Para yüzünden tartıştık

valla ben sizi yerinizde olsam taviz vermem çalışıyorsam, paramı kazanıyorsa takı da alırım kıyafette alırım kocaysa kocalığını bilsin, ailesine para gönderip benim kendi kazanım aldığım para ile bana ahkam kesemez. Bence burnunu sürtün, kendi kazandığınız para için nasıl size vicdansız deyip laf söyle biliyor. Evlenince sizin maaşınızın da sizin de sahibiniz olmuş olmuyor.

Ailesine para gönderip sıkıntı yaşıyorsa bu onun problemi size yansıtamaz.

aynııı benim konum hatta burayada açmıştım 6 ay önce filan :))) ben çözüm buldum kavga ettim madem kahramanlık yapacaksın dedim hem eve bak kalırsa yardım et umrumda deil dedim. ama paramı ne eve harcarım ne sana veririm sadece kendi ihtiyaçlarımı karşılarım ben bnun için çalışıyorum dedim. ben eşek gbi çalışayım eltim evde otursun eşimde onlara yardım etsin öyle bi dünya yok ben paramı evin bütçesine koymuyorum. ister cimri olayım ister pinti abisine yardım ettiği sürece ben eşime destek olmam hakkımı kimseye yedirmem.

kendı paranı harcasan suç kocanınkını harcasan suç ...

Bozma moralini daha çok gençsin inş çalışta daha çok kazanırsın para yüzünden kavga etme kardeşinin durumu yoksa arada verebilir

Borca sokmuyorsan kendşnş, ortak bir yatırım,birikim için para ayırmıyorsanız istediğin gibi harcarsın paranı. Ona ne aldığın takıdan? Kendi parasıyla yardım ediyor da ihtiyaçlarını senin parandan karşılıyor. Sen onun işsiz kardeşlerine bakmak zorunda mısın ya hu? Ezdirme kendini, benim param ben kazandım alırım takımı kardeşlerine yardım et diye kendimden kısacak değilim de. Bulmuşlar parasını yiyecek insanı oh ne güzel.

Ben çalısıcam eşim kardeslerine para aktaracak öyle mi
Öyle bir dünya yok
Madem ben calısmam evde dururum kendi maasıyla hem evi gecindirsin hem de kardeslerine baksın
Demekki ben işe giremesem belkide evlenmycekti benimle

aa konuyu yanlış okudum o zaman kusura bakma:)
evli degilken diye başladi bende bekar sandim seni:)))
Yok önemli değil:)
Nasıl çözdün peki bu durumu
Neden abisine yardım ediyodu eşin, işi mi yoktu

Bozma moralini daha çok gençsin inş çalışta daha çok kazanırsın para yüzünden kavga etme kardeşinin durumu yoksa arada verebilir
Zaten para vermesinde değilim versin ama benim harcadığımın hesabını sormasın lafını etmesin

Ama sen başlatmışsın oda suçtan sıyrılmak için seni suçlamış harca tabi gençsin oda versin biraz kardeşine insan dayanamıyor inş kardeşide iş bulur kısa Zaman da

Ya bişey daha anlatıcam deray vermycektim ama içime atmak istemiyorum..
Şimdi bizim paranın çoğu kardeşlere gidiyo kalanıyla diğer masrafları karşılıyo eşim denen kişi bende alışveriş filan yaptım diye laf etti kolyeye laf etti ve benim bi eltimin babası baya varlıklı(eltimin adı xolsun) sen kendini xle bir tutma onun babası para içinde yüzüyo dedi. Bende dedimki ben o kolyeyi ne koca parasıyla nede baba parasıyla aldım kesti sesini
Ama öadem o kadar varlıklı damadına yardım etsin demek gelmedi aklıma

Kıyafet yerine kendine araba almayı dusunmedin mi hiç? Yola laf edene hak bu, yakıt masrafını azalır eşinin , sende rahat et. Esin dert etsin yakıtını kendi doldurur arabasını

Ama sen başlatmışsın oda suçtan sıyrılmak için seni suçlamış harca tabi gençsin oda versin biraz kardeşine insan dayanamıyor inş kardeşide iş bulur kısa Zaman da
Ben hesabımda para kalmadığını görünce brz gönder dedim acilen lazım olabilir dedim öyle başladı aslında
İnşallah

Bu kadar çirkinleşme boş ver

Kıyafet yerine kendine araba almayı dusunmedin mi hiç? Yola laf edene hak bu, yakıt masrafını azalır eşinin , sende rahat et. Esin dert etsin yakıtını kendi doldurur arabasını
Bende isterdim ama şu an pek mümkün değil
Otobüs kullanıcam artık bi süre

Ben hesabımda para kalmadığını görünce brz gönder dedim acilen lazım olabilir dedim öyle başladı aslında
İnşallah
O da durumdan memnun değildir üste çıkmak için çirkeflik yapmış al yine boşver onu

İyi de 1000 ya da 1.500 tl çok fazla değil mi bu kadar harcama ne alıyor olabilirsiniz ki. Zaten eşiniz kendi hesabına aktarıyorsa o yapıyordur alışverişleri hep siz yapmıyorsunuzdur yapıyor olsanız bile çok fazla. Sizden kısmak için öyle yapmış emin olun para sizde kalsa siz harcarsınız öyle bir yapınız var. Siz harcarken üstünüze başınıza takılara onun kardeşine vermesi niye sorun oluyor o da veriyorsa kendi maaşından veriyor. Tüm evin harcamaları sizde bile olsa o kadar para gider mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…