- 24 Haziran 2018
- 975
- 721
- 33
- 34
- Konu Sahibi tabularasaa
-
Birbirimize giriyoruz laf dalaşıyla annem iki kardeşsiniz niye böyle yapıyorsunuz diyor. Ablam ortalığı ayağa kaldırıyor. Ben sadece anneme üzülüyorumYav sen nıye bu kadar pasıfsın hıc mı sert cevap veremıyorsun bak ustte ne guzel yazmışım sana bır şey mı dedı onu kopyala yapıştır. Bak burda herkes sana söylemen gerekenlerı söylüyor . Şöyle bırı bana denk gelmıyor kı ahh ahh
Benim biriktirdiğiim para yarın oryak olacak anneme verirsem ben niye açıkta kalayım demiştim senin ne kadar kirli düşüncelerin diyor bunu mu hesapladın dedi
Bunu yaz dırek ablanaBen paragöz değilimde sanırım sen paragözsun zıra eve katkıda bulunan ben evın barkın ayrı olduğu halde burmunu benım maaşıma sokan sen hayırdır annemle benım bırıkım yapıp benım paramdan mal mı almayı planlıyorsun dıyemedın mı? Çok meraklıysa o da katkıda bulunsun evlendı dıye evlatlıktan afaroz edılmedı ya
Sen tek bır net benım sana attığımı söyle laf dalaşına mı gırdı kusura bakma evın barkın ayrı senle uğraşamam az ötede oyna de tek bır cınnete bakarBirbirimize giriyoruz laf dalaşıyla annem iki kardeşsiniz niye böyle yapıyorsunuz diyor. Ablam ortalığı ayağa kaldırıyor. Ben sadece anneme üzülüyorum
Parayı çarçur eden bir yapım yok. Geleceğim için biriktireyim diyorum. Hatta bir miktar birikmişim var. Anneme vermediö. İçten içe acaba ben mi yanlışım diyorumParayı çarçur eden biriyseniz ablanız sizi düşündüğü için yapıyor olabilir.Ama değilseniz sizin paranız karışmaya hakkı yok
Bütün herşeyi ben alıyorumSizin kazancınız ablanız ilgilendirmez. Evin geçimine destek oluyorsanız yeterli.
Ben annem için bunu göze alamıyorum. Anneme de ben vefasız evlatmışım gibi yansıtıyor maaşımı vermeyince. Ablam evlenmeden önce de çok sorunluydu. Evlendi hıh tamam artık dedim. Ama her yerden çıkıyor. Kardeşim olup ta bunları düşünmek beni üzüyorşubat ayında sizin konuya benzer konu açmıştım. benimki benden para dilenen sürekli istekleri olan ablam içindi... evde fırtına kopmadan, duvar örmeden, kalp kırmadan ASLA DEĞİŞMİYOR DÜZEN.
kalp kırdım hakkımı da helal etmedim herkesin yüzüne karşı bağıra bağıra bunları söyledim içimdeki her şeyi döktüm. son bi kazık soktu. sırf anamla babam hayatta olduğu için abla diyorum kendisine. onlar bu dünyadan göç ettiği an ablamdan uzak nere varsa oraya gidip kendimi yok edeceğim. başka düşmana ihtiyacım yok çünkü ablam var.
kavga et yoksa daha çok hakkın yenir
Ben kendime ayrı bir yol çizmekte kararlı olayım o zamanAy siz bu konuda %500 haklisiniz hiiiiiiiiiic dinlemeyin. Cok sinirim bozuldu ne acgozlu insanlar var ya kardesinin maasina goz dikiyor.
ablanız ne kadar verıyor annenıze pekı ?
Ablan versin çok istiyorsaMerhaba sevgili bayanlar. Ben annemle yaşıyorum. 28 yaşındayım , babam yok. Bir tane de ablam var o evlendi. Bana kazandığım parayı anneme vermemi söylüyor aksini söylediğimde paragözlükle itham ediyor bana. Annem çalışıyor ev kendinin üstelik nafaka alıyor. Ablamın derdi annemin birikimine benim de katkı sağlamam. Tamam da benim ilerde ne olacağım belli değil evlenmezsem annemin ardından yalnız kendi başıma bir mücadele vereceğim. Artık kendi birikimimi yapmam gerek miyor mu. Üstelik annemde biriken her para ablamla ikimize ortak olarak kalacak. Bir fikir verin ben mi yanlışım ablam mı
Bende olsa bende vereceğim birikim yapması için diyor ama. Tamam da artık herkes kendi yoluna bakmak zorunda değil mi
tahmın etmıstım
Demek ki bir bende değilmiş böyle ablaşubat ayında sizin konuya benzer konu açmıştım. benimki benden para dilenen sürekli istekleri olan ablam içindi... evde fırtına kopmadan, duvar örmeden, kalp kırmadan ASLA DEĞİŞMİYOR DÜZEN.
kalp kırdım hakkımı da helal etmedim herkesin yüzüne karşı bağıra bağıra bunları söyledim içimdeki her şeyi döktüm. son bi kazık soktu. sırf anamla babam hayatta olduğu için abla diyorum kendisine. onlar bu dünyadan göç ettiği an ablamdan uzak nere varsa oraya gidip kendimi yok edeceğim. başka düşmana ihtiyacım yok çünkü ablam var.
kavga et yoksa daha çok hakkın yenir
Vermiyorsa sizin paranıza karışmasın veya çalışsın onunda olsunBende olsa bende vereceğim birikim yapması için diyor ama. Tamam da artık herkes kendi yoluna bakmak zorunda değil mi
Ya evin geçimine yardım edin market vs ama hepsini vermeyinParayı çarçur eden bir yapım yok. Geleceğim için biriktireyim diyorum. Hatta bir miktar birikmişim var. Anneme vermediö. İçten içe acaba ben mi yanlışım diyorum
kendısınde olup olmaması sızın sorununuz degıl evın gıderını sızın karsılamanıza ragmen daha da nasıl acsa kalan tum paranıza goz koyuyorlarsa tum faturaları bırıktırın bu ay buı kadar harcadım benımde param yok para lazım deyıp arayın kendısınıBende olsa bende vereceğim birikim yapması için diyor ama. Tamam da artık herkes kendi yoluna bakmak zorunda değil mi
Sanırım en doğrusu harcadım diyerek geçiştirmekBiriktirdiginizi veya birikim yapacağınızı söyleyince kıskanmış belliki. Zaten ev için harcama yapıyormuşsunuz geri kalan hakkında anneniz ve ablanızla konuşmayın. Ödemelerim var vs diyin . Ne kadar kenara koyduğunu bilmesinler. Dillendirmeden birikim yapın. Siz kesinlikle haklısınız ablanız çok uyanık. Bir yorumda yazıyordu: Ablanızda annenize birikim için belli bir miktar verirse siz de o kadar koyun. Ayrıca siz ev giderlerini karşılamasanız anneniz biriktiremez yardımınızı yapıyorsunuz zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?