Sagol canim bakicam netten insallah ise yararEvde yapilabilen işler var mesala abajur yapımı, mandal yapımı ne bileyim incik boncuk. Eve teslim edip evden alabiliyolar.bi araştır istersen canım. En azından harçlıgını çıkarırsın. Bu geldi aklıma
Biz zaten annemin verdigi evde.oturuyoruz cikabilme ihtimalimi yokki babam ben rahat olayim diye evi verdi tapusunu da verdi ama rahatmiyim yok
Eşim benımde calışmama izin vermiyor bem abiye işliyorum evde.Ben evde ic camasiri filan satiyordum ama herkes benim guler yuzlugumden yararlandi parami zamaninda odemediler cok sorun oldu . igne oyasi biliyorum ama birine satacak kadar degil .cok pipirikliyim bu konuda arkamdan laf gelsin istemiyorum parayi hakkiyla kazanmak istiyorum
Ne guzel ben boncuk isi yaptim braz evde ama hemen biraktim cok pis bi is .Eşim benımde calışmama izin vermiyor bem abiye işliyorum evde.
Bitun ihtiyaclari esim karsiliyor kaynpeder calismiyor canim . benim esimin maasi iyi derdim su parasi yokken zaten anlayisli olurum ama kiyamiyor parasina cuzdaninda bekletmeyi cok seviyor . maasa yakin verirse verir o da benim isime yaramiyor az versin basima kakmasin diyorum ama insallah duzelir bi gunEşinizin verdiği para, gelirinizle doğru orantılı ise haksızlık ediyorsunuz derim.
Elbette ailesine para verecek, o evde yaşıyorsunuz ve ekmek elden su gölden olmaz.
İhtiyaçların en az yarısını karşılamalı.
Ama eşiniz iyi para kazanıyor, kendi gezip tozup alışveriş yapıyor, sıra size gelince yok diyorsa tabi ki büyük bir sorun var.
Bence meseleniz paradan önce, küçük bir çocuk gibi hayatınıza yön verilmek istenmesi.
O eve tıkılıp kalmışsınız, çalışmanıza izin verilmiyor vs.
Ya birey olduğunuzu hatırlayıp gemileri yakacaksınız ya da bu düzen aynen devam edecek.
Karar sizin.
Esimin amcasinin gelini var elti diye hitap ediyorum onunda kocasi pintiydi kiz 1 ay kapilari kirdi 1 ay yatmadi kocasiyla ise giricem diye sonunda esi ikna oldu simdide isten cikmasin diye bakiyo paraya alisinca.Kızım var büyük konuşmak istemiyorum ama bu kadar mı eziksin? Ya yırt ortalığı ya da ayrıl. Kölelik biteli yıllar oldu haberin var mı? 20 liraya çok masraf ettin mi diyor?? Kendini diri diri gömmüşsün malesef. Silkin birşeyler yap.
Evet ben herseyimi esime baglamisim sirf cenesini dinlemiyim diye ha hi.diyorum napimyalniz sorun sadece pintilik degil. hayatinzda sizden fazla soz sahibi bi esiniz var.
Ben boyle yaparsam ortalik karisir . nedenini soylim kaynpeder isssiz calismayada niyeti yok bnim calismama izin vermez gururuna yediremez. Babam yan binamda o da calismama izin vermez . babam bizi hic calistirmadi ama hic biseyimizi eksik etmedi .koca parasi.daha farkliymis insana dokunuyor bi zamandan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?