Para

• Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sagol canim bakicam netten insallah ise yarar

Kızım var büyük konuşmak istemiyorum ama bu kadar mı eziksin? Ya yırt ortalığı ya da ayrıl. Kölelik biteli yıllar oldu haberin var mı? 20 liraya çok masraf ettin mi diyor?? Kendini diri diri gömmüşsün malesef. Silkin birşeyler yap.

Babanızın size verdiği evde kv kp birlikte oturuyorsunuz ve eşiniz size harçlık bile vermiyor doğru mu anladım?
Babam tapuyu da verdi yazmışsınız tapu kimin üstüne?
Kp çalışmıyor birde
Bi ayaklanın babanız da bi höyt desin şunlara

Yahu kiz durumu anlatiyor esi babasi kp izin vermez diyor bu yanlis evet ama cozumu bu dogrultu da sunalim.
Bosansan baban onada izin vermez zaten ordan cikip abanin eline bakacaksin o halde ev de yapabilecegin islere bak.el isi ne yatkinsan o yonde degerlendirebilirisn cocuk bakabilirsin,avon vs satabilirsin.

hayatınıza dönüp bir baksanıza,
evlenmişsiniz, eşinizin ailesiyle yaşıyorsunuz, cebinizde paranız yok, ekonomik, sosyal özgürlüğünüz yok,
evinizde bile özgür değilsiniz,
çalışmama izin vermez, instagram açmama izin vermez, para vermez dediğiniz bir eşiniz var,
bu hayatı değiştirmek için neyi bekliyorsunuz?
eşiniz harçlığınızı arttırsa mutlu olmanız için yetecek mi gerçekten?

Esir misin arkadaşım sen,para vermiyorsa çalışacaksın bu kadar basit.Ne münasebet hem üç kuruş verirken eli titresin,hem de çok süper bakıyormuş gibi surat assın..Kabul edilir gibi değil,lütfen kendini bu kadar erdirme.

Biz zaten annemin verdigi evde.oturuyoruz cikabilme ihtimalimi yokki babam ben rahat olayim diye evi verdi tapusunu da verdi ama rahatmiyim yok

senın karsında mahcup olabilecek ailenin yanında seni nasıl da sündürmüşler , ezmişler. Kusura bakma ama ben onlara değil sana kızdım. Ev senin, tapu senin gelip yerleşiyorlar üstüne calışmayıp çalıştırmıyorlar..
Hangisinin hayatını yaşıyorsun? Kocan? Baban? KP?
Sana ne zaman sıra gelecek?
Önce al aileni karşına sakince, nedenleriyle tek tek açıklayarak güzelce konuş ve ikna et.İkna olmazlar ki ama babam şöyle ama babam böyle diye lutfen cevap yazma bana... Sen onların evladısın , eninde sonunda öyle ya da böyle senin mutsuzluguna yenik düşeceklerdir. Gerekirse ağla duygu sömürüsü yap canım onu da biz mi söyleyelim
Ailenin destegi ile çık onların karşısına ve çalışmak istedigini söyle.
Tüm gün evde oturan kp ve kv ile napıyosun?

Kp dediğin gibi gururlu olsa gelinine babasının aldığı evde oturmaz.Eşinde 20 50 liraya çok harcadık sana diyecek kadar paraya aşıksa çalışıp para kazansan gıkını çıkarmaz.

O erkeklik gururunu babanin evini kabul ederken niye kullanmamis kocan ?
Iyi de ona izin vermez
Buna izin vermez
Face yok
Insta yok.
Gelinlikciye izin yok
Sokaga izin yok ...
Nefes almana izin var mi bari ?
Bi de cok merak ediyorum
100 lira verse mutlu olacak misiniz ?

Eşinizin verdiği para, gelirinizle doğru orantılı ise haksızlık ediyorsunuz derim.
Elbette ailesine para verecek, o evde yaşıyorsunuz ve ekmek elden su gölden olmaz.
İhtiyaçların en az yarısını karşılamalı.
Ama eşiniz iyi para kazanıyor, kendi gezip tozup alışveriş yapıyor, sıra size gelince yok diyorsa tabi ki büyük bir sorun var.
Bence meseleniz paradan önce, küçük bir çocuk gibi hayatınıza yön verilmek istenmesi.
O eve tıkılıp kalmışsınız, çalışmanıza izin verilmiyor vs.
Ya birey olduğunuzu hatırlayıp gemileri yakacaksınız ya da bu düzen aynen devam edecek.
Karar sizin.

Eşim benımde calışmama izin vermiyor bem abiye işliyorum evde.

Bitun ihtiyaclari esim karsiliyor kaynpeder calismiyor canim . benim esimin maasi iyi derdim su parasi yokken zaten anlayisli olurum ama kiyamiyor parasina cuzdaninda bekletmeyi cok seviyor . maasa yakin verirse verir o da benim isime yaramiyor az versin basima kakmasin diyorum ama insallah duzelir bi gun

Esimin amcasinin gelini var elti diye hitap ediyorum onunda kocasi pintiydi kiz 1 ay kapilari kirdi 1 ay yatmadi kocasiyla ise giricem diye sonunda esi ikna oldu simdide isten cikmasin diye bakiyo paraya alisinca.

Calismak icin kayinpederinizde izin almaniz gerekmiyor. Calisin. Basta laf eder belki... ama Para tatli gelir sonra

Babaniz ayda 20 tl elinize gectigini biliyor ve calismaniza engel mi oluyor? O versin o zaman para. Madem zamaninda sizi calismamaya o alistirdi...

50 tl verdi diye cok mu harcadik oluyor tamam coksa biraksin da kendi parani kendin kazan cok harcamamis olur ne tuhaf ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…