• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Para

• Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Z P

Mucizelerimmm🥰
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
9.329
En iyi cevaplar
1
12.169
148
Kizlar mrb. Derdim su kocamin bana para vermek istememesi ya bi insan bu kadar mi cimri olur ya kv. Kp.le birlikte otruyoruz onlara evin ihtiyaci icin para veriyor bana dogru duzgun vermiyor istedigim zaman burnumdan getiriyor
Ehliyetim var ama araba kullanmayi unuttum ders goryim dedim ne gerek var simdi onun sirasimi bi ton laf etti. Calisicam dedim kavga ettik. Ben ne yapayim simdi sıkıldim artk ya eline bakmaktan . surati bes karis para veriyor verdigi para 20 50 tl bu ay sana cok harcadik diyor o kadar sinirliyimki var ya . bi cikmazdayim kizlar akil verin bana

Çalışabilirsiniz dışarıda çalışmaya eşiniz izin vermiyorsa evde de çalışabilirsiniz ama önce becerilerinizi bilin ve ona göre iş alanı bulun . Mesela kozmetik ürün satmak veya el işi yapıp satmak vs

Çalışabilirsiniz dışarıda çalışmaya eşiniz izin vermiyorsa evde de çalışabilirsiniz ama önce becerilerinizi bilin ve ona göre iş alanı bulun . Mesela kozmetik ürün satmak veya el işi yapıp satmak vs

Nicknizin hakkını veriyor yazdıklarınız

Çalışacağım deme

İş bul

İşe alındım, yarın işbaşı yapacağım de
Ben boyle yaparsam ortalik karisir . nedenini soylim kaynpeder isssiz calismayada niyeti yok bnim calismama izin vermez gururuna yediremez. Babam yan binamda o da calismama izin vermez . babam bizi hic calistirmadi ama hic biseyimizi eksik etmedi .koca parasi.daha farkliymis insana dokunuyor bi zamandan sonra

O zaman evin icinde calisin. Mesela bir el yeteneginizi yapip instagram uzerinden satin.

Ben evde ic camasiri filan satiyordum ama herkes benim guler yuzlugumden yararlandi parami zamaninda odemediler cok sorun oldu . igne oyasi biliyorum ama birine satacak kadar degil .cok pipirikliyim bu konuda arkamdan laf gelsin istemiyorum parayi hakkiyla kazanmak istiyorum

Çıkmazda değilsin. Ya boşan ya da çalış. Üç gün kavga eder bi ay surat yapar sonra alışır seni eve kilitleyecek hali yok ya. Ha onu da yapar diyorsan zaten uğraşma direkt boşan
Eve kitlemezde aslinda bende oyle dusunuyorum ama hadi esim ikna oldu.diyelim ya babam ya kaynpeder

Babanız da ne değişik.benim babam aksıne hep çalışmamız okumamız için mücadele etti canım babam...birseyimizi eksik etmedi.hepimizi okuttu.2 kız kardeşiz ben öğretmen kardeşim hakim oldu.1 de erkek var geride.ama babam hep kızlarını okutmaya daha çok hevesliydi....koca eline bakmayalım güçlü olalım ekonomik özgürlüğümüz olsun...yiyip icio gezelim diye.babam ne kadar haklıymış iyiki okutmuş bizi meslek sahibi yapmış.boyle konuları okuyunca çok şükür diyorum.
Allah yardımcın olsun

Ben evde ic camasiri filan satiyordum ama herkes benim guler yuzlugumden yararlandi parami zamaninda odemediler cok sorun oldu . igne oyasi biliyorum ama birine satacak kadar degil .cok pipirikliyim bu konuda arkamdan laf gelsin istemiyorum parayi hakkiyla kazanmak istiyorum

canim bak gelinlik satan bazi firmalar, gelinliklerdeki islemeleri incigi boncugu guvendikleri ev hanimlarina yaptiriyorlar. Kendi evinde oturup, yapiyorsun..bence arastir cevrendeki gelinlikcilere git sor.

canim bak gelinlik satan bazi firmalar, gelinliklerdeki islemeleri incigi boncugu guvendikleri ev hanimlarina yaptiriyorlar. Kendi evinde oturup, yapiyorsun..bence arastir cevrendeki gelinlikcilere git sor.

Pinti insanda hic cekilecek is degildir.allah kolaylik versin.
Calisin.
Fakat ben biraz farkli bakıyorum benim ne kadar param olursa olsun karsimda ki erkek 1 dedigimi 2 yapmamali.
Kocanizada eliaciklik versin allah.

Eve kitlemezde aslinda bende oyle dusunuyorum ama hadi esim ikna oldu.diyelim ya babam ya kaynpeder
Canım sen hayata dair kararlarını alırken sadece kendini düşün ve dinle. Kayınpeder kim yav niye takıyorsun onu hatta tartışırsanız faydalı bile olur kocana ben bunları çekemiyorum dersin ayrı eve çıkarsınız. Baban da senin cimri bi kocaya mahkum olmanı isteyecek kafadaysa onu da salla gitsin. Herkes üç gün surat yapar sonra unutur sen kazanır ya da kaybedersin

Ben boyle yaparsam ortalik karisir . nedenini soylim kaynpeder isssiz calismayada niyeti yok bnim calismama izin vermez gururuna yediremez. Babam yan binamda o da calismama izin vermez . babam bizi hic calistirmadi ama hic biseyimizi eksik etmedi .koca parasi.daha farkliymis insana dokunuyor bi zamandan sonra
Ama baban, kayınpeder
Niye karışırlar ki?
Çalışıp eve katkım olsun diye alttan alttan kayınvalideye söyleyip, kayınpedere de bana para vermiyor diye şikayet etsen ufaktan, Başbaşayken

Ama baban, kayınpeder
Niye karışırlar ki?
Çalışıp eve katkım olsun diye alttan alttan kayınvalideye söyleyip, kayınpedere de bana para vermiyor diye şikayet etsen ufaktan, Başbaşayken

Back
X