- Konu Sahibi kismetmisnapcan
-
ehehe iphone beni aşar
Gramın işçiliği daha az diyolar ama o da hep düşük satıyo ya en iyisi çeyrek almak tamamdır düşmesini beklicem :))
Altın al gün yapalım 10 aylık bi günümüz olsun hepsinde bana gel sen altın getir ben baklava börek yapayım
kıymalı börek varsa olur
Olur olur sen altınları getirde börek açarım sanaa ahahhhhaahh
ehehe iphone beni aşar
Gramın işçiliği daha az diyolar ama o da hep düşük satıyo ya en iyisi çeyrek almak tamamdır düşmesini beklicem :))
paranın gözü kör olsun gelsin börekler hobaleeey http://www.swfcabin.com/swf-files/1302803070.swf
Bence o saati almalısın..
Sen o parayı o saat için biriktirdin ve şimdi o saati almazsan belki hiçbir zaman alamıcaksın o saati.
Al gitsin, ömür boyu kullanırsın...
Canım benim de 3 tanecik altınım vardı bugün gittim bankaya altın hesabı açtım, bi de bireysel emeklilik yaptım. Elime para gectikce hem hesabıma hem de bireysel emekliliğe para yatırıp geleceğe yatırım yapmayı planlıyorum, ki benim elimdeki para seninkinden cok cok azdı ama bir yerden baslamak lazım.
Bence elindeki parayla altın hesabı veya paranı değerlendirebileceğin bir hesap aç, senin için daha faydalı olur diye düşünüyorum. Ben de -öyle saat takıntım yoktur, kullanmam ama - gecenler de bir ayakkabıya taktım kafayı ama nasıl taktım o benim olmalı diye düşünüyodum, pahalıda bişeydi. Aldım sonra puuff içimdeki heves sönüverdi.Şimdi pek giyesim yok mesela.. Elde edince değeri kaçıyor sanırım..
tamam tamam unuttum gitti bu arada o kadar bakmama rağmen markası hiç dikkatimi çekmemişti
Annemi dinlicem altın alcam, çeyrek mi gram mı kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?