayim

Ah kızlar nasıl para kaptırıyosunuz böyle adamlara ya benim nikahlı eşim kendi parasını bile benden zor alıyo, hayretsiniz

ya bilmiyorum en iyisi direkt engellemek

“Eğer birazcık allah inancın varsa bil ki sana hakkımı asla helal etmiyorum her kuruş fitil fitil burnundan gelsin başına her kötü olay geldiğinde ben kimin hakkını yedim diye düşündüğünde benden yalanlarla aldığın paraları hatırla” diyip engelleyin... bir süre sonra önce helallik almak için mızıklar olumlu cevap alamayınca birkaç sene sonra da nolur paranı ödeyeyim hakkını helal et der. Anca uzun vadede işe yarar ama yarar yani.

Ne yapmanız gerektiğini bilmiyorum ama ne konuşuyorsanız telefonunuza ses kaydı alın, whatsup ya da SMS ile size ne kadar borçlu olduğuna dair yazışmaları kaydedip saklayın. Yakın zamanda icra takibi yapmanız gerekecek çünkü elinizde kanıt bulunsun.

Seni kusura bakma ama o kadar çanta da keklik görüyo ki para vermicem dediğinde afalladigi için gerçek yüzünü gösterdi.sonra düşündü ben bunu nasıl yolmaya devam ederim diye hiçbişey olmamış gibi aradı.hic muatap olma çünkü bu adam seni yine kandırır.
Ne kadar para çektiğini ısrarla sorulduğu halde gizliyorsun.ama bırak giden gitmiş artık.Gorusme sakin daha fazla para kaptiracaksin.iki duygu sömürüsü yapar yine kandırırım diye dusunuyo seni.kaptirdiklarimi ger alayım derken daha fazla borca batma.akilli ol

tekrar aradi beni ve havadan sudan konuşurken tekrar para istedi... sizin dedikleriniz işe yarar mi , yoksa direkt engelleyim mi bilemiyorum ne yapacağımı sasirdim
diger borclari kapatmam gerek vermiyorlar diyin gercekten.
bunlari bi sekilde kapatalimda sana bi 30 40 bin ne lazimsa çekelim elin rahatlasin falan diye gaz verin bencede

Ne kadar borcu var? 5- 10 000 tl ise vur k.çına yekmeyi gitsin nasılsa ödemez.. 20 000 30 000 tl gibi bir şey ise bir avukatla görüş....

Merina
Lütfen soyleyeceklerimi ciddiye al. Senden rica ediyorum 5 kurus paranıverme ,kredi çekme, yapma. Ben aynı hatayı defalarca yapmış bi insanım hala düşündükçe inanamiyorum hiç bi zaman kimseye para pul lafı yapmamış biri olarak pişmanım kaç bin tl verdim borç diye 1 kuruşunu geri ödemedi bide üzerine boynuz takmıştı bana. Kendini öyle bi acindiripöyle bi duygularımı kullanıyormuş ki şimdi anlıyorum ben hemen yapalım ne gerekirse modunda yapıyormuşum her dediğini . Haram olsun demiyorum artık benden uzak olsun yeter ki diyeama lütfen inanma. Kendi başının çaresine baksın. Kocam olsa bile 2 kez düşünürüm artık su konularda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…