paragöz çıktın dedi

Yani kardeşler arasında anlaşmış sizene başkasının malından tam olarak? Sizi neden ilgilendiriyor ki

Elamemin malının ortağı mısınız? Size ne

Ev abinin olacak anne- baba ne yapacak? Abi evlenip aile evinde mi yaşayacak? Kiraya mi çıkacak, anne-baba kiraya mi çıkacak?

Sizin ailenizin ev için 500 bin veriyor mu?

Aile içi dinamikleri bilemezsiniz. Bir evlada daire bırakıp diğerine para desteği vermek haksızlık gibi görünse de, işleri kazançları farklı ise, büyük olan aynı evde yaşayacaklarsa, büyük abi erken iş hayatına atılıp eve destek sağladı ise o zaman ailenin tavrı mantıklı. Daha nişan bile yokken, aile içi ilişkileri bilmiyorken ve hiçbir hakkınız yokken milletin mal paylaşımına karışmak çok çirkin. Çocuk iyi yapmış.

Milletin aile dinamikleri sizi ilgilendirmez ki. Sevgiliniz bunu kabul ediyorsa onun sorunu. Belki cidden ayrımcılık yapılıyor evet size ne yani? Babası hayatta iken mallarını istediği gibi bölüşür. Haksızlıksa da sevgilinizi ilgilendiren durum var.adam mantıklı bir hareket yapmış. Red flag görmüş bitirmiş.

Burada itici olan konuyu kimin açtığı, abinin ev benim demesi, ailelerin içinde ilk görüşmede bunların konuşulması. Paragözlük var evet ama asla tek taraflı değil. Sevgilinizin- sizin-abinin olmayan mal üzerinden bu şekil hallete girmesi. Hepiniz paragözsünüz sadece siz değil

Abinin size karşı mal mülk muhabbeti yapması sorun olmamış ama sizin fikir beyan etmeniz sorun olmuş. Bu çocuk aileci, mutsuz olurdun bittiği iyi olmuş.

Aile tanışması aşamasında olan bir ilişkide erkek arkadaşınızın ve ailesinin hayatına bu derece karışmaniz çok rahatsiz edici.

Ortada evlilik yok bişey yok ev konusunu açmanız yersiz olmuş.Belki ilerde evlilik olmayacaktı kendinizden emin gibi konuşmanız adamı rahatsız etmiş.

Haddiniz olmayan konu hakkında yorum yapmışsınız. Siz başkalarının edindikleri mallar hakkında yorum yapacağınıza kendi çabanızla alacağınız mallarla alakalı planlar yapın.

Daha şimdiden aileyi nasıl parayla birbirine düşürürüm derdine girmişsiniz,tebrik ediyorum;çok iyi yapmış delikanlı.
23 yıllık evliyim,eşimin ailesinin malını daha ağzıma almadım,ayıp yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…