Param yattı ama bi sorum var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de size üzüldüm açıkçası hem merak ediyorsunuz nasıl girildiğini hem de o yol konusunda hiçbir fikriniz yok gerçekten beni salın ya çok garipsiniz🤣
Nasıl girildiğini merak etmiyorum ki,sizin nasıl kabul edilebildiğinizi merak ediyorum 😊mesela ufku çok geniş,gerçekten zeki,ama mülakatlarda elenen arkadaşlarım var. Gerçekten hak ediyorlar atanmayı. Ama zorlanıyorlar bu konuda. Hayat gerçekten onlar için adil değil diye düşünüyorum bu platformdaki bazı tuhaf memur arkadaşları tanıyınca.

Bana gelince,mesleğimi seviyorum,halimden ve maaşımdan memnunum,devlete atanmak gibi bir amacım yok. Muhtemelen asla da olmayacak. Kendim için değildi yani yazdıklarım. Öyle olsaydı bunu da memnuniyetle paylaşabilirdim ;)

Kusura bakmayın dalgnlıkla böyle bişey olmuş dilekçe yazarız birkaç haftaya hesabınıza mutlaka yatar merak etmeyin memuriyetinizde ilk aylarınız ama bunlar olabiliyor demek farklı bir hata olmuş 10 yilda bir oluyor dilekçe yazıp bekleyeceğiz demek farklı olsa gerek

Ööööööffff bacım yeto ya cidden yeto bozuk plak gibi aynı şeyi tekrarlıyorsun üçtür sabrımızı mı sınıyorsun? Napsın sekreter utaçntan harakir yapsa mesela mutlu olur musun? Hasbinallah ya.

Nasıl girildiğini merak etmiyorum ki,sizin nasıl kabul edilebildiğinizi merak ediyorum 😊mesela ufku çok geniş,gerçekten zeki,ama mülakatlarda elenen arkadaşlarım var. Gerçekten hak ediyorlar atanmayı. Ama zorlanıyorlar bu konuda. Hayat gerçekten onlar için adil değil diye düşünüyorum bu platformdaki bazı tuhaf memur arkadaşları tanıyınca.

Bana gelince,mesleğimi seviyorum,halimden ve maaşımdan memnunum,devlete atanmak gibi bir amacım yok. Muhtemelen asla da olmayacak. Kendim için değildi yani yazdıklarım. Öyle olsaydı bunu da memnuniyetle paylaşabilirdim :KK66:
Tamamdır beni tanımadan eğitimimi bilmeden parıl parıl olmadığım önyargınızı yazarak beni iyi hissettirmiş olmuyorsunuz bunu da hesaba katınız iyi akşamlar

Tamamdır beni tanımadan eğitimimi bilmeden parıl parıl olmadığım önyargınızı yazarak beni iyi hissettirmiş olmuyorsunuz bunu da hesaba katınız iyi akşamlar
Daha önce sormuştum mesleğinizi,üniversitenizi ama cevaplamadınız. O yüzden önyargımı boşverebilirsiniz.

Daha önce sormuştum mesleğinizi,üniversitenizi ama cevaplamadınız. O yüzden önyargımı boşverebilirsiniz.
Ben de sizin mesleğinizi üniversitenizi bilmiyorum burada yazdığınız önyargılı yorum üzerine ben de size önyargı geliştiriyorum ve olduğunuz yeri hak etmiyorsunuz yerinize girmesi gerek başka parıl parıl insanlar var desem nasıl olur? Biyografimi yazıp bu aşamaya nasıl geldiğimi hangi zorlukları çektiğimi anlatıp sizi inandırmak gibi bir yükümlülüğüm yok sonuçta dolayısıyla önyargılı yorumlarınıza dikkat ediniz

Ayrıca sizi tanıdığımda vs diyorsunuz da beni tanımıyorsunuz bile gidin hak ettiğini düşündüğünüz arkadaşların öfkeli anına gelin o halde işimi nasıl yaptığımı bilmiyorsunuz bile çok garipsiniz gerçekten

Ben de sizin mesleğinizi üniversitenizi bilmiyorum burada yazdığınız önyargılı yorum üzerine ben de size önyargı geliştiriyorum ve olduğunuz yeri hak etmiyorsunuz yerinize girmesi gerek başka parıl parıl insanlar var desem nasıl olur? Biyografimi yazıp bu aşamaya nasıl geldiğimi hangi zorlukları çektiğimi anlatıp sizi inandırmak gibi bir yükümlülüğüm yok sonuçta dolayısıyla önyargılı yorumlarınıza dikkat ediniz

Ayrıca sizi tanıdığımda vs diyorsunuz da beni tanımıyorsunuz bile gidin hak ettiğini düşündüğünüz arkadaşların öfkeli anına gelin o halde işimi nasıl yaptığımı bilmiyorsunuz bile çok garipsiniz gerçekten
İstediğiniz gibi fikirlerinizi paylaşabilirsiniz,benim için bir sorun olmaz.
Ben açtığınız konudaki tavrınızdan çıkarım yaptım,bunu yapmak en doğal hakkım. Siz de yapabilirsiniz aynısını. Burada bu tarz fikirlerimizi paylaşabiliyoruz neticede

İstediğiniz gibi fikirlerinizi paylaşabilirsiniz,benim için bir sorun olmaz.
Ben açtığınız konudaki tavrınızdan çıkarım yaptım,bunu yapmak en doğal hakkım. Siz de yapabilirsiniz aynısını. Burada bu tarz fikirlerimizi paylaşabiliyoruz neticede
Anladım tamamdır sizin mesleğiniz ve üniversiteniz nedir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X