Para

• Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben olsam işe girerim baktım herkes sorun çıkarıyor, eşim işten ayrılacaksın diyor ondan boşanırım, hayatımı idame ettirecek parayı kazanmama engel olmaya çalışan babamı da silerim. İstedikleri kadar tehdit etsinler vız gelir bana mesela, böyle yaşamaktansa ölmeyi yeğlerim derim açıkça çünkü ben mutluluğu çok az yaşayabiliyorum o yaşadığım mutluluğa da engel olacaklarsa ne anlamı var yaşamanın. Ne alaka diyebilirsin şimdi hani boşanırsan seni gebertirim ayaklarına yatıp tehdit edebilirler diye her ihtimalin cevabını yazdım şimdiden.
Çünkü o potansiyeli gördüm çevrende. Kendilerini geliştirememişler üzgünüm.

20 lira 50 lira mı ? Millet o paraya iki kere kahve içiyor desene onu sana verdiğinde. Pis pinti.

evde kazan:)

Son düzenleyen: Moderatör:

Ne kadardır evlisiniz?maaşı az mı ondan yapıyor olabilir mı hani yetemiyordur belki.
Çalışmak için de izin istemenize gerek yok paraya ihtiyacım var benim de ihtiyaçlarım var sen karşılamıyorsun ben de böyle bir çözüm buldum de ve iş bul gir. Niye soruyorsun ki? Baban kp kv ne demiş bunlar ye karışsın anlaşılan çok fazla sesinizi çıkartmıyorsunuz pasif görüğü için böyle davranıyor. Haklı da!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…