Peki evlenen abi hemen o eve oturabilecek mi?yoksa anne babanın vefatı sonra mi oturacakAma iki tane oğullari var oda evlenicek diğeri de.
Peki evlenen abi hemen o eve oturabilecek mi?yoksa anne babanın vefatı sonra mi oturacak
Ben size hak verdim aslinda birisine direk ev bırakıp diğerine 500 bin gibi bir para vermek haksızlık.Ama işte daha sevgilisiniz.O yüzden çok karismaniz hoş olmamış.Yolunuzu ayırmakta iyi olmuş bence kafalarının uymadığı insanla devam etmeye gerek yok.Bu adam ailesi yüzünden ileride sizi daha çok uzerdi
Sizin aileniz ne veriyor, verecek?
Daha sevgiliyken aile malı üzerinden bu tarz konuşma yapmanız çirkin.
Çok mal mülk hesabı yaparsınız varsa kendi anne babanızınkini yapın.
Eski sevgilin bir şey demiyorsa sana da bir şey demek düşmez. Annem bile babasının dağıtacağı mirasta sizin yorum yapma hakkınız yok diyor. Ben, babam ve kardeşlerimle alakalı bir şey dedi. Size ev almak için 500 bin tl verecekler zaten, sizin bir katkınız olacak mı peki? Benim sevgilim bu konu hakkında yorum yapsa ben de iyi düşünmezdim. O evin parası daha çokmuşta, biz yine eve para ödeyecekmişizde, sevgilin bir şey demiş mi yok, sana da hiçbir şey demek düşmez. Haksızlığa gelemiyorsunuz güya, TOKİ dediğiniz evler Max 2 milyon. Diğer evler ise minimum 4 milyondan başlıyor, orta hâlde bir ev. Size zaten TOKİ de çıkmış, 500 bin yardımda yapılacak. Diğer abinin ev alma gibi bir durumu yoksa en mantıklısı o evin onda kalması. Hem ailesi sizi de düşünmese 500 bin yardım etmez.Abisinin de hakkı yok oda evlenicek ilerde şimdiden o ev benim diyor o ev kat kat daha fazla fiyatı 500 bin nerde o ev nerde yani benim için para pul önemli değil tabikde ama haksızlık oluyo bence.ben onu savunuyorum beni yanlış anladı
O zaman hakkaniyetli olmuyor tabi ama sen ne desen yanlış anlasilirsin bunu sevgilinin çözmesi lazım ona da normal geliyor demekkiAbisi evlenir evlenmez ev onların olucakmiş.
Anne babanin parasini kisa surede geri odeyecekseniz evet haklilik payiniz var.Evet vericez biriktirip zaten ben istemedim onlar illa biz vercez peşinatı diyolar kendimiz odeyelim diyorum ben.kendi imkanlarimizla
Sevgilinin aklı yok mu? O kabul etmiş size ne?Abisinin de hakkı yok oda evlenicek ilerde şimdiden o ev benim diyor o ev kat kat daha fazla fiyatı 500 bin nerde o ev nerde yani benim için para pul önemli değil tabikde ama haksızlık oluyo bence.ben onu savunuyorum beni yanlış anladı
Yooo doğru anlamışAbisinin de hakkı yok oda evlenicek ilerde şimdiden o ev benim diyor o ev kat kat daha fazla fiyatı 500 bin nerde o ev nerde yani benim için para pul önemli değil tabikde ama haksızlık oluyo bence.ben onu savunuyorum beni yanlış anladı
Adam haklı. Evlenseniz bile miras üzerinde söz hakkınız yok. Hakkınız yoksa haksızlık da yoktur. Daha sevgiliyken abine fazla sana az muhabbeti yapmışsınız. Gerek yasal gerekse vicdani olarak hiçbir hakkınız olmayan bir mal üzerinden hesap yapamazsınız. Sevgiliniz yol yakınken dönmüş. Ama hala ders almamışsınız ki burada savunuyorsunuz. Daha gençsiniz ileride bir ilişkiye başlayınca yapmayın bari aynı hatayı.Arkadaşlar geçende sevgilimle ailelerimiz tanıştı ev konusu açılınca abisi direk bizim ev annemle babamin oturduğu yer benim olucak dedi bende sonra sevgilime sordum haksızlık degilmi bu diye normalde sevgilime TOKİ çıktı ilk toplu para ödeniyomuş 500 bin lira ailesi vericek gerisini biz oduycez o toplu parayı ödedikleri için diğer evden hak vermiyceklermiş bize kim nerde oturursa o ev onun. Olucakmiş bende dedimki ilerde mesela herkes hakkını alır abine 500 bin lira fazla veririz hak gecmesin herkes hakkını alsın o evdende diye haksızlığı hiç sevmeyen biriyim çünkü 500 bin lira nerde o ev nerde eşit olmuyo TOKİ olsa bile gerisini biz ödüycez bunu dedim diye benden ayrıldı seni yanlış tanımışım keşke seni tanimasaydim dünya malına tapiyosun ölümlü dünyada bana bu dünyayı değil öbür dunyayi düşünen insan lazım diyo paragöz çıktın sen sen ne hakla o evden istersin dedi ve ayrıldı benle yola çıkılmazmış bana haksızlık gibi geliyo siz ne düşünüyorsunuz ben suçlu muyum bu konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?