- 10 Mart 2016
- 482
- 498
- 18
- 34
- Konu Sahibi Yepyenihayat
-
tahiyat Nasıl okutuluyor?Canım tahiyat okutabilirsin parana birde hıdrellez gecesi cuzdani acik bırakıp balkona yada cam kenariba birak tabi yukari katlardaysa(hırsız kurbanı olmada)birde cuzdaninda hurma cekirdegi tasiyanlar var
Manevi olarak inaniyorsan bunlari yapabilirsin tabi
Diger yandanda her aldigin seyi kurusu kurusuna kalem kalem yazmanı tavsiye ederim bu birde birsey aldigin zaman iyice muhasebesini yap ornegin buna ihtiyacım var mı alırsam butcem ne kadar etkilenir
Birde sey duymustum birsey alacagibiz zaman en yakın 3 arkadasiniza sorun cunku gereksiz olup olmadigi konusunda size fikir verecek birde atiyorum mesela bi kazagi begendiniz alacaksiniz bi arkadsiniza soruyorsunuz o ayni marka ayni modeli baska yerde daha uyguna bulmustur
Birde bana sorarsaniz ise gidip gelirken okul cok uzakta degilse yuruyerek gidip gelmrnizi oneririm sahiden yol parasi adı altında yıl icibde buyuk bir butce cebimizden çıkıyor
Kesinlikle katılıyorum, senin paranda daha muhtaç olanın mutlaka hakkı var .Sadaka vermek,zekat vermek,öğrenciye harçlık vermek,çocuk sevindirmek,adak varsa yerine getirmek,eve bereket duası asmak...Bence herkes elinden geldiğince bunları yapmalı. Şu savurma huyumdan vazgeçsem daha da iyi olacak ama onun dışında çok şükür bir şikayetim yok
Aynen,o başkalarından esirgenen paralar başka yerden çıkıyor.Kesinlikle katılıyorum, senin paranda daha muhtaç olanın mutlaka hakkı var .
Aman bana kalsın diye vermeye kıyamıyoruz, sonra bir bakmışsın araban yolda pörtlüyor gitti 2000 tl, hastalanıyorsun ilaçlar tutuyor 300...
calismayi biraktiktan sonra kocamin sozunden cikmadiktan sonra namaza baslayinca durum boyle oldu
Kesinlikle:)hamdolsunbiz de mi koca sözüne girsek ya.
Canım koca var koca var ya...Kocaya itaat onemli bir kadin namazini kilarsa orucunu tutarsa kocasina itaat ederse ve namusunu korursa cennetin 8 kapisindan dilediginden girecekmis s.a.v.
Kocaya itaat onemli bir kadin namazini kilarsa orucunu tutarsa kocasina itaat ederse ve namusunu korursa cennetin 8 kapisindan dilediginden girecekmis s.a.v.
Kocaya itaat onemli bir kadin namazini kilarsa orucunu tutarsa kocasina itaat ederse ve namusunu korursa cennetin 8 kapisindan dilediginden girecekmis s.a.v.
diğerleri tamam da kocaya itaat kısmına takıldım. ay neyse. maneviyatı güçlü olanlar düşünsün.
bence dini yorum yasak olmayan ayrı bir bölüm açılsın, yok mu böyle bir imkan.
dini topikler var sanırım da ben uğramıyorum. ama burda yasak olmasına rağmen biri bahsedince görüşümü de söylemekten kendimi alamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?