Parali iliski sizce aldatma midir?

Tabiki aldatma sayılıyor. Para verince temize mi çıkıyor. Bedelini ödedim yani bu aldatma sayılmaz denilebilir mi?

Ne farkeder ki. Sonuçta kadın tekmeyi basmamış ona tekme basılmış. Olan olduktan sonra bunu sorgulamak gereksiz.

Tabiki aldatmadır.İçinizi ferahlatacak bir cümle arıyorsunuz ama malesef daniskasıdır.Allah akıl fikir versin eşinize.

Hem aldatılıyor,hem terkediliyor. Bu kadın boşanmak için neyi bekliyor?Para karşılığı olduğu için geçim kaynağı gibi mi görüyor. Şahsi yorumumu da yapayım.
Evet çok adi bir aldatıştır.
Ha parayla,
Ha parasız.
Aynı b.kun laciverti.

Aldatan herkes başkasına aşık olduğu için mi aldatıyor sanıyorsunuz?

Başkasına göz dikmek, aklından geçirmek, konuşmak ,fiziksel yakınlık kurmak hepsi aldatmaktır.

Bedava ya aldatamayan parasıyla aldatan tip.
Burada anlatılmak istenen net olarak aldattığıdır.

Bu ne sacma bir soru ya?
Evli bir adamin para karsiligi ya da degil, arkadaslik disi her turlu duygusal/fiziksel yakinlasmasi ve hatta niyeti aldatmadir. Teselli mi ariyorsunuz, anlamis degilim.

Yok aldatma deil bir nevi ticarettir iş başka aşk başka “ mı dememizi beklion
Söyle arkadaşına böyle kabullenmeye devam ederse yakında kadını kuma getirir eve . Nede olsa boşanmıyor die. Doğmamış çocuğunun rızkını başka kadınla yiyorsa kusura bakmasında bu adamın karısı midesiz miş gerçekten hiç bebeğim içn katlanıyorum demesin sadece bahane bu.
Umarım fakedir sinirlerim zıpladı

Erkek paralı yada parasız karısını aldatıyor karısı boşanmak istemiyor sonuç adam evi terkediyor.
Eeee anacım şimdi bazı kadınlarda aranıyor resmen. Adam gitmiş elin o....larıyla yatmış! aldatmış! kadın yine yüzsüzlük edip istenmediği yerde kalmış adam sonra tek çare ben gideyim bari demiş.
Bence siz onun aldatma olduğunu bal gibi biliyosunuz da bizi cinnet geçirtmeye çalışıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…