Parasal konularda anlaşmazlık

ev işi yapar .ha onun için de diyorki hem kocana para koklatma hem ev işi yaptır diyor.bana faydan yok bir de sana niye yardım edeyim diyor
Ay güleceğim artık kusura bakmayın, adam her lafı oraya getiriyor deli mi ne takmış iyice kafaya

Adamda aile bilinci yok, sizden hesap bekliyor ama kendisi vermiyor. Evde katkınız bile yok diyor, siz harcamaları yapmasanız ve altınları vermeseydiniz nasıl alacaktı ?
Niye çekiyorsunuz böyle bir adamı sebebini çok merak ediyorum ?

Blöf yaptığınızı düşünüyordur.

Daha önce hiç dile gelmiş miydi boşanmak? Adamda hiç şok etkisi yaratmadı. Hakkınızda hayırlısı olsun.

umarım tüm parasını yiyecek hayatı da kendine cehennem edecek bir kadın bulur.Ve günü gelince de yataklara düşüp evladına muhtaç olur.çok aminnn

Şu an bile içim de üzüntü değil derin bir rahatlama var nedense kızımla yeni Bi hayat kuracağım onun bizden sakındığı hayatı dolu dolu yaşamak istiyorum kızımla ona iyi bir anne sevgimi vermek bolca elimden geldiğince isteğini almak belki bir gün onunla yurt dışına çıkarız eksik kaldığımız şeyleri tamamlarız biz bize yeteriz diyoruz kızıma sarılıp şu an duygusallık yok değil var ama çok da hafifledim bu adamla aynı evi paylasmayacagim için

o evde huzur yok ki zaten sizi hem ruhen hem de bedenen hasta derdi bir iki yıla.yalnız mahkemeye ondan habersiz siz verin ve mal varlığına şerh konsun satamasın kaçıramasın.yoksa boşanmadan önce yakınlarının üstüne geçirir bu adam demedi demeyin.sinsice ondan habersiz gidin avukata bu konuyu da mutlaka söyleyin mallara tedbir konulsun

Ben de onu soracaktım buradaki arkadaşlar davayı kimin açtığının önemi var mu

Paraları napacak bu kadar.. yazık ya yaş gençken sağlık yerindeyken yemek gezmek vrken.. çok hırs hiç iyi birşey değil allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…