- 10 Mart 2016
- 482
- 498
- 18
- 34
- Konu Sahibi Yepyenihayat
-
Nasıl yani? Paranız ile ne yaptığınızı bir özet geçseniz. Atıyorum 2000 maaş alıp, 1000 Tl kira ödüyorsanız, tabii ki o para birikecek değil.Kızlar öğretmenim ama paramın bereketi yok sanırım. Param bereketli olsun diye neler yapmalıyım? Bana yardımcı olabilecek var mı? Dua veya bildiğiniz bişeyler. Bu arada atanırsam kurban kesecem demiştim hala kesmedim. O yüzden bereketsiz olabilir mi?
sen adaga takmissin 250kira hadi 250de fatura olsun kredi kartinada 1000/ode geri kalan para nerde bence gidada cok harciyorsun sankiKızlar nişan yaptık. Maaşım ekdersle 3000 civarı oluyor. Kredi kartına ödeme yapıyorum nişandan dolayı. Kira 250 ödüyorum. Ev arkadaşı bar çünkü. Ama bir bakıyorum bitiyor. Öyle marka giyinen bir insan da değilim. Butik den alırım genelde. Makyaj da yapmam gibi bişey zaten. Ama gidiyornereye gittiğini anlayamıyorum... Adak bekletmeye gelmez bence ben o yüzden böyleyim
Evet eve gıda çok alıyoruzsen adaga takmissin 250kira hadi 250de fatura olsun kredi kartinada 1000/ode geri kalan para nerde bence gidada cok harciyorsun sanki
Kızlar nişan yaptık. Maaşım ekdersle 3000 civarı oluyor. Kredi kartına ödeme yapıyorum nişandan dolayı. Kira 250 ödüyorum. Ev arkadaşı bar çünkü. Ama bir bakıyorum bitiyor. Öyle marka giyinen bir insan da değilim. Butik den alırım genelde. Makyaj da yapmam gibi bişey zaten. Ama gidiyornereye gittiğini anlayamıyorum... Adak bekletmeye gelmez bence ben o yüzden böyleyim
Adagini yerine ne zman getirmeyi dusunuyorsun peki atanmissin?Kızlar öğretmenim ama paramın bereketi yok sanırım. Param bereketli olsun diye neler yapmalıyım? Bana yardımcı olabilecek var mı? Dua veya bildiğiniz bişeyler. Bu arada atanırsam kurban kesecem demiştim hala kesmedim. O yüzden bereketsiz olabilir mi?
En kısa süredeAdagini yerine ne zman getirmeyi dusunuyorsun peki atanmissin?
Sağol Canım. Umreye gitti teyzemler okunmuş hurma istedim :) onu çekirdeğini koycam inşallahMarkete girip üç beş bişey aldığın zaman bile 50 lira tutuyor hadi hazır sipariş vermektir dışarda yemektir falan da varsa görünmez olur para . Ama adağınızı kesin bi koç 400 lira falan bir de cüzdanınıza hurma çekirdeği koyun :))
Kredi kira fatura vs gibi ihtiyaçları ilk olarak bir kenara ayırın. Daha sonra 1 günde ihtiyacınız olan parayı hesaplayın market vs 20 tl diyelim. X 30 diyin ayda 600 tl diyelim. Geri 1000 tl mi kaldı. Ne olur ne olmaz diye 200 daha ayırın kendinize kalan800 ü bir hesap açın ve oraya yatırın. 800 olmaz 500 olur 300 olur bu kalan parayı bankamatik te tutmayın hemen yatırın birikim hesabınıza. Elinizde kalanı harcamak için caba sarfederseniz daha az harcarsınız. Yoksa o babkamatikteki para bir şekilde bitiyor. 5000 de alsan bitiyor2000 de alsan o ay bitiyor yaniKızlar nişan yaptık. Maaşım ekdersle 3000 civarı oluyor. Kredi kartına ödeme yapıyorum nişandan dolayı. Kira 250 ödüyorum. Ev arkadaşı bar çünkü. Ama bir bakıyorum bitiyor. Öyle marka giyinen bir insan da değilim. Butik den alırım genelde. Makyaj da yapmam gibi bişey zaten. Ama gidiyornereye gittiğini anlayamıyorum... Adak bekletmeye gelmez bence ben o yüzden böyleyim
Kızlar öğretmenim ama paramın bereketi yok sanırım. Param bereketli olsun diye neler yapmalıyım? Bana yardımcı olabilecek var mı? Dua veya bildiğiniz bişeyler. Bu arada atanırsam kurban kesecem demiştim hala kesmedim. O yüzden bereketsiz olabilir mi?
Evet hayat pahali ama berektte cok onemli oldugunu dusunuyorum.Sorun paranızda değil, hayat çok pahalı...
Kızlar nişan yaptık. Maaşım ekdersle 3000 civarı oluyor. Kredi kartına ödeme yapıyorum nişandan dolayı. Kira 250 ödüyorum. Ev arkadaşı bar çünkü. Ama bir bakıyorum bitiyor. Öyle marka giyinen bir insan da değilim. Butik den alırım genelde. Makyaj da yapmam gibi bişey zaten. Ama gidiyornereye gittiğini anlayamıyorum... Adak bekletmeye gelmez bence ben o yüzden böyleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?