Param yattı ama bi sorum var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sekreter sizin özel sekreteriniz değil farkındasınız değil mi? Niye sürecin takipçisi olsun? Bu dünya benim etrafımda dönsün tavrı çok komik. Çok uğraşırlar sizinle iş ortamında bu kafayla giderseniz.
Devlet dairesinde resmi islem hatasini birebir takip eden calisan var mi yahu? Ozel sirketin bordrocusu bile birebir takip etmez. Islemi baslatir, en fazla on-onbes gune para gecmezse tekrar bir yoklar yani.

Devlet dairesinde resmi islem hatasini birebir takip eden calisan var mi yahu? Ozel sirketin bordrocusu bile birebir takip etmez. Islemi baslatir, en fazla on-onbes gune para gecmezse tekrar bir yoklar yani.
O bile gidip hatırlatmazsan tekrar yoklamaz, aklına gelmez. Sanki kadının tek işi, bütün mesaisi yenibirsayfanın yatmayan 8000 (yazıyla SEKİZ BİN) lirasından ibaret.

İlk konusunda bahsetmişti diye hatırlıyorum.
"Kadını akşam 6'da aradım, kesinlikle olmaz öyle şey dedi. Hata yapmış olabileceğini bile kabul etmedi ama ertesi sabah kontrol ettiğinde hatayı gördü. Hata olma ihtimali olduğunu kabul etseydi bu kadar kızmazdım" gibi bir şey demişti.
Kendimi kandırırken ben 🙈🙈 konu sahibi fazla cimri olabilir

Fazla abartıyorsunuz ya millet özel sektörde çalışıyor 2-3 maaş alamıyor ama içeride kalmasın diye zor zoruna çalışmaya devam ediyor. 8000 i aldınız hala yok faizi yok bilmem nesi. Devlette çalışıyorsunuz yani paranızın üstüne yatmazlar.
Gören de çok büyük paralarla oynuyor sanacak sizi ya

Diyelim ki haklısınız, nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsunuz? Sekreteri de böyle darlıyor musunuz çok merak ediyorum acıdım kendisine çok üzüldüm. Yanlış anlamayın ama tebelleş olmuşsunuz resmen. Sanki seneler geçmiş üstünden de siz alacağınıza kavuşamamışsınız insaf devlet memurusunuz yahu

Siz ek ödemenin yatmadığını öğrendiğiniz ilk gün nerdeyse müdüre çıkacaktınız yahu. (Çıktınız muhtemelen) Derdiniz dümdüz para. He sekreterin özür dilememesine de takılmışsınızdır o ayrı. Bize ek ders eksik yattığında söylüyoruz, diğer ay eksik kalan kısım yatıyor. Bazen fazla yatıyor, söylüyoruz, diğer aydan kesiliyor. Özür beklemedim hiç şimdiye kadar. Olabiliyor böyle hatalar. Memleket meselesi haline getirmeye gerek yok.
Müdüre çıkmadım.

Diyelim ki haklısınız, nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsunuz? Sekreteri de böyle darlıyor musunuz çok merak ediyorum acıdım kendisine çok üzüldüm. Yanlış anlamayın ama tebelleş olmuşsunuz resmen. Sanki seneler geçmiş üstünden de siz alacağınıza kavuşamamışsınız insaf devlet memurusunuz yahu
Hiçbir şey yapmayacağım sekreter bana geçen hafta yatacak dedi geçen hafta hiç aramadım sormadım kendisini. Bugun yanına gittim bilmiyorum bi soralım dedi o zaman aradığı kişiyi hıı yazıyı gönderelim dedi ve sonrasında yattı. Ben bugun sormasam yatmayacaktı yani

O zaman biraz sakin olun bu çoğumuzun başına gelmiştir gelme ihtimali vardır 10-15 günlük faizle tefeciye bulaşmadıysanız bir şey olmaz hiçbir yerde de dillendirmeyin iki kuruş için adınız cimriye çıkar
Yok içime atıp burda konu açıyorum burda da linçleniyorum. Burada yorum yapan her kişinin başına bu tip bir şey gelse demek ki herkes sinirleri alınmış bir şekilde davranacak 😂

Hiçbir şey yapmayacağım sekreter bana geçen hafta yatacak dedi geçen hafta hiç aramadım sormadım kendisini. Bugun yanına gittim bilmiyorum bi soralım dedi o zaman aradığı kişiyi hıı yazıyı gönderelim dedi ve sonrasında yattı. Ben bugun sormasam yatmayacaktı yani

Tamam gayet normal ilerlemiş süreç. Sekreter sabah akşam yatıp kalkıp sizin paranızın peşine düşemez, bin tane işi var. Biz de memuruz iş gereği eğitimlere gidiyoruz, harcırahımız yeri geliyor aylar sonra yatıyor bazen biz akıbetini soruyoruz olağan şeyler bunlar. Sizin faiz diye saydığınız şeyi biz çoğu zaman cebimizden karşılıyoruz iş beklemesin, vatandaşın işi yürüsün diye. Biraz sakin olun.

ahaha
devlette bir işinin olması için 80957897965 kere talep eder 50476087506 tane dilekçe verir 689768547605 kere hatırlatırsın anacım
işler öyle yürüyor o yüzden 10 milyon tane memur var ülkede
kendi yazdığımız projenin AB'den gelen bütçesini (güzide ülkemiz ile hiç alakası bile olmaya bir para) alabilmek içn aylarca belge toplayıp yüzlerce imza alıyoruz yine de canları istemediği için yatırmıyorlar bekliyoruz da bekliyoruz...devletimizle yeni tanışıyorsunuz herhalde?

hadi diyelim haksızlığa uğradın, mağdur oldun
eeee?
so what?

ne yapabilirsin?
gidip köşede ağla bari çünkü wellcome to devlet yani, burada işler böyle
Evet görmüş oldum teşekkür ederim

Müdüre çıkmadım.
Nasıl durdun 🧐🧐🧐🧐
Valla konu sahibi, çok pis dedikodunun dönüyor olmasi muhtemelen çalıştığın yerde. Böyle takıntılı insanları kimse sevmez. Bak The_Woman The_Woman ne güzel demiş, orada çooook yenisin. Meslekte çok yenisin. Hata yapman olası. Sen insanların hatasını böyle afişe edersen senin hatalarında da aynısını yaparlar. İş dünyası boyledir yani, alttan al bazı şeyleri.
Hak hak hak, onbeş günün hakkından ne olacak? Hepimiz ne hatalar yapıyoruz iş yerinde istemeden, bazen çabucak hallolacak şeyler icin yogunluktan,dalgınlıktan, bilmemekten geciktirip insanlarin günlerini yiyoruz vs. Siz hiç mi hata yapıp asla zinhar kimsenin hakkını , vaktini, parasını boşa harcatmadiniz?

Yok içime atıp burda konu açıyorum burda da linçleniyorum. Burada yorum yapan her kişinin başına bu tip bir şey gelse demek ki herkes sinirleri alınmış bir şekilde davranacak 😂
Ay banka bir senenin sonunda maas evrakimda eksiklik olduğuna karar verip maasimin yattigi gun hesabimi bloke etti. Iki hafta maasimi cekemedim. Sizin yaptiginiz tatavanin yarisini yapmadim.

Tepkileriniz normalmis gibi davranmayin Allah askina.

Anlamadığınız nokta bu zaten, hepimizin başına zaman zaman böyle şeyler geldi. Hiç birimiz sizin gibi krizlere girmedik.

Daha bir iki hafta önce anneme yatması gereken 29 ekim emekli ikramiyesi yatmadı mesela. 75 yaşındaki kadın sigortalı çalışıyor görünüyormuş güya. Gittim dilekçe verdim bitti. Yatarsa yatacak yatmazsa yatmayacak. Altın hesabı yapmadım ama bir yapayım bakalım ne kadar zarardayız 😂

Sekreterle aranızda ne var? Ceza alsın falan mı istiyorsunuz?
Aslında isteğim şu okurdu çok dürüstçe söyleyeceğim kendisinin aynı miktar yatmasın, arkadaşlarıyla konuşurken öğrensin, iletişim kurduğu kişi aa hayır 10 yolda bir oluyor desin, dilekçe yazdım kalanı bilmiyorum desin, haftaya yatar diye geçiştirilsin. Kendisi benim kadar dış dünyaya karşı sakin kalabilecek mi? (Dipnot ben Öfkemi burada yaşıyorum)

Nasıl durdun 🧐🧐🧐🧐
Valla konu sahibi, çok pis dedikodunun dönüyor olmasi muhtemelen çalıştığın yerde. Böyle takıntılı insanları kimse sevmez. Bak The_Woman The_Woman ne güzel demiş, orada çooook yenisin. Meslekte çok yenisin. Hata yapman olası. Sen insanların hatasını böyle afişe edersen senin hatalarında da aynısını yaparlar. İş dünyası boyledir yani, alttan al bazı şeyleri.
Hak hak hak, onbeş günün hakkından ne olacak? Hepimiz ne hatalar yapıyoruz iş yerinde istemeden, bazen çabucak hallolacak şeyler icin yogunluktan,dalgınlıktan, bilmemekten geciktirip insanlarin günlerini yiyoruz vs. Siz hiç mi hata yapıp asla zinhar kimsenin hakkını , vaktini, parasını boşa harcatmadiniz?
Valla dedikodu yapıyorlarsa kendi ayıpları. Kendilerine yapılınca görülür ne diyim ki. Ben sadece sekreterle iletişim kurdum ne müdüre çıktım ne bişey.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X