- 12 Kasım 2019
- 86
- -9
- 36
- 31
- Konu Sahibi Gizemli1007
-
Doğru desek inanacak misin ?Merhabalar sizlere bir konuda danışmak istiyorum.
16 aylik bir bebeğim olduğu için ben çalışamıyorum eşim çalışıyor. Fakat eşimin söyle bir söylemi var. ben çalıştığım için ben keyif yaparım ama sen çalışmadığın için hiçbirşey yapamazsın keyfi bir şeye para harcayamazsın diyor ( mesela eve bir pizza söylemem bile gözüne batıyor) sizce bu doğru mu ya da ne derece doğru?
Eşiniz andavalın teki. Kusura bakmayın.Merhabalar sizlere bir konuda danışmak istiyorum.
16 aylik bir bebeğim olduğu için ben çalışamıyorum eşim çalışıyor. Fakat eşimin söyle bir söylemi var. ben çalıştığım için ben keyif yaparım ama sen çalışmadığın için hiçbirşey yapamazsın keyfi bir şeye para harcayamazsın diyor ( mesela eve bir pizza söylemem bile gözüne batıyor) sizce bu doğru mu ya da ne derece doğru?
İnşallah bi işe girersin tez vakitte, ben olsam o saatten sonra donunu bile yıkamam onunMerhabalar sizlere bir konuda danışmak istiyorum.
Hep böyle degildiçok aradınız mı bu adamı? hep mi böyleydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?