- 27 Haziran 2012
- 1.738
- 1.468
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibinin bir de "evlilik bu mu yani? Kimi koc almadi diye nisan atiyor...
Damatlara aciyorum" konusu vardi.
Cani sıkıldıkça bir senaryo kurup konu aciyor gibi
aynen böyle mi demiştiniz gerçekten,valla böyle olunca gerçekten mutlumusunuz ?Sürekli harca harca bunun sonu yok ki ,gözümüz aç oldukça ruhumuz hep sıkılacak ve hep mutsuz olacaksınız.Bence çouğunuza odaklanın para harcamaya değil,para hırsı olanı kimse sevmez ki,bir gün adamın canına tak ederse daha iyi mi olur sizce?evvelden bunu ona söylemiştim ben azla yetinmem hep çok isterim dedim sorun degil diyordu
Ayrıl o zamançok agır laflar ettim masrafımı karşılayamzsan ayrılırız biter dedim![]()
Alıntınızı tekrar okuyun,böyle bir hayat yaşayan çoka çok demez zaten,benim hakkım,benim standartlarım der.Limoncu ne diyor,eşinin cüzi maaşıyla bile,benim kaliteli bir hayatım olmalı,ben buna layığım.aynen böyle mi demiştiniz gerçekten,valla böyle olunca gerçekten mutlumusunuz ?Sürekli harca harca bunun sonu yok ki ,gözümüz aç oldukça ruhumuz hep sıkılacak ve hep mutsuz olacaksınız.Bence çouğunuza odaklanın para harcamaya değil,para hırsı olanı kimse sevmez ki,bir gün adamın canına tak ederse daha iyi mi olur sizce?
ailecek ne yapıcagımızı bilmiyoruz valla annemin maşşıyla ev kirası var oda olmasa bittik biz
Merhaba kızlar kendime uzun bir aradan sonra çok beğenecek bişey aldım o da çok uzun geldi kısaltabilir miyim acaba sweatshirt bu arada boydan kısaltmak istiyorum olur mu
Bnada konu gercekci gelmedi demekki yanliz degilmisimEşinle evlenmeyi düşündüğünde 3 Aylık hamileymişsin. Olabilir tabiki herkesin kendi kararı ama kendimi eşimin yerine koyuyorum ortada doğacak bir çocuk var kadın şart koşuyor bak ben çok para harcarım ona göre! O da ortalığı germiyim demiş tamam kabul etmiş. Bir de senin maaşına güvenmiş ne kadar harcayabilir ki diye düşünmüş. 10.000 tl kazanıyorsan, 5.000 kazanıyor gibi düşün. 5.000 ini kenara at. 5.000 ini harca o da çok ciddi bir miktar aylık 5.000 gelir de türkiye ortalamsının baya üstünde.
İkincisi, konunun gerçek olduğundan şüpheliyim geçen sene kira ve emekli maaşımız olmasa bittik biz yazmışsın. 23 yaşındaymışsın. Başka bir konuda 1.5 milyon tl ile ne yapabilrim demişsin. 1.5 milyon tl si olan insan kadınlar kulübüne girip fikir sormak yerine piyasa araştırması yapar bankaya gider. Burda kimin bu kadar parası var ki size fikir verecek kadar? Ayrıca ekstra bu kadar paran varsa eşin aylık aldığın 10.000 tl ye karışmazdı zaten. 23 yaşında, bir kadın olarak 10.000 tl maaşın mesleği nedir çok merak ettim.
kimse şüphelenmedi mi ya herkes de ciddi ciddi yorum yapmış.
evlenmeden evvel istedigini al istedigin gibi yaşa diyordu şimdi böyle degil benim çoçkluktan kalma para zenginlik hırslarım var yenemiyorum hayatımı buna adamıştım lüksü hayranım
Bir de evden çıkıp gitmişEşinle evlenmeyi düşündüğünde 3 Aylık hamileymişsin. Olabilir tabiki herkesin kendi kararı ama kendimi eşimin yerine koyuyorum ortada doğacak bir çocuk var kadın şart koşuyor bak ben çok para harcarım ona göre! O da ortalığı germiyim demiş tamam kabul etmiş. Bir de senin maaşına güvenmiş ne kadar harcayabilir ki diye düşünmüş. 10.000 tl kazanıyorsan, 5.000 kazanıyor gibi düşün. 5.000 ini kenara at. 5.000 ini harca o da çok ciddi bir miktar aylık 5.000 gelir de türkiye ortalamsının baya üstünde.
İkincisi, konunun gerçek olduğundan şüpheliyim geçen sene kira ve emekli maaşımız olmasa bittik biz yazmışsın. 23 yaşındaymışsın. Başka bir konuda 1.5 milyon tl ile ne yapabilrim demişsin. 1.5 milyon tl si olan insan kadınlar kulübüne girip fikir sormak yerine piyasa araştırması yapar bankaya gider. Burda kimin bu kadar parası var ki size fikir verecek kadar? Ayrıca ekstra bu kadar paran varsa eşin aylık aldığın 10.000 tl ye karışmazdı zaten. 23 yaşında, bir kadın olarak 10.000 tl maaşın mesleği nedir çok merak ettim.
kimse şüphelenmedi mi ya herkes de ciddi ciddi yorum yapmış.
Çoktan arazi zatenKonun gercek olduguna inanmiyorum kizlar eski konularina goz atin isterseniz
Trilyonlarini harcamaya gitmistirÇoktan arazi zaten![]()
Benim yerimde olsaydınız ne yapardınız düşünemiyorum bile.evlenmeden evvel istedigini al istedigin gibi yaşa diyordu şimdi böyle degil benim çoçkluktan kalma para zenginlik hırslarım var yenemiyorum hayatımı buna adamıştım lüksü hayranım