- 3 Eylül 2018
- 9.112
- 48.442
- 548
- Konu Sahibi Gizemli1007
-
En nefret ettigim erkek tipi iki kuruş para kazanıp kendini adam zannederler.Merhabalar sizlere bir konuda danışmak istiyorum.
16 aylik bir bebeğim olduğu için ben çalışamıyorum eşim çalışıyor. Fakat eşimin söyle bir söylemi var. ben çalıştığım için ben keyif yaparım ama sen çalışmadığın için hiçbirşey yapamazsın keyfi bir şeye para harcayamazsın diyor ( mesela eve bir pizza söylemem bile gözüne batıyor) sizce bu doğru mu ya da ne derece doğru?
Sizin bu soruyu gerçekten sormanıza şaşırdım açıkçası. Keyfi harcamayı en çok siz hak ediyorsunuz ben olsam takmam size takmayın harcayın hem evde çocuk baktığınız için çalışmıyorsunuz öyle anladım sonuçta kocam getirir bn yerim mantığı ile çalışmamazlık yapmıyorsunuz herhalde. Aaaçatır çatır yiyin çocuk bakmak kolay mı en çok keyfi harcamayı siz hak ediyorsunuz . Eşiniz çoook yanlış düşünüyor çok bencilll6 aylik bir bebeğim olduğu için ben çalışamıyorum eşim çalışıyor. Fakat eşimin söyle bir söylemi var. ben çalıştığım için ben keyif yaparım ama sen çalışmadığın için hiçbirşey yapamazsın keyfi bir şeye para harcayamazsın diyor ( mesela eve bir pizza söylemem bile gözüne batıyor) sizce bu doğru mu ya da ne derece doğru?
Esiniz çocuğa baksın hatta ikinci çocuğu o doğursun, siz çalışın senin hiç birseye hakkin yok diyin çalışan benim diyinMerhabalar sizlere bir konuda danışmak istiyorum.
16 aylik bir bebeğim olduğu için ben çalışamıyorum eşim çalışıyor. Fakat eşimin söyle bir söylemi var. ben çalıştığım için ben keyif yaparım ama sen çalışmadığın için hiçbirşey yapamazsın keyfi bir şeye para harcayamazsın diyor ( mesela eve bir pizza söylemem bile gözüne batıyor) sizce bu doğru mu ya da ne derece doğru
İyi o zaman aynı evde o pizza söylesin zıkkımlansın sen karşısında çocuğunu emzir tabi sütün varsa.Merhabalar sizlere bir konuda danışmak istiyorum.
16 aylik bir bebeğim olduğu için ben çalışamıyorum eşim çalışıyor. Fakat eşimin söyle bir söylemi var. ben çalıştığım için ben keyif yaparım ama sen çalışmadığın için hiçbirşey yapamazsın keyfi bir şeye para harcayamazsın diyor ( mesela eve bir pizza söylemem bile gözüne batıyor) sizce bu doğru mu ya da ne derece doğru?
Daha bugün eşimle konuştuk internetten hırka aldım yine ne aldın dediMerhabalar sizlere bir konuda danışmak istiyorum.
Siz de çalışıyorsunuz, yemek bulaşık ütü temizlik çocuk bakımı vb. Buna görünmeyen emek deniyor. Madem böyle düşünüyor evde yaşarken yaptığınız işler için size sigorta yaptırsın ve maaş bağlasın. Bunu idrak edecek kapasitesi yoksa lütfen siz hakkınızın farkında olun. Onun mantığına göre bu aile değil kölelik düzeniMerhabalar sizlere bir konuda danışmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?