Yani hic istemiyim para o verene kadar bekliyim diyorum ama yok vermiyor . bi ara cebinden aliyordum biriktirdim hic harcamadim napiyosun sen ben den aldigin paralari dedi sinirlendim actim kumbarayi ondan sonra hic bisey diyemedi . ya niye surekli arkasindan is ceviriyimki diyorum ama gercekten hakediyorO Ne öyle ne adam gibi bakıyo sana nede çalışmana müsade ediyo eeee nolacakmış üç kuruş için boynunu bükük yalvaracakmıymışsın ömür boyu
Evet ama ben sesimi cikartinca daha cok esepsizlesiyor surekli kildigim namaza laf ediyor ben 5 vakit namaz kiliyormusum onu bunaltiyormusum.inanki bunaltilcak derece de bisy yapmiyorum normal olarak esimden para istiyorum bu bu kadarmi kotu biseySenin o evde onune geleni yemeni
Oldugu kadar giymeni
Anasina babasina hizmet etmeni
Kendisine es olmak disinda hic birseye (gelir, gider) burnunu sokmamani istiyor esin.
Yazdiklarinin ozeti bu.
Biraz sesini cikarman lazim.
Biz zaten annemin verdigi evde.oturuyoruz cikabilme ihtimalimi yokki babam ben rahat olayim diye evi verdi tapusunu da verdi ama rahatmiyim yokCanım sen hayata dair kararlarını alırken sadece kendini düşün ve dinle. Kayınpeder kim yav niye takıyorsun onu hatta tartışırsanız faydalı bile olur kocana ben bunları çekemiyorum dersin ayrı eve çıkarsınız. Baban da senin cimri bi kocaya mahkum olmanı isteyecek kafadaysa onu da salla gitsin. Herkes üç gün surat yapar sonra unutur sen kazanır ya da kaybedersin
Amin insallah duzelir bi gnPinti insanda hic cekilecek is degildir.allah kolaylik versin.
Calisin.
Fakat ben biraz farkli bakıyorum benim ne kadar param olursa olsun karsimda ki erkek 1 dedigimi 2 yapmamali.
Kocanizada eliaciklik versin allah.
Sagol canim babamda cok okumami.istedi ama lise 3 den terk ettim evlenmek i icin . benim babam emeklidir evden disari cikmaz pek maasini annem ceker istedigi herseyi kendi yapar babam hic karismaz eve esya alir annem babam niye aldin demez annemin.arabasida var.ozgur biri bende oyle olmak.isterdimBabanız da ne değişik.benim babam aksıne hep çalışmamız okumamız için mücadele etti canım babam...birseyimizi eksik etmedi.hepimizi okuttu.2 kız kardeşiz ben öğretmen kardeşim hakim oldu.1 de erkek var geride.ama babam hep kızlarını okutmaya daha çok hevesliydi....koca eline bakmayalım güçlü olalım ekonomik özgürlüğümüz olsun...yiyip icio gezelim diye.babam ne kadar haklıymış iyiki okutmuş bizi meslek sahibi yapmış.boyle konuları okuyunca çok şükür diyorum.
Allah yardımcın olsun
Valla bu adamda bukadar pintilik varken baktıki ek gelir geliyo sana tşkr bile eder çalıştına. Seni boşarsam de verdigin 20 liradan daha cok nafaka ödersin.Kizlar mrb. Derdim su kocamin bana para vermek istememesi ya bi insan bu kadar mi cimri olur ya kv. Kp.le birlikte otruyoruz onlara evin ihtiyaci icin para veriyor bana dogru duzgun vermiyor istedigim zaman burnumdan getiriyor
Ehliyetim var ama araba kullanmayi unuttum ders goryim dedim ne gerek var simdi onun sirasimi bi ton laf etti. Calisicam dedim kavga ettik. Ben ne yapayim simdi sıkıldim artk ya eline bakmaktan . surati bes karis para veriyor verdigi para 20 50 tl bu ay sana cok harcadik diyor o kadar sinirliyimki var ya . bi cikmazdayim kizlar akil verin bana
Ona da izin vermezki cok garip biri hic birsey yapmami istemiyor saf gibi dolaniyim ortalarda istiyorcanim bak gelinlik satan bazi firmalar, gelinliklerdeki islemeleri incigi boncugu guvendikleri ev hanimlarina yaptiriyorlar. Kendi evinde oturup, yapiyorsun..bence arastir cevrendeki gelinlikcilere git sor.
Ya calisicam yada vereceksin. Ikisinden birini sececeksin diyeceksiniz.Kizlar mrb. Derdim su kocamin bana para vermek istememesi ya bi insan bu kadar mi cimri olur ya kv. Kp.le birlikte otruyoruz onlara evin ihtiyaci icin para veriyor bana dogru duzgun vermiyor istedigim zaman burnumdan getiriyor
Ehliyetim var ama araba kullanmayi unuttum ders goryim dedim ne gerek var simdi onun sirasimi bi ton laf etti. Calisicam dedim kavga ettik. Ben ne yapayim simdi sıkıldim artk ya eline bakmaktan . surati bes karis para veriyor verdigi para 20 50 tl bu ay sana cok harcadik diyor o kadar sinirliyimki var ya . bi cikmazdayim kizlar akil verin bana
Ona da izin vermezki cok garip biri hic birsey yapmami istemiyor saf gibi dolaniyim ortalarda istiyor
O beni bosar yine beni ise gondermez bide ailemi doldurur off off hic bir yerden cikisim yokValla bu adamda bukadar pintilik varken baktıki ek gelir geliyo sana tşkr bile eder çalıştına. Seni boşarsam de verdigin 20 liradan daha cok nafaka ödersin.
Offf suan hic konusamam barut gibi zaten bi ton laf ettiAllah askina buna niye izin vermesin? Evde olacaksin yine. Bence sen konus bi esinle.
Buna da izin vermezse zaten bosan gitsin
Dedim ben onu bunaltiyormusum o kadar nankor ki ben hic mutlu etmiyormusum onu dunde cok iyidikYa
Ya calisicam yada vereceksin. Ikisinden birini sececeksin diyeceksiniz.
İnsallah ya cok istiyorumallah yardımcın olsun en nefret ettıgım erkek tıpıdır allah dusmanımın basına vermesın. Sız de kararlı olup ıse gırın bence
Evde yapilabilen işler var mesala abajur yapımı, mandal yapımı ne bileyim incik boncuk. Eve teslim edip evden alabiliyolar.bi araştır istersen canım. En azından harçlıgını çıkarırsın. Bu geldi aklımaO beni bosar yine beni ise gondermez bide ailemi doldurur off off hic bir yerden cikisim yok
Ben kapatmiyorumki acmak isterkende tepkilerini dusunuyorum ben ne yapim baskaEn basta siz zaten tum kapilari kapatmissiniz ki adamin nasil acmasini bekleyelim.
Ne desek o olmaz, bu olmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?