Para

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Gizemli1007

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2019
86
-9
36
31
Merhabalar sizlere bir konuda danışmak istiyorum.
16 aylik bir bebeğim olduğu için ben çalışamıyorum eşim çalışıyor. Fakat eşimin söyle bir söylemi var. ben çalıştığım için ben keyif yaparım ama sen çalışmadığın için hiçbirşey yapamazsın keyfi bir şeye para harcayamazsın diyor ( mesela eve bir pizza söylemem bile gözüne batıyor) sizce bu doğru mu ya da ne derece doğru?

Doğru desek inanacak misin ?
Bu arada esiniz zirvalamakta nirvanaya ulaşmış

Eşiniz andavalın teki. Kusura bakmayın.

Eşiniz bir mal değneği maalesef. Böyle adamdan koca baba olmaz çocuğun da lokmasını sayar bu. Çocuk olmasa net boşandın derdim şöyle bir zihniyet olamaz

O zaman şöyle bir teklif yapın, çocuğa bakıcı baksın siz çalışın. Bakıcı parasını versin madem çocuğu.

2.fikrim de çocuk madem onun da çocuğu size tam zamanlı yatılı bakıcı parası ödesin en az 3500tl

Çalışıp çalışmamak değil mesele hanımefendi.

Burdaki hiçbir kadın kocası bu laflari edemesin diye çalışmıyor.

Yani siz çalışsanız bile buna mahkumsunuz. Çünkü çalışmanız halinde hıyar olan kocanız en fazla cacığa dönüşür.

Hamuru bu çünkü.

Çok çok üzüldüm size. Allah yardımcınız olsun.

Anasının evinde de mi böyle görmüş?
O çalışıyor sen ne yapiyorsun? Yemeğini yapıyorsun,kıyafetini utuluyorsun, bebeğini büyütüyorsun. Tam bir iş birliği aslında.
Bunu göremeyecek kadar kör mü???
Çocuğun da çalışmayacak belli bir yaşa kadar. Ona da mı oyuncak almayacak,eli ekmek tutmuyor diye???

İnşallah bi işe girersin tez vakitte, ben olsam o saatten sonra donunu bile yıkamam onun

Ooo kafalar yine mükemmel.
Burda her halta boşan yazanları gerçekten iyi anlamaya başladım.
Sana sen çocuğa bak ben keyif sürcem yada ben çocuğa bakıcam sen keyif sürersin diye bir seçenek falan sundu mu ?
Hayır zihniyeti zaten geçtim de bu hikayede yanan neden sensin onu anlayamadım.

Tabi ki doğru değil. Siz keyfine mi çalışmıyorsunuz çocuguna bakiyorsunuz evinin işini yapıyorsunuz bu erkeklere ne olmuş böyle ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…