Param yattı ama bi sorum var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sekreter surda açtığınız konuları görse 300-500 lira koyacak masaya 😂 ekstra bir gelir söz konusu, bir yanlislik olmuş ve geç yatırıldı. Bunu bu kadar irdelemenin anlamı var mı? Yukarda bir arkadasin dediği gibi altın düşmüş olsa diğerlerinin hakkına girdim deyip farkı iade edecek miydiniz?

Hanımefendi maaş/ek ödeme bu. Kimse sizin birikiminize göre düşünmek zorunda değil. Oldu olacak küsüratlı talep edin maaşınızı 5 TL üstüne koymam gerekiyor altın alırken diye. Nasıl bi mantıkla bu soruyu açtınız anlamıyorum
Haksızlığa uğrayıp uğramadığını merak ediyorum. Sekreter süreci ben sormasam takip etmiyor bile geçen hafta yatacak dedi bekledim bugun sordum ben sorunca yazı gönderilmiş

Ya evet mağdur edilmişsin de ne yapabilirsin ki bu durumda? İş yerine maaşın ödenmesi gereken zamanda altın şu kadardı şimdi bu kadar olmuş aradaki farkı verin diyecek halin yok ya?
Hayır demicem zaten hiç konuşmucam ama merak ediyorum gayet normal bi durum mu ben mü abartıyorum haklı mıyım?

Sekreter surda açtığınız konuları görse 300-500 lira koyacak masaya 😂 ekstra bir gelir söz konusu, bir yanlislik olmuş ve geç yatırıldı. Bunu bu kadar irdelemenin anlamı var mı? Yukarda bir arkadasin dediği gibi altın düşmüş olsa diğerlerinin hakkına girdim deyip farkı iade edecek miydiniz?
Ödemeler ayın 15 inde ve faize biniyor sonuçta o da var. Ayrıca sinirimi bozan şey sekreter sürecin takipçisi değildi ben bugun sorunca yazı gönderilmiş

Haksızlığa uğrayıp uğramadığını merak ediyorum. Sekreter süreci ben sormasam takip etmiyor bile geçen hafta yatacak dedi bekledim bugun sordum ben sorunca yazı gönderilmiş
Sorunuz bunun üzerine değil, sorunuz altın üzerine. Bir hata olmuş karşınızda düğme iliklemeyecek kimse bunun için, sanki 8 sene sonra almışsınız gibi davranıyorsunuz

Kendisine aynısı yapılsa her gün üst mevkiyi arar süreç ilerliyor mu diye… benim sorunum olunca hiç umrunda bile değil ben bugun sorunca üst mevkide yazı gönderilmiş

Kendisine aynısı yapılsa her gün üst mevkiyi arar süreç ilerliyor mu diye… benim sorunum olunca hiç umrunda bile değil ben bugun sorunca üst mevkide yazı gönderilmiş
Birdaha bu tarz bir şey yaparsa kişiyi şikayet edersiniz olur biter. Her yerde benzer sorunlar ve süreçler yaşanıyor. Bu kadar detaycı olursanız erken yaslanirsiniz

Sekiz bin liradan zarar ettiğiniz üç kuruş için daha kaç konu açacaksınız ya, bir de memur olacaksiniz.
Gözünüz doysun, havadan gelen paraya ne çok bel baglamissiniz.
Madem altın altın diye diretiyorsunuz maasinizdan alsaydiniz, nasılsa birkaç hafta icinde yatacağı belli, elinizdeki para suyunu çekmeden zaten yatardı para.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X