- 26 Şubat 2018
- 753
- 1.970
- 63
- Konu Sahibi Gizemli1007
-
Merhabalar sizlere bir konuda danışmak istiyorum.
16 aylik bir bebeğim olduğu için ben çalışamıyorum eşim çalışıyor. Fakat eşimin söyle bir söylemi var. ben çalıştığım için ben keyif yaparım ama sen çalışmadığın için hiçbirşey yapamazsın keyfi bir şeye para harcayamazsın diyor ( mesela eve bir pizza söylemem bile gözüne batıyor) sizce bu doğru mu ya da ne derece doğru?
Bebeğe bakmak, ev işi yapmak ne zamandan beri iş olmaktan çıkmış! Sizde yapmayıverin ve yaptığınız işler için ücret talep edin! Bebeği bırakın birgün ona işi görsün....Merhabalar sizlere bir konuda danışmak istiyorum.
16 aylik bir bebeğim olduğu için ben çalışamıyorum eşim çalışıyor. Fakat eşimin söyle bir söylemi var. ben çalıştığım için ben keyif yaparım ama sen çalışmadığın için hiçbirşey yapamazsın keyfi bir şeye para harcayamazsın diyor ( mesela eve bir pizza söylemem bile gözüne batıyor) sizce bu doğru mu ya da ne derece doğru?
Merhabalar sizlere bir konuda danışmak istiyorum.
Yok yok pek alakası yok. Çok zayıftım zaten o zamanlar. Çok yediğimi düşünürdü. Ama çok da yemezdim.Annem benden yemek bile saklardı, kardeşlerimin tabağına 2 koyarsa bana 1 koyardı. Doymadığım için beklerdim sofrada ama tabağıma ek yapmazdı. Bilmiyorum çok şey yaşattı bana allah affetsin onuAnneniz neden yaptı peki bunu??? Çok kilolu falan mıydınız??
Bazı anneler kilolu olan çocuklarına bu saçma davranışlarla iyilik yaptığını zannediyorda
Sizi sevgiyle kucaklıyorumYok yok pek alakası yok. Çok zayıftım zaten o zamanlar. Çok yediğimi düşünürdü. Ama çok da yemezdim.Annem benden yemek bile saklardı, kardeşlerimin tabağına 2 koyarsa bana 1 koyardı. Doymadığım için beklerdim sofrada ama tabağıma ek yapmazdı. Bilmiyorum çok şey yaşattı bana allah affetsin onu
Merak ettigm ilk sey su oldu.Merhabalar sizlere bir konuda danışmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?