- 25 Ekim 2018
- 3.728
- 6.626
- 158
Bence haklısın hakszsn diyenler bu aileden kalan değil sizin de kalan taksidi ödeyip emek verecgnz bir ev olck demek ki konuşmaya hakknz var. Ben de olsam öyle düşünürdm.Abisinin de hakkı yok oda evlenicek ilerde şimdiden o ev benim diyor o ev kat kat daha fazla fiyatı 500 bin nerde o ev nerde yani benim için para pul önemli değil tabikde ama haksızlık oluyo bence.ben onu savunuyorum beni yanlış anladı
Paragoz sizsiniz deseydin. Daha evlenmemis sevgiliye ev benim olacak diye bilgi veriyor korkuya bak adamda ilerde sorun cikarir diye simdiden korkuyor. Korktugu basina gelincede dusunmeden siliyor. Bosverin siz bunu. Ama kimseyle de mal mulk konusuna girmeyin derim evlenmedenİkiside oğullari ama birine ev verip hiçbir zorluk çekmeden diğeri borç oduycek o yüzden diyorum.
Abisi açtı konuyu yanlız hicbisey yokken ortada o ev benim dedi.Aile tanışmasında mal mülk mü konuştunuzsize ne adamın ailesinin evinden parasından isterseler 5 kuruş vermez evide abiye aktarır size de avcunuzu yalatırlardı . Bu her açıdan sizi ilgilendirmeyen bi konu
Konuyu açan abi yalnız kız. Değil.. daha evlenmeden ayar veren abi paragöz olan bu kız.. adil degilsinizSizin aileniz ne veriyor, verecek?
Daha sevgiliyken aile malı üzerinden bu tarz konuşma yapmanız çirkin.
Çok mal mülk hesabı yaparsınız varsa kendi anne babanızınkini yapın.
Daha gelin olmadan ailenin maddi işlerine karışmak ne haddine?Yorumlar çok saçma kesinlikle haklısın.. yol ver gitsin yaaa şark kurnazı bir aile işte..daha felin olmadan senden mal kaçırmışlar
Öyle bi adaletsizlik kendileri yapıyorlar zaten bi şekilde onu hayatlarında görüyorlar o yüzden takmanın bi manası yok.İkiside oğullari ama birine ev verip hiçbir zorluk çekmeden diğeri borç oduycek o yüzden diyorum.
hayatim adam seni terketmedi mi?Evet vericez biriktirip zaten ben istemedim onlar illa biz vercez peşinatı diyolar kendimiz odeyelim diyorum ben.kendi imkanlarimizla
Adamların oturduğu evden size ne yahu? Ölmemişler yaşıyorlar ya hani o evde. Mal onların . İstedikleri gibi pay ederler evlatları arasında. Evlatlar razıysa size ne size neeeee? Adam harika karar vermiş ayrılmakla.Abisinin de hakkı yok oda evlenicek ilerde şimdiden o ev benim diyor o ev kat kat daha fazla fiyatı 500 bin nerde o ev nerde yani benim için para pul önemli değil tabikde ama haksızlık oluyo bence.ben onu savunuyorum beni yanlış anladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?