- 10 Nisan 2012
- 424
- 108
- 73
- Konu Sahibi kismetmisnapcan
-
Hani kolumda olsun ev içinde takarım dışarı çıkacaksam eğer ben onu gömleğimin içine ittiririm başkalarıyla paylaşamam onu başkasına gösteremem ben orda olduğunu bileyim o bana mutluluk verecek eminim
kuyumcunun önünden geçerken bi 10 dakika kilitli kalıyorum saate bakmak bile mutluluk veriyor 2 senedir bıkmadıysam hala ilk günkü gibi heyecanlanıyorsam bence bu geçici bir heves değil
Amaaa..
dünya malı işte.
Doğru söylüyorsunuz bi kırdım mı gitti o kadar para.
Kuyumcunun vitrininde daha güzel duruyor diye ikna edeceğim kendimi.
Tamam öyleyse altın alıyorum. Gram mı alayım çeyrek mi hangisi daha karlı
Hani kolumda olsun ev içinde takarım dışarı çıkacaksam eğer ben onu gömleğimin içine ittiririm başkalarıyla paylaşamam onu başkasına gösteremem ben orda olduğunu bileyim o bana mutluluk verecek eminim
kuyumcunun önünden geçerken bi 10 dakika kilitli kalıyorum saate bakmak bile mutluluk veriyor 2 senedir bıkmadıysam hala ilk günkü gibi heyecanlanıyorsam bence bu geçici bir heves değil
Amaaa..
dünya malı işte.
Doğru söylüyorsunuz bi kırdım mı gitti o kadar para.
Kuyumcunun vitrininde daha güzel duruyor diye ikna edeceğim kendimi.
Tamam öyleyse altın alıyorum. Gram mı alayım çeyrek mi hangisi daha karlı
2 yıldır almak için para biriktirdiğin saatin markasını bilmiyorsun yani hiç girip nette bakmadın araştırmadın? sonra iki yıl biriktirdin saat için, kk foruma geldin, daha önce ailenin ısrarla mantıksızlığını söylemesine rağmen buradaki 3-5 tane alma yorumundan sonra iki yıllık hevesin yok oldu? :)
ek: 1200 biriktirdiğine göre saati alabilmen için 2-3 yıl daha beklemen gerek.
Merhaba arkadaşlar özet geçicem benim iki seneden beri almak istediğim bir saat var ve bu biraz pahalı 2.500-3.000 civarı. Kuyumcuda görür görmez tutuldum bu benim olmalı dedim.
o günden beri bunu alabilmek için para biriktiriyorum kantinde bile harcamadım yazın dondurma almadım abur cuburu kestim elime geçeni kumbaranın içine attım hiç harcamadım ve iki senede 1.256 lira para biriktirdim
abim benimle dalga geçiyo sen aklını parayla bozmuşsun git o parayı altın yap ilerde lazım olacak o saati alsan satamicaksın para etmez diyo
e ben zaten satmak için almicam çok istediğim için almak istiyorum aklımı parayla değil o saatle bozdum gösteriş içinde almicam sadece çok güzel bir saatti, beni büyüledi o kolumdayken sabrımı hissedicem ve bana güven verecek mutlu edecek
Annemde o kadar para verdirtmem bir saate altın yapalım onları düşünce diyo
Ya ben yemedim içmedim bunun için biriktirdim babam bile dalga geçti bana ver sen dolar yapayım dedi bi tek ailem ve siz biliyorsunuz bunu napmalıyım yani
İnsan gereksiz ama mutlu olacağı bir şeye para harcamamalı mı? Hata yapmak istemiyorum kararsızım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?